Un produs Blogger.

joi, aprilie 09, 2015

Favoritele lunii martie 2015

4 comentarii :
Buna fetelor!


Iata ca s-a terminat si prima luna de primavara ( in curand vom face bilantul anului 2015,la cum trece vremea :D )  si a venit timpul sa va arat ce produse am avut ca preferate in luna martie :) .Sunt un picut intarziata,dar am mai vazut ca fetele inca mai posteaza favoritele lunii martie,asa ca mi-am facut "curaj" sa postez si eu,cu scuzele de rigoare.





Parfumul pe care l-am folosit cu precadere in luna martie este Power Women,de la Oriflame.Pe langa sticluta foarte interesanta,nici mirosul nu lasa de dorit :) .Este un parfum elegant,a carui nume i se potriveste ca o manusa :) .



In luna care a trecut am avut o mica "obsesie" pentru roz,chiar si in machiaj,asa ca am folosit mult fardul de pleoape duo de la Rimmel,nr.489 Spring to life si rujul The One 5-in-1 in nuanta Fuchsia Hype.Sunt extrem de multumita de acest ruj.Ma gandesc serios sa-i pregatesc un review :) .



Daca tot m-am axat pe roz,bineinteles ca si accesoriile mele au fost in ton,asa ca am purtat foarte mult ceasul de la Oriflame si cerceii tot de la ei,chiar daca nu sunt lungi si nu-i simt pe gat ( mie doar acel tip de cercei imi plac :D ) ,au fost preferatii mei :) .



Ca sa fac primavara sa se razgandeasca si sa vina mai repede,sa nu se tot joace cu noi,am ales sa port noua mea geanta de la Oriflame,care este portocalie,dar interiorul este roz ( cineva sa ma opreasca :)) ):



Nu prea am avut timp sa ma uit la seriale/filme,dar am gasit un serial interesant,usurel,nu chiar genul meu,dar este bun de privit intr-o duminica dupa-masa :) ,iar Catherine Bell e una dintre actritele mele preferate :) ,iar pentru cele care s-au uitat la Desperate Housewives,Mike joaca unul dintre rolurile principale :D .Putin mai copt decat atunci cand a inceput sa joace in Neveste disperate,dar... :D :


Tot in martie am descoperit-o pe Meghan Trainor ( nu,nu stiam cine canta All about that bass :D ) si am ascultat pe repeat noua ei melodie :


Voi ce preferate ati avut in martie?
Gata pregatirile pentru sarbatori?
Eu maine sper sa reusesc sa-mi fac unghiutele,pentru ca arata deplorabil!!!


Nu uitati sa va inscrieti la cele doua concursuri active aici si aici .

Pana data viitoare,va pupacesc!

4 comentarii :

  1. Hehehe si eu am postat tot astazi despre preferate! :D
    Nu am mai luat produse de la Oriflame...inca de cand eram reprezentant la ei! :D
    Da, stiu. gama ONE a fost bine cotata, insa nu am apucat sa iau nimic ..pana acum! Nu se stie niciodata! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ojele,rimelurile si rujurile de la The One sunt bestiale :D .Din comenzile pe care le am,si fondurile lor de ten sunt foarte bune,abia astept sa mai termin si eu macar un fond de ten ca sa pot sa-mi iau unul de la ei :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Ce de roz! ♥ Cerceii parca sunt niste bombonele. La fel si geanta purtata de tine arata minunat. Imi place mult si nuanta rujului, dar nu as avea curaj sa-l port. Eu ma limitez doar la nuante nude, peach si ocazional roz.
    Cateva favorite pentru mine au fost: un lipgloss de la Essence si un rimel de la Golden Rose City Style.
    Puup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca venirea primaverii a avut ceva de-a face cu predispozitia mea pentru roz :D.Eu port rujurile pe luna :)),adica intr-o luna port numai culori turbate (asa mi se nazare :D ),iar in alta doar nude-uri si gloss-uri transparente :D .Dupa ce mai termin din rimeluri,trebuie sa-mi iau neaparat unul de la Golden Rose <3 .
      Te puuup :*

      Ștergere