Un produs Blogger.

vineri, aprilie 24, 2015

Review-Rimel The One Eyes Wide Open

7 comentarii :
Buna fetelor!


Azi revin cu un review al unui produs intrat de curand in colectia mea,si anume rimelul de la Oriflame,din gama The One,Eyes Wide Open .Mi-ati spus in comentarii ca  sunteti curioase de el,asa ca m-am conformat si azi scriu review-ul,dupa ce l-am folosit vreo 3 saptamani (nu zilnic) si mi-am format o parere despre el :) .



 Inainte de a va spune parerea mea,va prezint descrierea Oriflame  :
"Rimel pentru arcuirea genelor, cu efect de mărire a ochilor, pentru o privire mai deschisă, mai fermecătoare. Peria ergonomică ridică şi curbează genele de la rădăcină, în timp ce formula fixează şi menţine efectul spectaculos obţinut."
Ingrediente :
AQUA, STEARIC ACID, HYDROGENATED OLIVE OIL CETYL ESTERS, ORYZA SATIVA CERA, GLUCAMINE, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA SENEGAL GUM, PVP, CYCLOPENTASILOXANE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA, CYCLOHEXASILOXANE, CERA ALBA, SYNTHETIC WAX, SHOREA ROBUSTA RESIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONE, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED OLIVE OIL MYRISTYL ESTERS, LECITHIN, CETEARETH-20, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, BHT, PEG-12 DIMETHICONE, ETHYLPARABEN, CI 77499, CI 77007, CI 77491

Asa cum puteti citi si din descriere,acest rimel promite "efect de marire a ochilor" ,iar eu am inteles din asta gene mai curbate si mai lungi,cam asta ar fi in conceptia mea "efect de marire a ochilor" promis de un rimel (nu,nu vreau sa ma gandesc la operatii estetice care includ mariri ale ochilor,pentru ca stiti ca acest subiect e tabu pentru mine :)) ) .
Mie imi plac rimelurile care ofera alungire si volum,cred ca nu mai e un secret pentru nimeni,asa ca atunci cand am vazut noul rimel,al meu a fost.Cu toate ca am zis ca nu mai incep alte rimeluri,pana nu mai termin din cele incepute,nu m-am putut abtine si cand am primit comanda am l-am desigilat :) .
Primul lucru care mi s-a parut interesant atunci cand l-am desfacut,a fost periuta lui,care este conica :



Am vazut-o si in catalog,dar ma gandeam ca nu o sa se observe forma sa asa bine,si tare ma bucur ca m-am inselat.Cand am vazut periuta,mi-am zis ca forma acesteia va facilita aplicarea rimelului pe genele scurte interioare,si chiar asa a fost .
Ca sa nu va plictisesc prea mult,va arat pozele,cu scuzele de rigoare pentru pozele ciudate,dar nu stiu sa "stau la poze" cand vine vorba de ochi :D.
Genele mele :



Genele mele "imbracate" de rimelul Eyes Wide Open :
1 strat :


2 straturi

Mentionez ca nu am folosit clestisor de intors genele ( tot la capitolul tabu se plaseaza si aceasta ustensila :D).
Dupa cum puteti observa (sper) ,acest rimel alungeste genele si le ofera si putin volum,este foarte pigmentat, negrul e negru :) .Nu mi-am rimelat si genele inferioare,pentru ca m-am dezobisnuit de mult timp sa fac asta,dar nu cred sa aveti probleme daca va decideti sa o faceti.
La primele aplicari mi s-a murdarit putin pleoapa superioara,am presupus ca este cam lichida compozitia,si cred ca am avut dreptate,pentru ca acum nu mai am probleme de acest fel,probabil pasta s-a mai uscat :) .
Nu am avut probleme sa imi cada inestetic sub ochi,sub forma de bobite negre,nu mi-a curs pe durata intregii zile,se demachiaza bine (eu folosesc demachiant bifazic) .
Mie imi place,a reusit sa se claseze pe locul 3 intre rimeluri pe care le-am incercat pana acum si care imi plac (pe primele locuri sunt Volume Build si Volume Blast,inca nu ma pot hotari care e pe primul loc :D )  si cu siguranta il voi recumpara,pentru ca imi face genele lungi si...imi place :) .Se potriveste atat pentru un machiaj de zi,mai cumintel,cat si pentru un machiaj de seara,mai dramatic,parerea mea.Totul depinde de cate straturi aplici :) .
Este disponibil in doua nuante : Black si Black Plum (eu il am in nuanta Black)
Pretul este de 17,99 lei in catalogul 6,care s-a lansat marti si pe care il aveti in partea dreapta (click pe Oriflame,nu stiu de ce nu mai apare coperta catalogului ) .


Voi ati incercat noul rimel?
Daca nu,va atrage sa-l incercati ?
Ce rimeluri aveti ca si favorite?


Pana data viitoare,va pupacesc!

7 comentarii :

  1. Imi place periuta si ma tenteaza sa-l incerc! ♥
    Se vad tare frumos genele cu 2 straturi aplicate. Sunt definite si curbate, exact cum imi place mie. Bine ca ai mentionat ca nu ai folosit clestisor, ca eram tentata sa te intreb. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu clestisor cred ca ar fi mai curbate,dar ustensila aia nu se va apropia never ever de ochii mei :)) .Eu am o problema din sfera horror cand vine vorba de ochi :)) .
      Sa stii ca merita incercat rimelul,chiar e fain,imi place :) .
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  2. Foarte fain arata, cred ca o sa il incerc si eu. Dintre toate rimelurile incercate, inclusiv produse high end, tot la cele Oriflame m-am intors, e fantastica pasta folosita de ei, cumva siliconata, creand un volum real genelor, dar si o separare a lor, asta imi place cel mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca merita incercat Simona,mie una chiar imi place,inclusiv periuta,care e mai ciudatica,dar foarte folositoare pentru genele din coltul intern al ochiului :) .
      Si mie imi plac rimelurile Oriflame,chiar nu am intalnit pana acum vreunul care sa ma dezamageasca :) .
      Daca te hotarasti sa-l incerci,sa ne spui parerea ta :* .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine iar periuta sa mi se pare foarte interesanta.
    Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dee :).Cum ii spuneam si Simonei mai sus,periuta e folositoare pentru genele scurte din coltul intern :) .
      Pupicei :*

      Ștergere