Un produs Blogger.

vineri, februarie 27, 2015

Haul Oriflame C3/2015

14 comentarii :
Buna fetelor!

Azi va prezint ultimele cumparaturi pe care le-am facut la Oriflame :) .
Cu toate ca in acest catalog a fost disponibil si unul dintre lucrurile pe care le aveam in wishlist (apropo,am bifat destul de multe produse intr-un timp relativ scurt :D )  ,nu mi l-am achizitionat pentru ca am speranta ca poate va mai aparea in catalog si va fi ceva mai ieftin :D .Este vorba despre ceasul cu bratara din silicon in nuanta/culoarea bordo/marsala.Daaaaaar sper sa mi-l achizitionez intr-un final :D .
Acum ca v-am spus "pasul"meu,sa trecem la lucrurile "importante" :D :





Cand am vazut poseta New York in flayer,la un super-pret,am zis ca trebuie sa fie a mea :D .De mult timp imi doresc o poseta/geanta rosie sau portocalie,potrivita pentru primavara.Nu e ca si cand n-as avea genti potrivite pentru primavara si pentru orice outfit as alege sa port,dar niciodata nu avem destule posete,nu? :D




Imi place mult si interiorul ei,care este un roz-fuchsia cu "picatele"/punctulete portocalii.Exteriorul este dintr-un material care imita pielea,iar baretele sunt roz,dar din material textil,genul acela impletit,parca (daaaa,ma pricep sa descriu poseta foarte bine :)) ) .Este destul de incapatoare,ca deh,eu trebuie sa-mi iau o gramada de chestii cu mine :D si cred ca ea,impreuna cu cealalta poseta cu doua fete pe care o am tot de la Oriflame,vor fi "vedetele" acestei primaveri <3 .I'm in love <3 .Pretul ei a fost de 39,99 lei.

Daca tot suntem la accesorii,va prezint si noua mea oglinda frumusica,care a costat 12,99 lei :


Mi-am luat,din flayer,si doua seturi de hartie de impachetat rosie.Fiecare set contine 6 folii de 50x75 cm/folia.Pret/set : 2,99 lei


Mi-am luat si noul set Diamonds&Pearls format din sapun,crema de maini si crema de dus.Pret : 19,99 lei


Mi-am luat si noile servetele demachiante de la Love Nature cu arbore de ceai.Love Nature este gama reinventata Pure Nature.Am avut servetelele demachiante de la Pure Nature care mi-au placut tare mult si pentru ca tocmai le-am terminat a trebuit sa mi le recumpar :) .Pret : 11,99 lei /25 buc


Am lasat la sfarsit doua produse pe care mi le doream tare mult si care s-au gasit si ele in wishlist...ma rog,unul dintre ele :D .
Mihaela (About women and not only) mi-a scris intr-un comentariu la postarea unde am facut wishlist-ul,ca si-a luat top coat-ul matifiant de la GR si mi-am dat seama ca si eu vreau unul,dar pentru ca la mine nu se gaseste ( v-am mai spus eu ca orasul din care imi fac cumparaturile nu este cel mai bine aprovizionat din punct de vedere a noutatilor cosmetice :( ) m-am bucurat foarte tare cand am vazut ca Oriflame a scos acest gen de produs,asa ca l-am adaugat in cos :D .Pret : 15,99 lei


Am lasat la sfarsit piesa de rezistenta,si anume noul ruj mat din gama The One Colour Unlimited Matte <3 .De cand imi doream eu un ruj mat <3.Va las sa ghiciti nuanta pe care mi-am ales-o? :D 



Normal ca rosu :D .Nuanta se numeste Red Passion si e absolut superba (gata cu rujurile rosii,am deja 4 :D ) !Pret : 17,99 lei .La acest produs vreau sa-i fac un review mai detailat,pentru ca din ce am vazut eu la prima aplicare,merita!Dar vreau sa-l mai folosesc de cateva ori si sa-l supun mai multor teste si apoi va voi spune ce si cum :) .

Va tenteaza ceva dintre produsele alese de mine?
Voi ce v-ati cumparat in ultimul timp?
Catalogul il puteti rasfoi in partea dreapta si este valabil pana in data de 9 martie :) .

Pana data viitoare,va pupacesc!

14 comentarii :

  1. sa le folosesti pe toate cu drag! rujul arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Claudia!Ii mai dau ragaz vreo cateva zile si dupa aceea trebuie sa-i fac un review :D .Sa vad daca imi voi mentine prima parere :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Ce ambalaj simpatic are setul Diamonds & Pearls! ♥
    Rujul are o culoare dementiala. Imi place ca au scos si cei de la Oriflame, top coat matifiant. Oglinda este super chic si cu accente primavaratice.
    Sa le folosesti cu spor pe toate, draga mea. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea :* .Si eu m-am bucurat cand am vazut ca au scos atat top coat matifiant cat si ruj mat :) .
      Mi-a facut cu ochiul oglinda si nu puteam sa nu mi-o achizitionez :D .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  3. Asa cum nu avem niciodata destule genti/posete, nu sunt niciand de ajuns rujurile rosii! :D
    Ma instigi cu geanta aceea, pe cuvant! Si imi cam trebuie si mie un top matifiant! :))
    Draga mea Vany, sa te bucuri de fiecare noua achizitie in parte! Te pupacesc tare, tare de tot!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult draga mea Ilda :) .Atunci am unda verde la rujuri rosii :D .Cred ca maine pun la treaba top-coat-ul matifiant si revin cu pareri si poze :) .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Cele 3 produse au un super pret! Sunt noi? Parca nu le-am mai vazut in catalog! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,setul Diamond&Pearls,top coat-ul matifiant,rujul mat si oglinda sunt produse lansate in acest catalog :) .
      Te pup :*

      Ștergere
  5. rujul arata bine iar setul de trei produse a fost clar o afacere buna :D
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult rujul,ma gandesc sa mi-l iau si in alte nuante,dar cred ca mai astept pentru ca in catalogul 5 se vor lansa noi nuante :) .Mereu imi iau astfel de seturi,chiar sunt avantajoase :) .
      Pupicei :*

      Ștergere
  6. Eu in c2 am pus comanda la kitul de sprancene,fdt the one-everlasting si 2 geluri de dus cu zmeura si menta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kitul pentru sprancene l-am recumparat anul trecut si nici acum nu l-am terminat pe cel existent :)) .In c4 o sa fie gelurile de dus de la Pure Nature in varianta de 400 ml si atunci imi realimentez si eu stocul :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  7. Nuanta rujului pare superba! Abia astept sa ne arati poze si sa ne zici mai multe despre el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar e superba nuanta <3 .Sper ca saptamana asta sa pot sa il supun la teste si saptamana viitoare,cel tarziu,sa va impartasesc parerea mea :) :*

      Ștergere