Un produs Blogger.

vineri, septembrie 11, 2015

Review-Spray pentru protectia termica Hair X

8 comentarii :
Hello ladies!


Azi a venit timpul sa scriu despre un produs pe care il folosesc de ceva timp,dar pe care nu l-am folosit cu regularitate decat vreo 2 luni si un pic,si anume  Hair X Heat Protect Styling Leave In Spray +Keratin de la Oriflame ,adica spray-ul pentru protectie termica.





Am acest spray de ceva timp,daca nu ma insel de anul trecut din iarna,dar nu l-am folosit cu regularitate,dupa cum va spuneam,decat vreo 2 luni si ceva,dar a fost suficient sa-mi fac o parere despre el.
Inainte de a va spune ce face sau ce nu face va invit sa cititi descrierea oficiala :

Protejează-ţi părul împotriva degradării cauzate de coafarea la cald, până la 230°C, cu acest spray de protecţie. Conţine agenţi de protecţie la cald şi keratină pentru protejarea părului. Formula antistatică 24H lasă părul hidratat, fin şi îi conferă o strălucire naturală. Nu încarcă şi nu lipeşte părul. Nivel de fixare 2.


Ingrediente :

AQUA, C12-13 PARETH-9, AMP-ACRYLATES COPOLYMER, POLYURETHANE-14, PHENOXYETHANOL, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM, AMINOMETHYL PROPANOL, DMDM HYDANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, LINALOOL, CITRONELLOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, PANTHENOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, ISOEUGENOL, HYDROLYZED KERATIN, TRAMETES VERSICOLOR EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE

Eu am folosit acest spray atat pe parul umed cat si pe parul uscat,abia dupa ce am trecut de jumatatea flaconului am citit recomandarile si acolo scria ca se foloseste pe parul umed :) (si am continuat sa-l folosesc si pe parul uscat,sunt o rebela,muahaha :)) ).
Pentru inceput,pot sa va spun sigur ca descurca parul foarte bine.Eu am parul fin,subtire,fara volum,care se incalceste destul de usor.Am facut experimentul cand aveam parul umed si destul de incalcit.Nu am folosit masca tocmai pentru a vedea daca acest spray se descurca in astfel de situatii si va pot spune ca a trecut cu brio testul,deci un punct in plus :) .
Ce mi-a placut iar foarte mult a fost faptul ca da textura parului,posibil si din cauza ca are acel nivel 2 de fixare.Nu se simte ca si cand ai avea fixativ in par,dar se simte ca e ceva acolo care-l face mai "teapan" si mai usor de coafat.In situatii de urgenta l-am folosit si pe post de fixativ,pentru a nu mi se lasa buclele si si-a facut treaba admirabil,fara a-mi simti parul incarcat si incalcit,cum mi se mai intampla uneori de la anumite fixative.
Despre protectia termica,sincer va spun ca nu stiu ce sa zic :D .Nu stiu cum sa-mi dau seama daca un produs isi face treaba in acest sens sau nu.Am folosit foehn-ul de fiecare data cand m-am spalat pe cap,iar spray-ul l-am folosit cam o data pe saptamana,in medie,alta data il foloseam la fiecare uscare,dar au fost multe dati cand nu l-am folosit,deci cam o data pe saptamana sa zicem ca ar fi media.De cand mi-am cumparat placa Remington l-am folosit cu regularitate,de fiecare data cand foloseam foehn-ul si placa (mai putin de vreo...dar va povestesc mai jos :D).Nu am observat varfuri degradate,care pentru mine sunt un semnal de alarma si cred cu tarie ca folosirea aparatelor de styling cauzeaza degradarea lor,cel putin in cazul meu este un lucru dovedit :) .
Si pentru ca va spuneam ca e un lucru dovedit la mine ca aparatele de styling degradeaza parul,sa va spun si ce am facut,ca doar Vanyna si nu se poate sa nu fac eu prostii,nu?!
Pentru ca "las ca folosesc data viitoare",nu am mai folosit vreo 3 saptamani spray-ul acesta (de ce sa-l folosesc daca vad ca imi face bine parului,nu?!),dar am folosit intens placa (de vreo 7 ori) iar varfurile au inceput sa se degradeze,asa ca am inceput sa folosesc uleiul de par Eleo si sa refolosesc si spray-ul acesta de fiecare data cand e nevoie (adica de fiecare data cand imi usuc parul si/sau folosesc placa/ondulator s.a.),ca sa ma invat minte!Posibil sa trebuiasca sa-mi tai varfurile din cauza prostiei mele :(( ,dar inca testez si am sperante.
Recipientul este dintr-un plastic destul de dur,are 150 ml iar dozarea se face printr-un pulverizator (ca doar e spray :D ) si pentru un par lung (dar rar) cum il am eu e nevoie cam de 5-6 pompite.



Cu toate acestea este spornic,eu mai am mai putin de un sfert din el,dar l-am folosit destul de mult,zic eu.
Il gasiti in cataloagele Oriflame,de cele mai multe ori la oferta,la un pret de 14-15 lei.In catalogul 13,care apare in 15 septembrie il gasiti la 13 lei.
Il voi recumpara?Cu siguranta DA!


Voi l-ati incercat?
Ce alte spray-uri termo-protectoare ati folosit?
Aveti alte recomandari?

Pana data viitoare,va pupacesc!

8 comentarii :

  1. Nu am folosit produsul, dar din ce spui tu pare asa potrivit pentru mine. Chiar am sa-l adaug la wishlist. ♥ Eu nu-mi usuc parul cu foehn-ul, dar mai "cochetez" cu placa pentru indreptat/creponat. :D De la Taft am incercat un astfel de spray. Am fost multumita de el. Este disponibil cam la acelasi pret.
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu mi l-am uscat pana acum vreo 5 ani sau asa ceva,dar acum e foarte lung si daca nu-l usuc cu foehnul imi sta pleostit :( .Eu nu ma prea inteleg cu produsele Taft,in special cu fixativele si spumele lor,dar merita incercat spray-ul :).
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Si eu folosesc același produs, dar la fel ca tine, de multe ori zic ca il folosesc data viitoare. :)) Ce e drept, vara asta nu m-am ales cu varfuri despicate, desi am folosit si placa si peria saptamanal. XOXO

    Http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eh,daca n-ar fi lenea asta Ela... :D .Parul meu nu e obisnit sa fie "abuzat" in halul in care a fost vara asta si cred ca de asta da semne de razvratire :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Nu cunosteam produsul acesta, e clar ca de la tine aflu despre cele mai interesante produse Oriflame. Imi trebuie si mie neaparat, nu folosesc nicio protectie termica si folosesc tot felul de aparate de coafat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur daca pot fi de folos Simona :) .O protectie in plus nu strica niciodata :) .Eu mi-am agresat parul foarte tare si am zis ca mai trebuie sa-l si ajut macar putin :) .
      Te pup :*

      Ștergere
  4. Buna,de curind am achizitionat si eu acest spray,la fel, am placa Remington)) abia astept sa vad cum se comporta...nu ma indoiesc ca ar fi un produs bun deoarece Oriflame isi asuma responsabilitatea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place,l-am si recumparat :) .Asa cum am scris,nu pot sa-mi dau seama daca protejeaza parul,dar cert e ca eu nu am avut probleme cu parul ars sau fire despicate cat timp l-am folosit :) .Sa ne spui cum ti se pare dupa ce-l folosesti,chiar sunt curioasa :) .
      Pupici :*

      Ștergere