Un produs Blogger.

marți, mai 05, 2015

Favoritele lunii aprilie 2015

10 comentarii :
Buna fetelor!

A venit si ultima luna de primavara,cea mai calduroasa,in curand vine si vara,sper eu cu temperaturi acceptabile,ca stiti ca mie nu-mi prea place vara si caldura,dar in ultimii ani parca prea am avut doar doua anotimpuri.
M-am gandit si rasucit daca sa fac postarea asta sau nu,din simplul motiv ca nu am (re)descoperit multe produse si sincera sa fiu,nici nu m-am prea machiat "special" :D ,ci doar machiaj normal,de zi,basic.Dar pentru ca vreau sa ma tin de treaba anul asta,macar la partea de postat favorite :D ,m-am hotarat sa nu "sar"  peste aceasta luna si sa va arat preferatele mele :) .





Stiti deja ca rimelul The One Eyes Wide Open s-a clasat in top 3 rimeluri preferate <3 .Puteti citi review-ul lui dand click pe nume :) .



Am redescoperit gelurile exfoliante din gama Discover ( aici puteti sa cititi un review comparativ mai vechi intre gelurile exfoliante din gama Discover si mult iubitul gel Pure Nature cu zmeura si menta) .Dupa cum scriam si in review,preferatul meu este cel de la Pure Nature (pe care il tot vedeti in empties :D ),dar am zis sa le folosesc si pe acestea din gama Discover,pentru ca mai am cred doua mai vechi (pentru ca Vany si pentru ca de ce sa nu incepem geluri de dus noi si pe astea sa le "ascundem" vederii?!) si chiar nu vreau sa expire.Stiu ca cel verde/albastru era ceva mai soft,dar acesta portocaliu (Seville) mi se pare mai "dur" decat cel verde,particulele exfoliante se simt mai bine,aproape ca si la cel cu zmeura,asa ca si-a ocupat locul binemeritat ca favorit al lunii aprilie :) .Sa nu va mai spun ca miroase genial <3.



Stiu ca v-am mai aratat duo-ul acesta,dar cum l-am super folosit in luna ce tocmai a trecut (mai putin crema,pe care nu am folosit chiar regulat),a trebuit sa vi-l arat din nou,si e vorba de ADP Lady Avebury si crema de corp din aceeasi gama,care miros genial si superb,si...OMG!Mi se pare foarte potrivit pentru primavara.Este un parfum elegant,caruia denumirea i se potriveste ca o manusa.Nu mai am foarte mult parfum in sticluta,ma bate gandul sa-l reachizitionez,dar mai astept putin,macar sa mai termin un parfum si atunci poate voi fi cu inima impacata si mi-l recumpar :D .



Pentru buze am fost cam "obse" pe partea de hidratare si pentru ca mi-am regasit balsamul Tender Care cu ciocolata (mmm,yamy) l-am folosit in fiecare zi si am terminat cam mult din el :D.De data asta mi-a fost prea lene sa-l folosesc cu pensula pentru ruj,asa ca l-am aplicat direct cu degetul (stiu,stiu,nu-i igienic,dar il folosesc doar eu ) :



Sa ramanem tot la arome incantatoare si la hidratare si Vany merita un premiu de data asta,pentru ca a folosit crema de maini aproape in fiecare seara :D .Si ce crema s-ar potrivi mai bine cu balsamul de buze cu gust de cioco daca nu crema cu aceeasi aroma,Chocolate Dream? :)



V-am aratat/spus in produse consumate #2 ca am mutat mostrele pentru crema de ochi Nivea Q10 in recipientul pentru crema de ochi de Mario Badescu si pot sa va spun ca imi place crema asta de ochi suuuuper mult!Ca un disclaimer,va spun ca nu am probleme,nu am cearcane,nu am riduri pronuntate in zona ochilor,dar uneori imi simt zona foarte uscate,poate si de ce sunt ochelarista si in ultimul timp chiar port ochelarii (ok,asta nu stiu daca e un motiv plauzibil,sau doar e in mintea mea,dar asa mi se pare :D ),iar crema asta este hidratanta si imi simt zona de contur a ochilor foarte hidratata,chiar daca e necesar putin produs (mhm,Vany a ramas in pana de cuvinte :D ).Aaa,si folosesc crema pentru conturul ochilor in primul rand pentru ca trebuie folosita o crema adecavat,pentru ca toate stim ca pielea din jurul ochilor este mai sensibila si in al doilea rand,pentru ca ma ingrozeste gandul ca voi avea riduri in colturile ochilor :)). Momentan mai am mostre de creme de ochi de folosit,pentru ca mi-am propus sa le folosesc pe toate,dar iau in calcul foarte serios sa-mi achizitionez aceasta crema atunci cand voi ramane in pana de creme pentru ochi :) :



Ca si accesorii,la fel ca in luna martie,am purtat cercei "mici",cum le zic eu :) .Asa cum probabil stiti si v-am mai spus,mie imi plac accesoriile mari,in special cerceii.Daca nu-i simt pe gat e ca si cand nu as purta cercei si imi da o senzatie tare...bizara :D .Dar uite ca in aprilie am redescoperit acesti cercei finuti si draguti si chiar daca nu-s genul meu,i-am purtat destul de mult :) :



