Un produs Blogger.

luni, martie 31, 2014

Empties #2

17 comentarii :
Buna fetelor!

Ca sa incep noua luna cu mai putine produse si pentru ca au trecut cam multe luni de cand am facut ultima postare de acest gen ,azi va voi arata produsele terminate de mine in ultimele 4 luni (o parte din ele,pentru ca din greseala am si aruncat unele produse :) ).
M-am gandit sa fac aceasta postare o data la 3 luni,pentru ca nu in fiecare luna termin destule produse pentru a face o postare :).
Pentru aceasta "sedinta foto" m-am inspirat de la Oana :) si pentru ca vremea de afara e superba,am ales bine,zic eu :D.
Sa incepem  cu poza de grup :



 Si acum sa le luam in ordine:


-gel pentru igiena intima Feminelle de la Oriflame,varianta simpla.Imi place,folosesc aceasta gama de 3 ani,le recumpar mereu
-sampon antimatreata Hair X de la Oriflame.Imi place tare mult,pe mine m-a ajutat si m-a scapat de matreata
-mult iubitul meu sampon regenerator tot de la Hair X.Il iubesc,doar ca acum am o mica problemuta: am uitat ca nu mai am "in stoc" si nu stiu daca il voi mai gasi,dar sper sa nu fiu chiar asa ghinionista.
-gelul de dus exfoliant cu zmeura si menta,caruia i-am dedicat o intreaga postare aici si inca nu mi-am schimbat parerea :)
-un sapun exfoliant Swedish Spa,care are un review aici
-namol exfoliant Swdish Spa-o sa-l recumpar,mi-a placut,chiar daca nu se poate compara cu mult iubitul meu gel de dus exfoliant cu zmeura si menta,dar isi face bine treaba si are un miros foarte fresh,marin


-am mai terminat o pasta de dinti Colgate Whitening,cred ca e in editie mai veche :D.Iubesc pastele de dinti Colgate,isi fac foarte bine treaba,deci clar o voi recumpara,dupa ce termin ce folosesc acum (vedeti?Chiar am ambitie :)) )


-deo roll-on Activelle Invisible
-deo roll-on Activelle Sensitive
-deo roll-on Sparkle in Paris (scuzati ambalajul)
 Imi plac tare mult aceste deodorante,chiar daca inainte foloseam doar deodorante solide.Imi plac tare mult deoarece nu pateaza hainele,chiar daca nu promit acest lucru (in afara de cel de la Activelle,Invisible,nici unul nu promite ca nu pateaza hainele).Singurul lor minus ar fi ca au in compozitie aluminiu.Cele din game care contin si parfum si/sau creme de corp,geluri de dus,cum e cel Sparkle in Paris,curg.Adica nu este indicat sa il purtati cu voi in geanta,chiar daca intr-adevar ofera protectie.Cele de la Activelle nu au aceasta problema.


-am mai terminat demachiantul meu cu mar si ovaz,care si-a facut foarte bine treaba.Este un demachiant crema,ieftin si bun,chiar daca momentan nu se mai gaseste in aceasta combinatie
-am aruncat o pudra,care era preferata mea.Am terminat vreo 10 in decursul anilor (o foloseam din liceu).Nu este o pudra "de firma",este no name,din Germania,dar clar este cea mai buna pudra folosita de mine vreodata.Pacat ca acum nu o mai gasesc pe nici unde :(.Aceasta pudra mai are inca produs in ea,dar acum am gasit-o intr-un coltisor,nu am mai folosit-o de mult timp,deci,cu regret,a trebuit sa ma despart de ea.
-am mai terminat o cutiuta "cu minuni" a.k.a balsam multifunctional Tender Care,care e buna la orice,de la cuticule la arsuri
-am mai terminat si dischete demachiante,doar aceste doua ambalaje le-am mai pastrat,unul de la Softino si unul de la Izis.Cele de la Izis sunt preferatele mele.Nu se "dezintegreaza",sunt moi si ieftine.Ce mi-as mai putea dori? :D


-aici chiar merit aplauze :)).Am reusit sa termin o crema de corp de 250 ml!!!Faptul ca mi-am luat altele doua in schimbul acesteia nu mai conteaza :)).Review-ul cremei,de fapt a gamei Paradise il gasiti aici .


