Un produs Blogger.

joi, septembrie 03, 2015

Favoritele lunii august 2015

10 comentarii :
Buna fetelor!


A inceput toamna,chiar daca la noi e canicula,macar am speranta ca in curand temperaturile vor scadea (traiesc cu speranta :)) ).
Si pentru ca s-a mai terminat si ultima luna de vara,e timpul sa va arat ce favorite am avut,nu? :)




In luna asta nu am descoperit/redescoperit/facut obsesie :)) pentru multe produse.
Incepem cu machiajul.Cel mai folosit FDT a fost mult-iubitul meu Perfect Fusion,primul fond de ten din care am terminat o sticluta :) .



Imi place la fel de mult <3 .Nu a mai fost in catalog de ceva vreme,sper ca nu l-au discountinuitat.Totusi ma tenteaza si FDT din gama The One,asa ca nu sunt hotarata ce voi alege dupa ce-l termin (nu mai pun la socoteala ca mai am doua BB Cream-uri deschise :D ).

Nu mai stiu daca am inclus la vreo postare de tip favorite creionul pentru ochi The One High Impact.


Imi place mult,e cremos,pigmentat,rezistent.Eu il folosesc in special pentru linia apei/interiorul pleoapei inferioare si se descurca bine,as putea sa zic ca aproape la fel de bine ca si creionul ADA,care pentru mine e The Best :) !In catalogul 13,care apare in 15 septembrie o sa fie o oferta foarte buna pentru creioanele din aceasta gama iar eu am de gand sa profit :) .

Daca tot suntem la machiajul ochilor,va arat si cel mai folosit fard de pleoape in august,si anume Matte Terracotta Eye Shadow,de la Flormar,primit de la Andra .


Nuanta pe care o detin eu este M105,care e un verde deschis absolut superb <3 .Textura lui este foarte fina,satinata,
me like it much <3.

Pentru buze cel mai folosit ruj a fost rujul The One in nuanta Orange Pop.


Il iubesc si punct :D .E portocaliul perfect pentru mine si il voi purta...de cate ori am chef :D .L-am purtat in combinatie cu fardul verde de mai sus,o linie de tus si am fost good to go :) .Stiu,nu-i ok sa porti ruj portocaliu si fard verde,dar hey,mie imi place cum arata :D .

Ca si parfum,am folosit "in exces" noul parfum Divine Idol.


Atat de in exces incat am ajuns la jumatatea sticlutei...intr-o luna!La mine asta-i rar,dar in vara asta am vazut ca m-am cam axat pe cate un parfum intr-o luna,asa ca am ajuns repede la jumatatea celor noi :) .Va spun sincer ca merita!Merita mai mult de 50 de lei,cat e pretul lui :) .

Ca si accesoriu am purtat aproape zilnic noul meu ceas cu bratara de silicon ( va amintiti wishlist-ul meu?In afara de produsele high end,l-am completat in proportie de 100% :D )


Imi place,place,place <3 .A fost si la Oriflame un ceas cu bratara de silicon,exact modelul si culoarea din poza pe care am pus-o in wishlist,daaaar a costat 140 de lei :( .Si oricat de bune ar fi ceasurile de la Oriflame,si chiar sunt bune (am un ceas de 3-4 ani si nu i-am schimbat niciodata bateria,l-am purtat des si nu mi s-a rupt/destramat cureaua,arata ca nou),nu m-am incumetat sa dau atata pe el.Asa ca l-am luat pe acesta,care nu e la fel de elegant,dar mie oricum mi-l trebuia pentru o tinuta mai lejera.Sa va spun cat am dat pe el?!DOAR 17 lei <3 .L-am luat dintr-un magazin din Arad,Zalenis,care are niste preturi foarte bune,atat la imbracaminte,incaltaminte cat si la accesorii.

Timpul liber (asa putin cum a fost) mi l-am petrecut uitandu-ma la serialul Body of Proof,care imi place super mult :) :



Voi ce preferate ati avut in august?


Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. sa stii ca si eu am un creion The One care-mi place la nebunie si chiar nu l-am inclus la favorite pana acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place ca e cremos si nu trebuie ascutit,dar mai ales pentru ca e pigmentat <3 .

      Ștergere
  2. Tu esti bazat oriflame :))) Chiar ma faci curioasa cu multe produse :)) Ceasul ala e superb <3 Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa ceva Andra :)) .Sunt consultant Oriflame,chiar imi plac produsele lor si atunci le comand,ca mai mereu au niste oferte...In fiecare an sarbatoresc ceva si au oferte :D .Daca ai nevoie de "consultare" la comanda Oriflame,stii unde ma gasesti :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Creionul acela mi se pare fantastic, in cazul meu a detronat ADA de ceva vreme, chiar nu ii gasesc niciun cusur :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine rezista mai bine ADA pe linia apei (cu vreo 2 ore mai mult decat acesta),dar imi "curge" sub ochi,ca alt termen nu gasesc :D ,in timp ce acesta de la The One nu-mi curge si se estompeaza frumos :) .
      Pupici Simona :*

      Ștergere
  4. tare mult am vrut sa achizitionea rujul oranj, apoi am uitat...o mai fi in catalog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Coco,chiar in catalogul 12 e la oferta,vreo 17-18 lei parca.

      Ștergere
  5. Ma inscriu si eu in randul fanelor creioanelor High Impact. Am si eu doua, ambele metalice, unul argintiu si unul verde. Super faine, nici nu ma asteptam sa imi placa asa de mult. Cat despre ruj portocaliu+fard verde... cui ii pasa atata timp cat iti place tie?! Tu trebuie sa te simti bine atunci cand porti ceva, nu Xulescu.
    Voiam si eu sa ma uit la Body of proof (nu de alta, dar mi-a placut cum a jucat actrita principala in Desperate Housewives si voiam sa o mai vad), dar am uitat complet de el. Ma bucur sa aud ca e bun.
    Te pup!
    Ramona, www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana viitoare imi comand si eu intreaga colectie de creioane,ca e o oferta tare faina :D .
      Da,e foarte bun serialul,mie una imi place.Pacat ca l-au anulat :( .
      Te pup :*

      Ștergere