Un produs Blogger.

sâmbătă, august 23, 2014

Par drept...sau bucle?

2 comentarii :
Buna fete dragi!

Azi m-am hotarat sa scriu despre un subiect pe care nu l-am abordat pana acum pe blog si anume parul/aranjarea parului/ingrijirea parului.
Parul meu are personalitatea lui.Uneori imi sta perfect drept,alteori am onduleuri lejere.Nu bucle,nu par cret,ci doar beach waves :).
Pentru anatomia fetei mele,care este rotunda,buclele ma avantajeaza cel mai mult.
Primele mele bucle mi le-a facut o vecina,cu un ondulator normal.Eh,nu era vorba,voiam si eu unul,dar...cine sa-l foloseasca?
Si atunci am descoperit buclele facute cu placa,care mi se par mult mai simplu de facut,mai ales pentru o neexperimentata ca si mine,care daca foloseste ondulatorul exista sanse destul de mari sa-si provoace arsuri :D ( stiu,stiu,nu e funny deloc) .Unde mai pui ca parului meu ii rezista mai mult timp buclele facute cu placa decat cele facute cu ondulatorul?In plus,placa este ceva in genul 2-in-1,pentru ca ne putem intinde parul cu ea sau putem sa-l facem bucle,totul la acelasi pret :D .





Nu am avut niciodata,dar absolut niciodata,probleme cu varfurile despicate.Dar anul acesta soc si groaza: mi-am vazut varfurile despicate.Nu va mai spun ca am intrat in panica si m-am dus sa-mi tai varfurile inestetice imediat.
Vorbind cu coafeza mea,mi-a recomandat sa aloc un buget mai mare produselor de hair styling cum ar fi : lotiune impotriva caldurii,uscator cu o putere mai mare,placa ceramica.Aparatele folosite pentru aranjarea parului fiind o investitie pe termen lung.
Astfel am aflat (da,eu nu stiam nici asta ) ca e recomandat sa se foloseasca aerul rece atunci cand ne uscam parul cu uscatorul,nu cel cald.
Uscatorul pe care il am eu are doar 1400W,asa ca ar cam trebui sa-mi achizitionez altul nou,cu o putere mai mare,deoarece am parul lung si imi ia foarte mult timp sa-l usuc,iar daca il voi usca si cu aer rece,deci scazand intensitatea automat...mon Dieu,imi va lua 3 zile sa-mi usuc parul :))!
Cautand informativ un uscator care sa-mi indeplineasca doleantele,adica sa fie si destul de puternic,dar si la un pret accesibil,am dat peste aceasta oferta .

Pretul uscatorului+placa ceramica pentru intins parul (sau pentru bucle) este de doar 153,17 lei .Mi se pare un pret mai mult decat accesibil si sunt doua produse incluse in pret.
Uscatorul are puterea de 2000W,ceea ce e perfect pentru mine,iar placa are temperatura de lucru reglabila de la 120 la 200 grade Celsius.
Comandand acest set,ca sa-i spun asa,indeplinim si cerinta de comanda minima ceruta pe site,care este de 100 de lei.
Ce ma atrage cel mai mult este ca livrarea se face prin curierat , la domiciliu , iar plata se face la primirea coletului si dupa desfacerea acestuia,adica adio plata cu cardul sau paypal (yupy,yupy yey :D ).In acealasi timp,nu exista riscul sa platim pere si sa primim mere :).
Un plus mi se pare si acela ca prelucrarea comenzii se face doar dupa ce au fost confirmate toate datele de contact,produsele comandate si valoarea livrarii,


Acum sunt curioasa,voi ce aparate folositi pentru uscarea si aranjarea parului?


Pana data viitoare,va pupacesc!

2 comentarii :

  1. Nu am nici un aparat pentru par, un feon l-am dat acum vreo 2 ani si nu era folosit de... nici nu mai stiu. Eu sunt o fana inraita bucle, nu mi-am intins parul nici macar o singura data in gand, iar pentru onduleuri apelam la bigudiurile mari ale mamei pe care le am si acum dar nu le pot folosi. Parul mi-l usuc natural, cu bigudiurile dormeam si a doua zi... defilam. :))
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac tare mult buclele.Am incercat si cu bigudiuri,dar ma durea prea tare capul de la ele si in plus,era prea complicat :D.Nici eu nu am folosit foehn-ul vreo 10 ani,dar de vreun an il folosesc iar.
      Pupicei Miha :*

      Ștergere