Un produs Blogger.

luni, aprilie 06, 2015

2 ani de Vany's Stuff...Cateva cuvinte si un mic giveaway

11 comentarii :
Buna fetelor!






Acum doi ani,in 6 aprilie,Vany's Stuff a luat nastere,din dorinta de a impartasi cu voi,pasionatele de frumos, experientele pe care le-am avut/am in aceasta lume minunata si colorata a frumusetii :) .
Chiar si dupa 187 de postari :D (cam putine ) nu am o exprimare academica,nu reusesc sa fac super-review-uri,pozele mele nu sunt de cea mai buna calitate,nu ma pricep la Google Ads sau trafic sau...mai stiu eu ce :D.Va vorbesc ca unor prietene,pentru ca asa va simt,iar atunci cand imi lasati comentarii,sunt cea mai fericita,credeti-ma :) .
Datorita blogului am cunoscut persoane minunate,pe care le consider prietene,chiar daca nu ne-am vazut niciodata...inca :) ,care ma sustin,si "ne conversam" nu doar despre bloguri,unghiute si frumusete ci si despre lucruri mai personale :) .
As vrea sa le multumesc prin intermediul acestei postari Madalinei , Oanei si lui Mada mica (cum imi place mie sa o alint :D ) pentru sustinerea si pentru prietenia lor (si pentru cadouri,sa nu uitam de cadourile colorate :D ) .
Si pentru ca m-ati facut fericita de fiecare data cand mi-ati lasat un comentariu,vreau sa va rasplatesc cu un concurs :) .
Conditiile de participare vor semana cu cele de anul trecut si anume :
-Sa-mi fi lasat un comentariu la o postare (exclus concurs) de pe blog in perioada 6.04.2014-5.04.2015
-Sa-mi spuneti ce va place/nu va place pe blog si ce alte postari ati mai vrea sa vedeti
-Sa ma urmariti prin GFC/Bloglovin
-Like paginii Vany's Stuff
-Sa-mi lasati o adresa de e-mail pentru a va putea contacta in cazul in care castigati
Optional,ma puteti urmari si prin Instagram , Twitter , We Heart It si/sau Pinterest .
Premiul va fi supriza si il voi trimite prin Posta Romana :).
Durata concursului este 6.04.2015-3.05.2015 .Imi acord 72 de ore de la incheierea concursului si pana la desemnarea castigatoarei,iar aceasta are,la randul ei,72 de ore de la trimiterea e-mail-ului de catre mine pentru a-mi raspunde si a-mi trimite datele sale.
Va invit sa va inscrieti si la concursul activ de pe Facebook ,pentru ca puteti participa la ambele concursuri :).


Acestea fiind zise,va urez succes!

Pana data viitoare,va pupacesc!

11 comentarii :

  1. Comment postare: http://gothangelworld.blogspot.ro/2015/03/notd-spring-flowers.html?showComment=1428381769645#c3220959732082175977
    Este foarte interesant blogul tau,mie imi place foarte mult,nu sunt in postura sa spun ca nu imi plkace pentru ca nu am blog si stiu ca este greu sa scrii mereu articole care sa placa la toata lume,sfaturile tale sunt utile,asta conteaza cel mai mult...eu as vrea sa scrii un articol despre produse naturale,pe care eu le ador foarte mult :)
    GFC: Granpier Rodica
    BLOGLOVIN: Rodica Granpier
    LIKE FB: Rodica Granpier
    EMAIL: rodicagranpier@ymail.com
    Te urmaresc si pe Instagram , Twitter si Pinterest :)
    La multi ani cu ocazia sarbatoririi a doi anisori,iti doresc mult succes in continuare si toate dorintele sa ti se implineasca :) ....si un Paste fericit alaturi de cei dragi,multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Rodica :) .Din pacate,inscrierea ta nu e valabila pentru ca nu mi-ai lasat un comentariu pana in data de 5.04.2015,dar te invit cu drag sa te inscri la concursul de pe pagina de Fcaebook a blogului.
      Te pup si sper sa gasesti in continuare postari care sa-ti placa aici :) :*

      Ștergere
    2. :)))))) m-am trezit si eu dupa ce s-a terminat cursa :)))) ,multumesc draga mea,pupici :*

      Ștergere
    3. Cred ca eu am citit asta...."Durata concursului este 6.04.2015-3.05.2015 .Imi acord 72 de ore de la incheierea concursului si pana la desemnarea castigatoarei....." :))))

      Ștergere
  2. Blog-ul imi place pentru ca e organizat, usor de navigat, tema blogului e calda si primitoare, articolele concludente si usor de inteles. Mie imi plac articolele cu tutoriale sau trucuri de frumusete sau ceva de genu', in consecinta acest gen de articole as vrea sa citesc cat mai des.
    Gfc/Fb/bloglovin/Pinterest: Ana-Maria Gurgu
    Instagram: anamariagurgu
    Twitter: @dulcikanik1
    email: just_anik1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestii Ana-Maria.Din pacate,inscrierea ta nu e valida deoarece nu mi-ai lasat un comentariu pana in data de 5.04.2015,dar te invit cu drag la concursul organizat pe pagina de Facebook a blogului :) .
      Sper sa gasesti pe blogul meu si articole care sa-ti placa :) .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. La multi ani frumosi si la cat mai multe postari, draga mea! ♥ Iti multumesc pentru nominalizare si mai ales pentru cuvintele frumoase. Nici eu nu am foarte multe cunostinte in domeniul blogging-ului, dar atat cat am putut/stiut te-am ajutat cu mare drag si o voi face in continuare.
    Pupici si cat mai multa activitate blog-ului de acum incolo. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru tot draga mea!Te pup!!!
      Ai nr.1 in concurs :) :*

      Ștergere
  4. La multi (blog)ani draguta!!!!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult Mada...mare :D.Te pupacesc scumpo :*!
    Ai nr.2 in concurs :*

    RăspundețiȘtergere