La capitolul "petrecerea timpului liber in moduri placute" m-am uitat la seria Miss Marple care a inceput la DIVA,in fiecare zi de la ora 15.Avand in vedere ca seria este inspirata din cartile Agathei Christie,va dati seama ca imi place,chiar daca preferatul meu ramane Poirot :D :




Cred ca v-am spus mai demult,prin vreun tag,ca imi place foarte mult sa citesc si de cand toata treaba asta cu tehnologia,citesc multe carti pe tableta ( mi-am luat-o "expre" pentru a citi carti si pentru a ma juca cu Tom,dar asta-i alta poveste :)) ) .Cartile mi le descarc de pe Scribd,acolo gasiti orice fel de carti :D.Dar sa revin la subiect,si anume la cartile pe care le-am citit si mi-au placut in aprilie (nu stiu de ce am vrut sa scriu ianuarie :)) ).Este vorba despre seria Maiden Lane,scrisa de Elizabeth Hoyt.Pana acum au aparut 7 carti si...le-am citit pe toate :D .Bine,nu le-am citit pe toate in aprilie,am inceput din martie sa le citesc,si mi-au placut.Deja mi-am dat jos si celelalte carti din diferite serii ale autoarei si abia astept sa le citesc.Imi place actiunea,imi plac personajele si mai ales imi place perioada in care se intampla actiunea,pe la 1700 si ceva :) .
Daca vreti sa vedeti review-uri ale acestei serii aici (click) la puteti citi.Si tot acolo puteti vedea si lista cartilor scrise de Elizabeth Hoyt,precum si de alte autoare de gen :).



Eh,contrar asteptarilor mele,se pare ca este o postare lunga :D .Nu atat de multe produse,cat vorbarie pe tema lor :D,dar imi place sa va povestesc despre lucrusoarele care mi-au fost dragi si nu vreau doar hop top,sa pun poza,sa va zic denumirea si gata.Deh,is ardeleanca,ne place sa vorbim mult (si bine,sper eu :)) ),asa ca...asta este :D .

Si nu pot sa nu va arat doua poze Behind The Scene cu asistentul meu personal,normal :D .Voiam poze frumoase,cu verdeata,alea,alea,daaaaar :


Ne scuzati ca suntem cam murdari,dar nu stiam ca avem sedinta foto si cum vremea de afara e superba,ne-am "zburatacit" ca nebunii :)) :


Si trebuie sa va spun ca am avut doi asistenti,dar cel mai mare si pufos a plecat cand a vazut ca nu-i rost de jucat :D .

Voi ce preferate ati avut in luna aprilie,fetelor?
Avem preferate in comun? :)


Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Avem cateva produse in comun si anume rimelul si balsamul de buze. Celelalte nu le-am incercat, dar sunt tare curioasa de cum miroase parfumelul. Cercelusii sunt super draguti. Eu spre deosebire de tine, doar cercei de acest fel port. Lungi cred ca am purtat de vreo 3-4 ori in viata mea (si atunci la ocazii asa mai speciale). Ma gadila pe gat si asta este si motivul pentru care nu rezist cu ei. :))
    Nu am citit cartile, dar m-ai facut curioasa si am sa intru si eu pe Scribd (nu stiam de el).
    Asistentul este super simpatic si haios! Am si eu un asemenea specimen, care prefera sa stea exact ca al tau. Si daca mai are parte si de alintaturi, este si mai bine. :))
    Pupici draga mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie rimelul <3 .Parfumelul e printre preferatele mele,nu-i dulce,dar nici fresh :) .Mie tocmai faptul ca ma gadila pe gat cerceii lungi imi place :)) .
      Un truc daca intri pe Scribd : daca iti cere sa iti faci abonament pentru o carte,intri la upload si uploadezi ceva in Word,gen o poezie :D .Daca intri si ai nevoie de ajutor,ca stiu ca nu m-am exprimat prea coerent :D ,vorbim in privat :) .
      Nebunaticul meu catel cred ca se crede fotomodel sau ceva in genul,pentru ca nu reusesc sa scap de el cand ies in curte sa fac poze :)) .
      Te pupacesc draga mea! :*

      Ștergere
  2. Vaaai, cât de drăgălaș e cuțu!!
    Sună tare bine gelul exfoliant și crema de mâini (numai când aud de ciocolată și deja îmi imaginez cât de bine miroase :)) ).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cat e de dragalas,pe atat de rau e cutu :D .Are impresia ca toata lumea vrea sa se joace cu el,asa ca sare,se tine de haine,mie mi-a rupt o bluza si o pereche de pantaloni :)).
      Miroase tare bine crema,un rasfat "dietetic" :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Zici ca gelu portocaliu ii abraziv? Poate o sa il incerc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Ade,e destul de abraziv.Nu stiu daca se mai gaseste exact acesta,ca au schimbat gama Discover.Am unul si din gama noua,dar nu l-am folosit inca si nu stiu daca e la fel de abraziv.Daca vrei,ii pot face un "test" si iti spun :D.
      Te pup :*

      Ștergere
  4. Hmm, cred ca miroase delcios crema de maini! :)

    RăspundețiȘtergere