vineri, aprilie 24, 2015

Review-Rimel The One Eyes Wide Open

Buna fetelor!


Azi revin cu un review al unui produs intrat de curand in colectia mea,si anume rimelul de la Oriflame,din gama The One,Eyes Wide Open .Mi-ati spus in comentarii ca  sunteti curioase de el,asa ca m-am conformat si azi scriu review-ul,dupa ce l-am folosit vreo 3 saptamani (nu zilnic) si mi-am format o parere despre el :) .



 Inainte de a va spune parerea mea,va prezint descrierea Oriflame  :
"Rimel pentru arcuirea genelor, cu efect de mărire a ochilor, pentru o privire mai deschisă, mai fermecătoare. Peria ergonomică ridică şi curbează genele de la rădăcină, în timp ce formula fixează şi menţine efectul spectaculos obţinut."
Ingrediente :
AQUA, STEARIC ACID, HYDROGENATED OLIVE OIL CETYL ESTERS, ORYZA SATIVA CERA, GLUCAMINE, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA SENEGAL GUM, PVP, CYCLOPENTASILOXANE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA, CYCLOHEXASILOXANE, CERA ALBA, SYNTHETIC WAX, SHOREA ROBUSTA RESIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONE, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED OLIVE OIL MYRISTYL ESTERS, LECITHIN, CETEARETH-20, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, BHT, PEG-12 DIMETHICONE, ETHYLPARABEN, CI 77499, CI 77007, CI 77491

Asa cum puteti citi si din descriere,acest rimel promite "efect de marire a ochilor" ,iar eu am inteles din asta gene mai curbate si mai lungi,cam asta ar fi in conceptia mea "efect de marire a ochilor" promis de un rimel (nu,nu vreau sa ma gandesc la operatii estetice care includ mariri ale ochilor,pentru ca stiti ca acest subiect e tabu pentru mine :)) ) .
Mie imi plac rimelurile care ofera alungire si volum,cred ca nu mai e un secret pentru nimeni,asa ca atunci cand am vazut noul rimel,al meu a fost.Cu toate ca am zis ca nu mai incep alte rimeluri,pana nu mai termin din cele incepute,nu m-am putut abtine si cand am primit comanda am l-am desigilat :) .
Primul lucru care mi s-a parut interesant atunci cand l-am desfacut,a fost periuta lui,care este conica :



Am vazut-o si in catalog,dar ma gandeam ca nu o sa se observe forma sa asa bine,si tare ma bucur ca m-am inselat.Cand am vazut periuta,mi-am zis ca forma acesteia va facilita aplicarea rimelului pe genele scurte interioare,si chiar asa a fost .
Ca sa nu va plictisesc prea mult,va arat pozele,cu scuzele de rigoare pentru pozele ciudate,dar nu stiu sa "stau la poze" cand vine vorba de ochi :D.
Genele mele :



Genele mele "imbracate" de rimelul Eyes Wide Open :
1 strat :


2 straturi

Mentionez ca nu am folosit clestisor de intors genele ( tot la capitolul tabu se plaseaza si aceasta ustensila :D).
Dupa cum puteti observa (sper) ,acest rimel alungeste genele si le ofera si putin volum,este foarte pigmentat, negrul e negru :) .Nu mi-am rimelat si genele inferioare,pentru ca m-am dezobisnuit de mult timp sa fac asta,dar nu cred sa aveti probleme daca va decideti sa o faceti.
La primele aplicari mi s-a murdarit putin pleoapa superioara,am presupus ca este cam lichida compozitia,si cred ca am avut dreptate,pentru ca acum nu mai am probleme de acest fel,probabil pasta s-a mai uscat :) .
Nu am avut probleme sa imi cada inestetic sub ochi,sub forma de bobite negre,nu mi-a curs pe durata intregii zile,se demachiaza bine (eu folosesc demachiant bifazic) .
Mie imi place,a reusit sa se claseze pe locul 3 intre rimeluri pe care le-am incercat pana acum si care imi plac (pe primele locuri sunt Volume Build si Volume Blast,inca nu ma pot hotari care e pe primul loc :D )  si cu siguranta il voi recumpara,pentru ca imi face genele lungi si...imi place :) .Se potriveste atat pentru un machiaj de zi,mai cumintel,cat si pentru un machiaj de seara,mai dramatic,parerea mea.Totul depinde de cate straturi aplici :) .
Este disponibil in doua nuante : Black si Black Plum (eu il am in nuanta Black)
Pretul este de 17,99 lei in catalogul 6,care s-a lansat marti si pe care il aveti in partea dreapta (click pe Oriflame,nu stiu de ce nu mai apare coperta catalogului ) .


Voi ati incercat noul rimel?
Daca nu,va atrage sa-l incercati ?
Ce rimeluri aveti ca si favorite?


Pana data viitoare,va pupacesc!

7 comentarii:

  1. Imi place periuta si ma tenteaza sa-l incerc! ♥
    Se vad tare frumos genele cu 2 straturi aplicate. Sunt definite si curbate, exact cum imi place mie. Bine ca ai mentionat ca nu ai folosit clestisor, ca eram tentata sa te intreb. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu clestisor cred ca ar fi mai curbate,dar ustensila aia nu se va apropia never ever de ochii mei :)) .Eu am o problema din sfera horror cand vine vorba de ochi :)) .
      Sa stii ca merita incercat rimelul,chiar e fain,imi place :) .
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  2. Foarte fain arata, cred ca o sa il incerc si eu. Dintre toate rimelurile incercate, inclusiv produse high end, tot la cele Oriflame m-am intors, e fantastica pasta folosita de ei, cumva siliconata, creand un volum real genelor, dar si o separare a lor, asta imi place cel mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca merita incercat Simona,mie una chiar imi place,inclusiv periuta,care e mai ciudatica,dar foarte folositoare pentru genele din coltul intern al ochiului :) .
      Si mie imi plac rimelurile Oriflame,chiar nu am intalnit pana acum vreunul care sa ma dezamageasca :) .
      Daca te hotarasti sa-l incerci,sa ne spui parerea ta :* .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine iar periuta sa mi se pare foarte interesanta.
    Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dee :).Cum ii spuneam si Simonei mai sus,periuta e folositoare pentru genele scurte din coltul intern :) .
      Pupicei :*

      Ștergere