Un produs Blogger.

marți, iulie 21, 2015

Haul Oriflame C10/2015

8 comentarii :
Buna fetelor!


Pentru ca voi ati hotarat pe pagina de Facebook ce avem azi pe blog si pentru ca ieri am primit coletul de la Oriflame, azi va arat cumparaturile pe care le-am facut din catalogul 10 :) .





Da,de data asta chiar am facut ceva cumparaturi,daaaar posibil sa am o scuza : sunt cateva produse pe care mi le doream de mult timp :D .
Incep cu noutatile,iar primul este noua apa de parfum Divine Idol,a carui imagine este Andreea Raicu.Cand am primit mostra si l-am mirosit am fost super incantata de cum mirosea in contact cu pielea mea,asa ca am stiut ca trebuie sa fie al meu :D .Mirosul este unul elegant,perfect pentru ambalajul alb sidefat cu auriu,iar pretul este imbatabil,pentru o ADP la 50 ml-49,99 lei.



Tot o noutate este si masca Royal Velvet,care avea si promotia cu platesti doua,primesti 3.Chiar daca gama Royal Velvet nu este targetata varstei mele,nu cred ca are ce sa-mi faca rau o masca pe care o las 5 minute pe ten :) .Pretul a fost de 2,49 lei/pliculet.



Si acum sa va arat piesele de rezistenta,si anume noile rujuri The One 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Intense Collection.OMG!Mi-am dorit aceste doua culori de ruj de multa vreme,iar cand le-am vazut in catalog am fost mai mult decat incantata.Dupa cum bine stiti,nuantele rujurilor /glossurilor difera in realitate de ceea ce in catalog si chiar inteleg asta,pentru ca fiecare dintre noi avem pigmentatia buzelor diferita.Nuantele pe care mi le-am ales eu sunt Flamingo Fuchsia si Orange Pop.Am avut ceva emotii in legatura cu nuanta Flamingo Fuchsia,pentru ca eu imi doream rozul ala "Barbie" si arata perfect in catalog si nu voiam sa fie un roz mai inchis (pentru ca am deja doua rujuri in nuanta aia :D ) .Am avut noroc si e rozul perfect,exact acela pe care mi-l doream eu!Sunt foarte incantata de ambele rujuri,portocaliul e si el super-duper,ambele sunt cremoase,pigmentate,hidratante si destul de rezistente.Posibil sa le fac review :D .Pret : 17,99 lei/buc.



Va las si doua poze cu ele aplicate pe buzele mele :



lumina naturala (in camera)-sper ca la voi nu se vede prea negru,ca la mine



lumina naturala (afara)


Mi-am cumparat si 4 sapunuri solide de la Nature Secrets cu lavanda si smochine,aloe vera si pepene verde,mandarina si arbore de ceai (antibacterian) si vanilie si rodie.Le utilizez pentru spalatul mainilor,sunt foarte ok,nu ne usuca pielea,miros delicios,sunt foarte multumita de ele.Pret : 2,99 lei/buc.



I-am recumparat fratelui meu gelul de dus preferat,Discover Brazilian Passion for Men.De ce vi-l arat?Pentru ca si eu l-am folosit si miroase super bine.Are intr-adevar un miros masculin,dar pe langa el mai are un miros fresh,perfect pentru vara :) .Pret : 9,99 lei



Mi-am mai luat inca doua balsamuri Tender Care pentru ca niciodata nu pot avea destule si trebuie sa fiu cu inima impacata ca am stocuri :D .Pret : 6,99 lei/buc



Pentru ca e la un pret imbatabil si pentru ca mai am cam un sfert din cel pe care-l folosesc,si pentru ca nu mai concep viata fara el,mi-am recumparat gelul exfoliant pentru curatarea fete de la Pure Skin,a carui review il puteti citi aici (click) .Pret : 11,99 lei



