Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 29, 2014

TAG-Cele 7 pacate ale frumusetii

9 comentarii :
Buna fetelor!

Dupa o absenta cam indelungata,revin cu o postare mai "usoara",asa,de week-end,si anume un tag,ca si asa  nu am mai facut unul demult tare :).
Este un tag mai vechi,de vreo 2 ani,dupa cum am observat eu in blogosfera/youtube,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,nu? :)
Sa incepem :

LACOMIA-Care este cel mai ieftin produs pe care il ai si care este cel mai scump?

             Cele mai ieftine produse din colectia mea sunt creioanele dermatografe de la ADA,care raman "the best" :D.Au costat/costa in jur de 1,5 lei/buc.





             Cel mai scump...hmm...eu nu detin produse scumpe,dar daca vorbim strict despre make-up,cred ca cel mai scump este un pigment(cred ca e pigment :)) ) de la GOSH.



MANIE-Care este produsul cu care te afli intr-o relatie de dragoste-ura?Ce produs a fost foarte greu de gasit?

               Produsul cu care am acea relatie de dragoste-ura este creionul SuperShock de la Avon.Am doua pana acum,unul primit de la Aby si unul pe care mi l-am achizitionat eu.Sunt super pigmentate si cremoase si n-ai cum sa nu te indragostesti de ele,dar mie imi lacrimeaza ochii de la ele :((.Cu toate acestea,tot le folosesc :D,deci dragostea este mai mare decat ura :D.





              La a doua intrebare nu prea am ce sa raspund,pana acum nu mi-am dorit nici un produs pe care sa nu-l fi gasit...cred :D.

POFTA-Care este cel mai delicios produs cosmetic/de ingrijire personala pe care il detii?

             Clar,fara nici un dubiu,balsamurile Tender Care de la Oriflame cu cirese,afine,ciocolata,cocos,migdale (chiar daca pentru mine ultimele doua nu sunt delicioase pentru ca sunt prea dulci :D ).



Produsul de ingrijire personala este tot de la Oriflame si este vorba de gama cu ciocolata :).



LENE-Ce produs neglijezi din cauza lenii?

           Cremele de fata si de corp.Da,stiu,nu-i bine,dar le-am neglijat mult timp.Acum incerc (si pana acum am reusit-yey!!!) sa folosesc zilnic cremele,atat cele de fata cat si cele de corp :).Sper sa-mi tina Dumnezeu obiceiul :D.

MANDRIE-Ce produs iti da mai multa incredere in tine?

          Clar rujul rosu.Si aici vi-l arat pe preferatul meu,Colour Drop de la Oriflame,caruia i-am facut si un review aici .



RAVNA-Ce atribute gasesti atragatoare la sexul opus?

         Aici am aceeasi nelamurire ca a tuturor fetelor care au facut acest tag : care-i legatura?Dar hai sa raspund,totusi : imi plac baietii inalti (peste 1,85),bruneti si ingrijiti.Nimic iesit din comun :).

INVIDIE-Ce produse ti-ar placea sa primesti cadou?

        Aici cred ca ar fi mers mai bine pacatul de sus,zic eu :D.Nu va speriati,nu o sa ma apuc sa va spun cate produse as vrea sa primesc cadou,pentru ca nu as termina postarea asta nici poimaine :)).Daca ar fi sa-mi aleg un singur produs din sfera de beauty pe care il vreau acum,ar fi parfumul Fame by Lady Gaga :D.

Si gata si acest tag :).Pentru ca,asa cum spuneam si mai sus,acest tag l-au facut multe fete,nu vreau sa las pe nimeni de-o parte asa ca le veti gasi pe toate dand un google search sau youtube search.Sa nu se supere nimeni  :).
Iar voua fetelor,care inca nu l-ati facut,vi-l daruiesc cu draga inima.Sa-mi lasati in comentarii link-ul,daca va hoatarati sa-l faceti sau lasati-mi raspunsurile voastre la intrebarile tag-ului tot in comentarii.
Decizia va apartine :).

Sa aveti un week-end minunat!!!

Pana data viitoare,va pupacesc!

9 comentarii :

  1. dragut <3 cred ca o sa-l fac si eu :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut tare mult cand l-am vazut :).Te invit sa-l faci si tu,Lore.
      Te pup :*

      Ștergere
  3. These are truly wonderful ideas in concerning blogging. You have touched some fastidious factors here.
    Any way keep up wrinting.

    Feel free to visit my weblog; błonnik beta oszust

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am creioane Ada mai ales cel negru, e foarte pigmentat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,ai dreptate,cel negru e foarte pigmentat :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Simpatic tag-ul..e prima data cand il vad,desi spui ca ar circula prin blogosfera de mai mult timp.Poate il preiau intr-o zi,nu am mai facut demult unul.Puup :**

    RăspundețiȘtergere