Un produs Blogger.

marți, octombrie 06, 2015

Favoritele lunii septembrie 2015

14 comentarii :
Buna fete frumoase!


Pentru ca deja au trecut 6 zile din luna octombrie,a venit timpul sa va arat ce favorite am abut in luna septembrie :) .


In primul rand,luna septembrie este si va ramane luna mea preferata,pentru ca,in primul rand,e ziua mea :D (si deci cadouri :)) ),iar apoi pentru ca in septembrie incepe toamna,temperaturile scad...iar eu iubesc toamna <3 .



Si acum sa incepem cu produsele favorite si primul este uleiul Eleo,de la Oriflame.


Imi place mult,chiar foarte mult.Mai multe detalii o sa aflati intr-un review,pentru ca vreau sa-i fac unul neaparat,dar mai trebuie sa-l testez intr-o problema :) .

Si ce daca a venit toamna?Eu inca port eyeliner colorat,iar in septembrie aliatul meu de nadejde a fost creionul de la Melkior Professional intr-o nuanta superba de albastru,zic eu potrivita pentru acest anotimp :


Este cremos,pigmentat,dar daca e cald riscati sa se transfere in pliul pleoapei,daca nu folositi o baza sau un fard,asta daca alegeti sa-l folositi ca si eyeliner.Eu l-am folosit si pentru linia apei,iar acolo nu am avut probleme cu el,nu mi-a curs sub ochi si nici nu am aratat ca si cand as fi participat la unul dintre meciurile lui Bute :)).Il gasiti aici (click) .

Si daca tot am vorbit de machiajul ochilor,atunci sa va arat si descoperirea secolului in materie de demachiere a ochilor,si anume demachiantul bifazic de la Nivea :


Intr-adevar este cel mai bun demachiant bifazic pe care l-am folosit ever!Topeste pur si simplu machiajul ochilor,iar rimelul nu are nici o sansa in fata lui.

Chiar daca il am de putin timp,cam de pe la mijlocul lunii septembrie,a intrat cu repeziciune la produse favorite.Este vorba despre balsamul de buze The One BB Balm:


Hidrateaza,da o nuanta frumoasa buzelor,un fel de my lips but better,cum v-am spus si in haul :) .Daca nu va place sa purtati rujuri in culori puternice si aveti nevoie de hidratare,va recomand cu drag acest balsam,chiar e THE ONE :) .

Pentru hidratarea corpului am folosit cel mai mult crema cu pepene de la Oriflame :


O am de anul trecut parca,dar nu am deschis-o pana acum.Sunt una dintre fetele "ciudate" care daca le place un produs atunci nu-l folosesc de teama sa nu se termine :D (foooooarte logic :)) ).Am mirosit crema prin protectia pe care o avea,mirosea delicios,chiar a pepene galben,nu avea un miros artificial,dar am hotarat sa nu o deschid pentru ca era in editie limitata si mirosea prea bine si nu aveam de unde sa mi-o recumpar :D.Acum m-am gandit eu sa ma uit totusi si la termenul de valabilitate si am vazut ca asta expira in martie 2016,asa ca am hotarat sa o folosesc :) .Mi-a placut foooooarte mult,dovada e ca am si terminat-o :D .Daca va mai aparea vreodata,clar mi-o voi recumpara <3 .

Pentru zile parfumate am ales in aceasta luna ADT lejera Miss Happy de la Oriflame :


Ce m-a surprins placut la aceasta ADT e faptul ca rezista destul de bine.Chiar daca e "lejera",rezista ca o ADT normala :) .Mirosul este unul fresh,placut,potrivit pentru zi.

Septembrie e si luna in care incep noile sezoane ale serialelor tv pe care le urmaresc,dar cum majoritatea au aparut mai spre sfarsitul lunii,am descoperit un nou serial care a devenit repede unul dintre preferatele mele,si anume Scorpion.


Serialul e controversat,unii zic ca nu-i realistic,altii ca e foarte bun,cred ca e vorba despre asteptarile pe care le ai de la un serial de acest gen :).Serialul e structurat pe o baza reala,Walter O'Brien exista,e un geniu...Pe scurt,e vorba de niste genii care ajuta la diferite probleme ale guvernului american (sau a altor guverne), ale omenirii sau pur si simplu probleme personale.M-a captivat,imi place,acum a inceput al doilea sezon,deci yupy!!!(Si actorul din rolul principal e bes-ti-al!!!! :D )

O sa va arat si ceva in "premiera" si anume o aplicatie :).Pentru ca eu urmaresc multe seriale si va dati seama ca nu am cum sa le vizionez exact in ziua in care apar,iar memoria cache trebuie golita din cand in cand,mi se intampla sa uit la care episod am ramas.Pentru ca am smartphone,dar nu ma pot obisnui cu touchscreenul nu am fost super curioasa de ce aplicatii ar fi disponibile,dar urmarind un tag de-al Ancai despre seriale (o sa-l vedeti in curand si la mine),ea vorbea despre aplicatia tv show :



Nu pot sa va spun cat de mult mi-a usurat "munca",mai ales ca ai inclusiv datele la care episoadele serialelor urmarite de tine apar,nu mai trebuie sa intri nicaieri altundeva ca sa vezi daca a aparut sau nu noul episod.E prietenul meu de nadejde,iar daca si voi iubiti sa va uitati la seriale,va va fi de un real folos.Il gasiti aici (in magazin play).

Pe Tati (glamlifeguru) cred ca o stiti toate.Eu o urmaresc de multa vreme si am zis sa o mentionez si aici,pentru ca e preferata mea dintre fetele de afara care fac beauty vlogging :) .


Si gata cu favoritele lunii septembrie :) .
Voi ce favorite ati avut in luna ce a trecut?

Pana data viitoare,va pupacesc!

14 comentarii :

  1. Pare interesanta crema cu aroma de pepene. Eu am avut o gama larga de favorite, dar acum, in luna octombrie, incep majoritatea serialelor mele. Deci...abia astept! Aplicatia aia pare tare utila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte utila Gabi,nu stiu cum m-am descurcat pana acum fara ea :D .

      Ștergere
  2. Parfumelul imi place mult si ma face sa zambesc ori de cate ori il folosesc. :D
    Nu stiam de aplicatia respectiva. Cred ca o sa-mi fie utila, mai ales ca au inceput serialele. Trebuie sa o incerc.
    Yummy! Parca simt aroma de pepene. ♥
    Sa stii ca nu esti singura care amana folosirea unui produs, de teama sa nu se termine. :))
    Si eu sunt o "ciudatica" uneori. :))
    Pupici scumpy!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine se aseamana se-aduna,nu? :D Aplicatia chiar e tare utila :) .
      Te pupacesc scumpo :*

      Ștergere
  3. aroma de pepene! super!
    pai, la multi ani, atunci :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de uleiul Eleo, chiar ma tenteaza mult de tot!
    Nu stiam de aplicatie, chiar este utila. Mersi de pont!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am fost de ajutor Andrea :) .Aplicatia e super utila,iar uleiul besty :).
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Interesante produse, in afara de demachiantul Nivea, nu stiam de ele. Si sa nu uit... La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. M.ai facut curioasa cu serialul asta.trebuie sa il vad ,clar :)) si uleiul de la oriflame pare interesant ;). Pupici
    Iv-dorys.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult serialul,daca te uiti la el sa ma tii la curent,sa-mi spui daca iti place si tie :) .Uleiul e chiar misto :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  7. La multi ani cu intarziere.
    Si mie imi place bifazicul de la Nivea.
    http://strumfette.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere