Un produs Blogger.

marți, septembrie 15, 2015

Back to School : Then vs. Now -Make-up Edition

10 comentarii :
Hello my girls!


Pentru azi am pregatit ceva in premiera si anume o postare de tip Back to School.
De ce nu am facut acest tip de postare pana acum,poate va intrebati.Nu l-am facut pentru ca toata lumea posteaza Back to School si chiar nu aveam ce sa va arat nou :) .





Ce m-a determinat sa fac totusi o postare de acest tip?Ei bine,raspunsul este video-ul Ancai de la All made up by Aqua_Shell ,adica acesta :


Mi s-a parut o idee foarte interesanta si am zis ca trebuie sa fac si eu acesta postare neaparat :) .
Daca nu sunteti abonate la canalul Ancai,trebuie sa va abonati,ea mereu are idei interesante si vine cu ceva nou :) .
Aceasta postare consta in realizarea machiajului pe care l-am purtat in liceu in comparatie cu ce am purta acum daca am mai fi la liceu.
Va spun sincer ca a fost distractiv sa ma intorc in timp,mai exact in 2007,atunci cand am inceput clasa a XII-a,pentru ca atunci pot spune ca am inceput eu sa ma machiez zilnic atunci cand mergeam la scoala :) .Si inainte de clasa a XII-a ma machiam,dar nu zilnic,ci destul de rar.
Am fost destul de rebela in liceu,posibil si pentru ca dupa ce am avut doamne ca invatatoare si diriginta in generala,in liceu am avut un domn diriginte,cu toate ca eram o clasa de fete.Trecerea asta combinata cu faptul ca din prima clipa pana la sfarsitul liceului a fost o animozitate destul de mare intre mine si domnu'diriginte,plus faptul ca aveam (si imi place sa cred ca inca am) un caracter puternic,plus anii "nebuni" ai adolescentei m-au facut sa fiu ceva mai rebela :D.
Domnu'diriginte nu ne lasa sa ne machiem sau sa avem unghiile date cu oje,sa nu mai vorbim de unghii lungi (bine ca nu erau atunci in voga unghiile cu gel ca mai aveam un motiv de disputa :)) ),dar hey,ati citit mai sus,asa ca posibil sa banuiti ca unghiile mele erau mai mereu negre,iar de machiat ma machiam decent,nu va imaginati ca mergeam cu buze rosii la scoala sau smokey eyes :)).
Dar sa va arat machiajul pe care il purtam zilnic :


Rimel,creion negru NEAPARAT!!!,buze roz (aveam un lipgloss asemanator cu cel din poza) ,pudra aplicata direct pe ten cu buretelul din dotare,ca un fel de FDT compact,iar sprancenele clar fara creion/fard,dar pensate,pentru ca aveam impresia ca nu imi sta bine daca mi le fac cu creion :D (acum nu ne luati in seama,abia saptamana viitoare am programare la cosmetica si nu am vrut sa mai aman postarea :D ).
But hey,uneori voiam si putina culoare,asa ca... :



Da,da,da,fard albastru SIDEFAT din paleta Ruby Rose,neblenduit,ne-nimic :D,dar tot buze roz :D .
Uneori mai purtam si :


Aceeasi paleta Ruby Rose,of course :D .De fapt,ca sa fiu sincera,purtam cam toate culorile din paletica aceea :D .

Sa va arat si produsele,din pacate anii au trecut si nu mai am decat un produs din acea perioada.De fapt mai am si creion negru de la Ada (nu de atunci,cumparat mai recent :)) ),dar nu stiu unde l-am pus :( :


-pudra Very Me Oriflame-Matte Latte
-rimel The One Eyes Wide Open-Black review aici (click)
-creion dermatograf The One High Impact-Black Onyx
-paletita Ruby Rose
-lipgloss Oriflame Mirror Gloss-Pink Blush
Si un prim plan cu paletuta :


Va rog sa scuzati ambalajul,dar au trecut multi ani peste ea :D .Va dati seama ca acum nu o mai folosesc,dar nu vreau sa o arunc pentru ca e prima mea paleta de farduri si o tin ca amintire :) .Machiajul l-am facut cu ea,sunt chiar culorile din paleta cele pe care le vedeti pe pleopele mele :) .

Daca as m-as putea intoarce in timp,as schimba ceva?Pe partea de machiaj,cu siguranta :D,in rest...nu cred :D (sunt o rea :)) ).
Cum m-as machia daca acum as fi in clasa a XII-a?Uite asa :


Machiaj simplu,curat,fara creion negru :D .Si pentru ca anii si-au pus amprenta asupra mea iar azi se implineste 1 an de cand sunt ochelarista si pentru ca acum ochelarii sunt "in trend" ...:


Clar as purta aceleasi accesorii,in special cerceii mari,doar ca am uitat sa-i iau cand am facut aceste poze :).
Produse folosite :


-BB Cream Oriflame-Medium
-Rimel The One Eyes Wide Open Black
-gel pentru sprancene Giordani Gold-Brown
-ruj Lippenstift (orice ruj nude,rose-nude)
-lipgloss Giordani Gold-Tender Peach


Ei,cum vi se pare?
Care machiaj e mai...reusit? :D
Voi ce machiaj purtati in liceu?
As vrea sa va lansez o provocare : faceti si voi o postare de acest tip,dar alegeti subiectul care va place mai mult : make-up,unghiute,outfit,skin care,de ce nu?!
Nu aveti un blog?Nici o problema ,va astept pe pagina de Facebook Vany's Stuff cu poze then vs.now :) .
Daca raspundeti provocarii printr-o postare,neaparat sa ma anuntati si pe mine :) .
Chiar sper sa va incante ideea :).


Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Super tare ideea si postarea! Mie imi place machiajul cu auriu cuprat si in special cel natural. Ai trasaturi frumoase, scumpa. In perioada aceea, nu ma machiam cu farduri la scoala pentru ca aveam pleoapele uleioase si nu stiam de primer sau baza pentru machiaj. :)) Dar de creionul Ada stiam si mi-e prieten bun si acum. Si bineinteles, ca nu-l aplicam pe linia genelor, pentru ca eram praf la trasat codite identice. Il foloseam pentru coltul extern. Rimelul era prietenul meu cel mai bun. Nu ieseam din casa fara sa am genele date cu rimel. :)) Iar pentru buze, aveam un balsam de la Avon care avea o culoare sidefata. Ii zicea Avon Tinted lip balm si era nuanta Bronze. La capitolul accesorii, purtam doar cercei mici, cu tija.
    Daca ar fi sa realizez si eu o astfel de postare, ar trebui sa imi tai unghiile din carne si nu ma lasa inima. :)) Pentru ca le rodeam la greu in liceu. Nici pielitele nu scapau, saracele. Si tot pe atunci, descoperisem tuburile acelea cu oja si cu varf subtire. Si la toate prietenele mele si colegele de clasa, le desenam pe unghii, floricele din 5 puncte mai mari si unul mai mic in centru. :D
    Ah, ce amintiri! :))
    Pup scumpa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca incercasem si eu in liceu sa-mi fac codita la ochi cu creionul ADA...n-a iesit bine si m-am lasat pagubasa :)).Aveam si eu un balsam de la Avon,doar ca al meu era roz sidefat :D .Maaaaaama,cat l-am iubit :)).Eu purtam cerceii la fel de mari si cat mai colorati.Stiu ca la un moment dat mami mi-a zis ca daca continui sa-mi iau cercei de 3 ori pe saptamana nu mai imi da banii sa am la scoala :)).Unghiile mele erau in majoritatea timpului negre,ma imbracam in negru dar...purtam lip gloss ru0z :)).
      Te puuuuup draga mea :*

      Ștergere
  2. Super ideea ta, clar rozu ala era miezu si pe vremea mea. Acum, privind inapoi mi se pare ca aratam ca dracu cu el,nu l-as mai purta. :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eee Ade,dar sa fi incercta cineva sa-ti zica atunci sa renunti la rozul ala pe buze :))))

      Ștergere
  3. Foarte tare postarea ta! <3
    M-ai facut sa imi amintesc multe chestii :)) Eu acum ma machiez foarte rar si cand o fac de cele mai multe ori optez pentru un look natural si eventual un ruj mai puternic.In schimb in clasa a 7-8a aveam un stiiiil :))) Era pe atunci o telenovela "La mujer en el espejo" (daca nu ai auzit de ea sa te uiti pe net sa vezi macar cateva poze) protagonista era idolul meu deci o imitam si foloseam doar farduri colorate (aveam ceva cutiute mici de la Avon in 2 culori) ,clar rimel,cateodata si din alea colorate :)) si ruj/gloss cred ca doar roz aveam in colectie.Pudra de fata aveam o cutiuta maro da nu imi amintesc nicicum firma si la fel ca tine o aplicam.Dintr-a 9a am inceput sa ma pensez si la un moment dat aveam 2 linii in loc de sprancene care nu aveau nicio forma :))) dar am inceput sa renunt la machiajul strident :D Dermatograful Ada inca il folosesc,din fericire se gaseste si azi si e singurul cu care ma impac :D
    Ce bine ca mi-am revenit!Avea diriga dreptate ca eram prea mica pt machiaj,dar na fiecare cu perioadele lui.Pupiiiici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu imi bagasem suvite blonde in clasa a 8-a,asta era moda atunci si stiu ca a fost singura data cand diriga m-a mustrat :D .Asta era moda atunci,ce sa-i faci?
      Cand te-am cunoscut eu nu te machiai :)),dar adevarul e ca atunci cred ca treceai in clasa a 7-a,deci de atunci a inceput nebunia :)) .
      Creionul ADA a fost la putere,si ramane la putere :D .Pudra pe care o foloseam eu era din Germania,se deschisese un magazin la noi care aducea numai produse din Germania,foarte calitative de altfel :D .Mi-a parut rau cand s-a inchis magazinul,ca pudra aia era "tata lor" :)).
      Te pup Iulia :*

      Ștergere
  4. hahah! Albastrul ala! :)) mie mi-era frica de culori in liceu :)) mai mult decat creionul pe care-l vezi in clip nu puneam, drept urmare, acum nu ma mai satur de culori :)) Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albastru era baza,iar daca era si sidefat,cu atat mai bine :)).Eu acum sunt o lenesa,am ajuns sa nu mai folosesc culori nici cand ma duc la evenimente,ci folosesc machiajul meu de "baza" : eyeliner,rimel,fdt si ruj :D.
      Te pup Anca si multu' pentru idee :*

      Ștergere
  5. Ce tare!! Si eu eram big fan eyeliner negru..de fapt..huge fan :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu reuseam sa trasez o linie decenta de eyeliner cu creionul ADA,asa ca acum recuperez,dar m-am emancipat,folosesc eyeliner :)) .
      Pupici Teo :*

      Ștergere