Ultima,dar nu cea din urma,este oja The One in nuanta Tiramisu,pe care da,am recumparat-o!E a doua oja pe care o recumpar (cea mint de la Neo Chic a fost prima).Imi place la nebunie nuanta,este nude-ul perfect pentru mine.Daca vreti sa vedeti cum arata pe unghii,o puteti face dand click aici .Sunt multumita de ojele The One (am 9-10),doar ca mi-as dori ca gramajul sa fie mai mare (au doar 8 ml) si cand mai ramane un sfert de produs in sticluta,deja se ingroasa.Dar per total,eu voi continua sa cumpar ojele lor,pentru ca sunt mai multe motive pentru care imi plac,decat motive pentru care sa-mi displaca.Pret : 8,99 lei



Da,cam atat cu achizitiile din catalog 10 :) .Dupa cum stiti,catalogul il puteti vizualiza in partea dreapta,dand click pe Oriflame :) .
Voi ce v-ati cumparat in ultimul timp?
Va tenteaza ceva dintre cumparaturile mele?

Pana data viitoare,va pupacesc!

8 comentarii :

  1. Parfumelul imi place si mie cum miroase. ♥ Rujul Flamingo fuchsia arata intr-un mare fel. Super dragut swatch. :D Sunt topita dupa mirosul produsele cosmetice pentru barbati. Si recunosc ca uneori mai "imprumut" din gelul de dus al prietenului sau a lu' taica-miu. Ups! Nu trebuia sa scriu asta aici. :)) Ma bucur ca nu sunt singura. :D
    Daa, ojuta Tiramisu este nude-ul perfect. Am folosit-o de multe ori in zilele cand nu aveam chef de modele pe unghii, dar nu voiam nici sa le las fara oja. Multumesc mult pt ea. :*
    In ultimul timp, am dat multi bani pe oje. Sunt constienta, dar nu fac nimic ca sa remediez "problema". :))
    Pupici si sa folosesti cu drag si spor toate produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujurile si parfumul vor fi folosite intens,presimt :D .Recunosc si eu,am folosit gelul de dus al fratelui meu cam in 50% din timp...pentru ca nah...de ce nu? :))
      Ma bucur ca iti place si tie oja Tiramisu <3 .
      Sa nu mai vorbim despre bani cheltuiti pe oje...stii despre ce vorbesc :))) .
      Te pupacesc scumpo :*

      Ștergere
  2. Nu folosesc eu de obicei rujuri, dar nuanta roz in acest caz imi place foarte mult! Nu stiam de nuanta Tiramisu la oja, chiar imi place. Abia astept sa o vad si pe unghiutele tale! Sa te bucuri de aceste produse minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place tare mult nuanta de roz..si cea de portocaliu :D .Au si culori mai cuminti,dar deocamdata sunt axata pe nuante de vara :D .
      Arata tare bine oja pe unghii,mie una imi place.Am lasat si link cu o manichiura facuta cu ea :) .
      Multumesc tare mult Andrea.Pupici :*

      Ștergere
  3. 8ml e putin??? aoleu, mie imi ajung o mie de ani! am dat si eu comanda de 2 oje, abia astept sa vina :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha Gaby,ai dreptate,nu e foarte putin,dar e putin in comparatie cu cele de 10,12 sau chiar 17 ml :) .Abia astept sa vad ce oje ti-ai comandat,sa ni le arati neaparat :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Astazi mi-a ajuns si mie pachetul de la ei. Nu m-am avantat prea tare, a fost prima comanda (nu stiam niciun reprezentant pana acum- happy me!). Acum ca citesc la tine, mi-as fi comanda si gelul acela exfoliant. Data viitoare!
    Pupici
    Ramona, www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai primit si tu comanda,o sa iubesti produsele Oriflame,in special cele de skin care :) .Pe langa gelul exfoliant pentru fata de la Pure Skin iti recomand gelul de dus exfoliant cu zmeura si menta,sapunul exfoliant de la Swedish Spa si balsamurile Tender Care.Sunt cele mai recumparate produse de catre mine,le iubesc,pur si simplu :) .
      Pupici :*

      Ștergere