 -am mai terminat si o gramada de mostre de creme de la Nivea,Elmiplant si Oriflame + o mostra de fond de ten de la Oriflame,Perfect Fusion


-am terminat o gramada de sticlute de acetona/dizolvant pentru lacul de unghii,dar le-am pastrat doar pe acestea : Farmec,no name,Mara si Oriflame
-am mai terminat top-coat-ul mult iubit de la Oriflame si o oja de la GR Care+Strong #149


Si gata postarea :D.Sper ca ati avut rabdare sa o cititi pana la capat :).
Voi ati folosit produse dintre cele terminate de mine?
V-au placut?
Voi ce ati terminat in ultimul timp?

In incheiere va las cu o poza a "asistentului" meu,care nu s-a miscat de langa produse pana nu am terminat de fotografiat (daca apar niste labute in vreo poza,ne iertati :D ).Vi-l prezint pe Lucky,cel mai bun asistent:



Pana data viitoare,va pupacesc!

17 comentarii :

  1. ieeeei ce harnicuta:D
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre produsele prezentate de tine am folosit/folosesc:gelul de dus exfoliant cu zmeura si menta pe care il ador,pasta de dinti Colgate (e singura pasta de dinti caruia ii pot accepta gustul ) :)) ,cutiuta cu minuni de la Oriflame,acetona si dischete demachiante .Imi place mult asistentul tau pufos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem atatea produse bune pe care le folosim amandoua :).
      O sa-i transmit :D.
      Te pup Diana :*

      Ștergere
  3. Cate produse sunt acolo! Gelul de dus cu zmeura este preferatul meu! Iar blanosul, e mega cute. Sta asa frumos! ^_^ Daca nu ma insel, apare un nasuc negru intr-o poza, dar nu ne suparam deloc. E funny!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem inca un lucru in comun Mada :).
      Blanosul nu a vrut sa se miste de langa produse sub nici o forma.A stat acolo,le-a mirosit,s-a intins pe langa ele,dar nu a plecat de langa ele :D.
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Da,il iubesc pe cutu :x :D.
    M-am tinut de treaba,se vede :D.
    Te pup si eu Mada :*

    RăspundețiȘtergere
  5. oauu tu esti mai harnica ca mine,mie imi place pasta de albire de la oriflame,si cea din sensiblu marca lor,ai ajutor la pozat. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cea de Oriflame pentru albire o am si eu si o folosesc acum :).Imi place destul de mult :).
      Am ajutor pufos :D.
      Te pup :*

      Ștergere
  6. Ce frumoase sunt pozele!! Cand iti mai permite vremea sa mai faci fotografii la lumina zilei,ies foarte clare si "vii"..
    Cat despre produse,nu pot decat sa te felicit mai ales ca te stiu(ma vad oglindita in tine :D) si imi inchipui ca te-ai "muncit" putin cu ele!Ce sa mai..meriti un stimulent pentru perseverenta!:))
    Te pup si spor la "devorat" alte bunatati!:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea :*.Intr-adevar,am avut ceva de tras pana sa le termin,dar am observat ca daca vreau,pot :D.Nu stiu cat o sa ma tina aceasta vointa :)).
      Te pupacesc si spor si tie la "consumat" :D :*

      Ștergere
  7. Ce harnicuta ai fost!EU sunt cam lenesa pentru ca am prostul obicei de a incepe un produs, apoi il las in dulap si cam uit de el...
    Dar am si eu ceva ce sonsum totusi pana la ultima picatura: acetona! :))

    Pupici!Spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultimul timp m-am "fortat" sa folosesc doar o crema de corp/gel de dus pentru ca si eu incep multe si atunci uit de ele si incep altele fara a le consuma pe cele incepute deja :D
      Te pup si spor si tie :*

      Ștergere
  8. Uh la la,cate goliciuni:))
    http://descude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere