Un produs Blogger.

miercuri, august 12, 2015

Favoritele lunii iulie 2015

11 comentarii :
Buna fete dragi si scumpe!


Da,oficial am intrat in ultima luna de vara (who happy?!Vany's happy :D ) cu grade la fel de multe si canicula,dar hey,asa si trebuie,nu?Ca doar e vara!Nu-i normal sa fi imbracat cu tricou in 24 decembrie (cum s-a intamplat acum vreo 2-3 ani),dar sa fie cald vara e cat se poate de normal,chiar daca eu simt cum ma lichefiez usor,usor :)) .Ideal ar fi daca aceasta vreme ar topi macar 100 grame de grasime pe zi pentru ca atunci sunt cat se poate de convinsa ca mi-ar placea vara :)) .
Dar sa nu ma mi lungesc cu vorba,ca si asa o sa fie lunga postarea asta,si sa va arat ce produse mi-au placut in luna lui cuptor :





Contrar asteptarilor pe care le-ati avea de la oamenii normali,eu folosesc crema/lotiune de corp mai mult in sezonul cald,din cate se pare :) ,iar preferata mea in iulie a fost crema cu galbenele si castravete de la Oriflame.Imi place pentru ca e foarte usoara,light ca sa vorbim in termeni de specialitate :D ,intra repede in piele,lasand-o moale si catifelata.Nu are un grad de hidratare ridicat,dar pentru ce am eu nevoie,mi-e de ajuns.Mirosul in ambalaj este unul fresh,de castravete,dar odata aplicata pe piele mi se pare ca mirosul se transforma intr-un citric,care aduce mult cu mirosul de lamaita,stiti voi,planta/floarea aceea care miroase a lamaie,dar parca nu asa puternic :) .Mirosul nu persista mult pe piele,in jur de 2-3ore maxim.



Trebuie sa va marturisesc ceva : in luna iulie am fost absolut obsedata de noua mea "jucarie" pentru par,si anume trusa pentru coafare Remington s8760 si mai exact de parul creponat <3 .Nu a trecut nici o saptamana in care eu nu mi-am creponat parul :D cu toate ca stiu ca mi-l ard si mi-l distrug si ce mai vreti voi,dar promit public ca ma voi ocupa de el si il voi hidrata...dupa ce ma satur de parul creponat :)) .Un inconvenient,ca sa zic asa,este faptul ca atunci cand vreau sa folosesc placa pentru creponat nu pot sa-mi pun masca/balsam/ulei in par pentru ca nu-mi tin "creponelele" mai mult de o zi :( .Cred ca asta se intampla din cauza ca parul e prea hidratat,dar bineinteles ca nu stiu exact care-i cauza asa ca poate am scos o prostie :) .Daca si voua vi se intampla la fel sau aveti o alta explicatie pentru asta,va rog sa-mi spuneti.
Ca tot am facut abuz de placa,am folosit bineinteles si spray-ul de protectie cu keratina de la Oriflame,la care am de gand sa-i fac un review cat mai curand,pentru ca l-am folosit destul de mult si pot sa va spun ce face si ce nu face :) ,asa ca stati pe aproape ;) .



Ca si makeup in luna iulie m-am reintors la machiajul "basic",iar preferatele mele au fost baza de machiaj The One (care imi place mult,da un aspect glowy fetei si o uniformizeaza foarte frumos) ,fardul de pleoape Champagne Pearl (acum am vazut  ca in catalogul C11 acest fard de pleoape este prezentat ca fiind un roz deschis,cu siguranta au gresit,pentru ca el este un nude :) ),tus-stilou The One in varianta Black si mult iubitul meu rimel Volume Build,pe care l-am inceput pentru ca stau si ma uit la el de nu stiu cand si imi tot zic ca il deschid dupa ce mai termin din rimeluri,dar am avut cateva evenimente in luna iulie si chiar am vrut sa-l folosesc,asa ca am decis sa "traiesc periculos" si sa-l deschid :D .Pentru sprnacene am folosit noul gel colorat pentru sprancene de la Giordani Gold,in nuanta Brown,care imi place maxim <3 .L-am cumparat acum vreo doua cataloage,prin iunie,dar cum am inceput sa-l folosesc de cand l-am primit,am uitat sa-i fac poza,asa ca vi-l arat acum :) .Si in acest catalog e la reducere,la 18 lei parca si va spun ca merita!Pentru ca am fost cuminte la machiajul ochilor,pe buze am purtat rujul The One in nuanta Flamingo Fuchsia,pe care chiar daca il am de pe la mijlocul lunii iulie,a intrat in favorite,pentru ca e absolut BESTIAL!!!Poze cu el aplicat aveti aici (click) .



In luna ce tocmai a trecut am ascultat melodia lui Meghan Trainor & John Legend -Love you like I lose you pe repet!Imi place de mor!!!Am devenit fana Meghan Trainor :D



In materie de filme am fost oarecum dezamagita pentru ca am asteptat data de 1 iulie sa vad Magic Mike XXL,mi-am programat timpul ca in week-endul de dupa 1 iulie sa fiu libera si sa mergem la cinema,ca sa aflu ca de fapt la noi se lanseaza filmul in 17 iulie...nu stiu care a fost treaba,de ce a durat atat de mult sa apara la noi,dar ideea e ca nu l-am vazut :( ,dar o sa-l vad :D .Dar am descoperit un film dragut,dupa un roman de Nicholas Sparks,deci romanticos :) ,care se numeste The Best of Me si daca nu l-ati vazut,vi-l recomand :) .


Iar ca si serial am descoperit serialul Rizzoli & Isles ,care imi place de mor <3 .



Si cam astea au fost preferatele mele :) .
Ale voastre care au fost?

Pana data viitoare,va pupacesc!

11 comentarii :

  1. Wow, wow, cate produse Oriflame :)) Si eu aveam o perioada in care imi creponam parul non-stop ( mi se parea ca il face sa para ma lung) , dar m-am lecuit cu timpul. Sunt tare curioasa de acel spray cu protectie pentru par. Si despre serial, si eu sunt fana Rizzoli&Isles...sunt la sezonul 5 :-/ :) te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place parul creponat pentru ca imi da un volum fantastic si pare ca am ataaaaaata par in cap,cand de fapt am 3 fire :)).Despre spray o sa scriu in curand,sper ca saptamana viitoare sa fie gata postarea :D .
      Si eu sunt la sezonul 5 la Rizzoli&Isles :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Am si eu acel set de hairstyling ! ;)
    Cand iti creponezi parul , sa incerci sa-l faci cam la jumatate de zi sau chiar o zi dupa ce te-ai spalat pe cap...eu am impresia ca asa tine mai mult...
    Am deasemenea si fardul mono in culoarea roz. Nu este prea vizibil , aproape ca nu se observa , dar imi place ! :)
    Toate cele bune ! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca ai avut dreptate!Mi-am facut parul dupa jumatate de zi dupa ce l-am spalat,nu imediat,si inca imi tine (l-am facut ieri),cu toate ca mi l-am lasat desfacut azi toata ziua si aseara :) .
      Multumesc tare mult de pont :* .
      Mie imi place nuanta fardului mono pentru ca e o nuanta de zi si o aplic,trasez o linie de eyeliner si sunt good to go :) .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Am si eu acel set pentru par de la Remington! Il folosesc destul de rar, pentru ca de multe ori n-am timp sa ma fac la par...dar imi place! Un produs util: bucle, par drept sau creopnat! :)
    Mie imi rezista totul pana la urmatoarea spalare, adica 3 zile...iarna cred ca rezista mai mult! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt obsedata de aceasta trusa,nu stiu cat o sa ma tina,dar eocamdata sunt super-mega-extra incantata :D .Iarna mi-a rezistat si mie 4 zile si nici nu mi s-a ingrasat parul.Ieri m-am creponat iar si am urmat sfatul Laviniei si inca imi rezista creponelele :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Mi-a plăcea să văd o poză cu tine cu prăul creponat. :) Ai pus pe undeva?
    Nuanța acelui ruj arată minunat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,am poze cu mine cu parul creponat,dar din iarna,cand l-am descoperit :D .Si mai am una de azi,dar nu stiu cat se observa.Iti las link-urile :
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=819605668107199&set=a.320861697981601.74278.100001733202673&type=1&theater
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=816157765118656&set=a.103496216384818.5409.100001733202673&type=1&theater
      https://www.facebook.com/VanysStuff/photos/a.545282758852675.1073741833.524864177561200/904675742913373/?type=1&theater
      Rujul arata intr-adevar intr-un mare fel :D .In ultima poza sunt data cu el (dupa vreo 5 ore,timp in care am fumat si baut suc :) ).
      Pupici :*

      Ștergere
  5. m-ar tenta si pe mine o trusa de creponat parul (daca ma aude al meu ma impusca, mi-a luat pana si perie rotativa si eu tot n-o folosesc :D). rujul pare fain, ma gandeam ca e muuuult mai intens. dar asa, merge!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt obsedata cu trusa asta,nu stiu cat o sa ma tina,dar deocamdata e bine ca dupa o luna si ceva inca o folosesc :D .Rujul e chiar foarte fain,cremos si super pigmentat <3 .
      Pupici :*

      Ștergere
    2. Buna,cautam impresi despre gelul de colorat sprancenele,despre cat de pigmentata e nuanta blonde,si am descoperit blogul tau si multe alte lucruri frumoase :-*

      Ștergere