Un produs Blogger.

vineri, iunie 05, 2015

Favoritele lunii mai 2015

8 comentarii :
Hello girls!


OMG!A venit vara...deja!Unde a fugit timpul?Numai ce ne pregateam de Craciun si Revelion si brusc si dintr-o data suntem in iunie :D.Numai mie mi se pare ca lunile astea au trecut prea repede?
Si daca suntem la inceput de luna...si inceput de anotimp (prea brusc a venit vara cu temperaturile ei ridicate...nu stiu cum o sa ma descurc fara sa ma topesc daca continua sa fie tot asa cald :)) ).
Bun,sa revenim la ale noastre si anume la produsele nou intrate sau redescoperite in luna ce tocmai a trecut,dar sa stiti ca nu am multe produse  :





In ultimul timp am fost cuminte (dar cred ca nu ma mai tine mult cumintenia :D ) si nu mi-am mai comandat nici un parfum,dar m-a tentat noul Eclat Weekend Femme de la Oriflame.Bine,nu-i nou,ci i-au schimbat ambalajul si am crezut ca i-au schimbat si mirosul,dar am facut o comparatie intre cel vechi si cel nou (din cel nou aveam o mostra) si va spun sincer ca mie nu mi se pare ca ar fi vreo diferenta intre mirosuri,cel putin pe pielea mea :) .Si pentru ca tot l-am "scos de la naftalina",am ales sa-l port pe el in luna mai,pentru ca are un parfum fresh,foarte potrivit pentru vara iar rezistenta este de 4-5 ore,fiind o apa de toaleta :



Nu prea m-am machiat in luna mai prea "special",dar am descoperit un nou eyeliner de la Essence,care are consistenta de gel,exact ca si creioanele SuperShock de la Avon,doar ca acesta este retractabil,ceea ce mi se pare super pentru un creion asa cremos .Imi place,este pigmentat,doar ca nu este waterproof,asa cum ii spune denumirea.Pe mine personal nu ma deranjeaza acest aspect :) .



Pentru buze am folosit rujul de la Lippenstift (cred ca aceasta e firma) ,care este in nuanta #MY110401 sau L2069,nu stiu exact :D primit de la Aby intr-un premiu acum ceva timp :) si care imi place super mult,e foarte cremos si are o culoare potrivita,un nude-roz pentru un machiaj de zi sau pentru unul de seara,de ce nu?



Luna trecuta am uitat sa va arat la favorite lotiunea micelara de la Garnier,primita de la draga mea Madalina , care imi place fooooarte mult pentru demachiere.Din ce am observat eu,cred ca ma va tine mult mai mult de 200 de utilizari.Recunosc,sunt zile in care nu ma machiez deloc asa ca atunci cand ma demachiez seara nu am nevoie de cat de o discheta demachianta pentru toata fata (oricum ma spal pe fata in fiecare seara din simplul motiv ca asa m-am obisnuit,nu ca lotiunea micelara ar lasa vreo pelicula grasa pe fata sau altceva).Cand am fond de ten,rimel si alte nebunii,atunci folosesc mai multe dischete,dar nu atat de multe pe cat foloseam cand utilizam un demachiant crema.Si da,va ramane my besty-tresty friend si nu cred ca ma mai intorc la demachiantele de tip crema,atat de mult imi place :) .



Gelul de dus cel mai folosit a fost Floral,de la Oriflame.O sa-l vedeti in terminate,pentru ca nu mai am foarte mult din el si ma bucur ca in sfarsit incep sa termin geluri de dus si nu mai am atat de multe incepute :D . Aaa,si sa stiti ca miroase super,a primavara,pacat ca nu mai exista in catalog.



Si trebuia sa va arat descoperirea lunii si anume creionul corector pentru unghii de la Jumbo.E super!Sunt tare neindemanatica atunci cand imi fac unghiile si ma murdaresc pana la coate si nu de putine ori am postat manichiuri la care se vedeau inca ramasite de oja pe langa cuticule,pentru ca stergeam cu betisoare de urechi surplusul de oja,dar nu stergeam chiar pe langa unghie pentru ca de multe ori a trebuit sa refac manichiura deoarece am sters si din model :D .Eh,de cand mi-am luat acest creion,totul a devenit o amintire.Vi l-am aratat si pe pagina de Facebook cand v-am aratat cele mai proaspete achizitii din mai :) .Creionul l-am luat din Jumbo,a costat 6 lei,vine cu 6 rezerve (chiar daca pe ambalaj scrie 3 rezerve :D ) + o rezerva direct pusa in capatul creionul,deci 7 rezerve/capete.Mai multe nu va spun pentru ca vreau sa fac un review la el mai amanuntit,dar am vrut sa treaca o perioada de folosire pentru a va spune mai multe :) .Va spun doar ca daca aveti drum in Jumbo si il gasiti sa vi-l luati fara a sta pe ganduri :) .



Seriale noi nu am descoperit in luna mai,nu am ajuns la zi nici cu serialele pe care le urmaresc,a fost asa o luna...haotica.Nu va imaginati ca am avut cine stie ce de facut sau ca am avut o sumedenie de realizari,doar ca...a fost haotica :D .
Dar am avut o piesa preferata,care imi place foarte mult si m-a surprins si pe mine,pentru ca nu sunt deloc fan Loredana Groza,dar melodia asta chiar imi place...poate si pentru ca e si Nadir :D :



Voi ce favorite ati avut in luna mai?
Avem favorite in comun?

Pana data viitoare,va pupacesc!

8 comentarii :

  1. Rujul este superb <3 Si eu ador creioanele de la essence , mi se pare foarte bune pt pretul lor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,e foarte fain rujul,cremos,hidratant,o culoare super,ce sa-ti mai doresti? :)
      Este primul meu creion de la Essence,dar daca mai gasesc un stand Essence si vor avea si creioane de acest tip,sigur imi mai iau si pe alte culori :) .
      Pupicei :*

      Ștergere
  2. Ma bucur ca iti place micelara Garnier! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a schimbat total conceptia despre demachiantele...lichide,ca sa zic asa :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. eu, dependenta maxima de geluri de dus, zic cu mana pe inima ca n-am incercat nici unul de la Oriflame! Sa-mi fie rusine, stiu, si mai ales ca cel aratat de tine are un ambalaj super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand gelurile de dus de la ei,dar in special gelul de dus exfoliant cu zmeura si menta.Miroase bestial si curata foarte bine.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Rujul are o culoare asa dragalasa!! Imi place mult si apa micelara si eu o am la favorite :d pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujul chiar are o culoare draguta,foarte potrivita pentru orice fel de machiaj,asta imi place mult :) .Apa micelara e super-duper,favorita,preferata si love 4 ever :)) .Ma bucur ca si tie iti place :) .
      Te pupacesc

      Ștergere