Un produs Blogger.

luni, octombrie 19, 2015

Haul Oriflame C14/2015

10 comentarii :
Buna fetelor!


Cu o intarziere de o saptamana (incredibil de lenesa am fost) va arat ce noutati (sau nu) mi-am (re)cumparat de la Oriflame din catalogul 14,catalog din care mai puteti da comanda pana in data de 26 octombri,in caz ca va face ceva cu ochiul :).
Daca ati vazut catalogul si ma cititi de ceva vreme stiti cu siguranta unul dintre produsele pe care mi le-am achizitionat :D :



Incep cu vedeta acestui catalog,si anume Parfumul Giordani Gold Essenza :


Imi place,place,place <3 .Este un nou concept in portofoliul Oriflame,si anume esenta de parfum,cea mai concentrata si persistenta forma a unui parfum,iar mirosul este sublim,perfect pentru sezonul rece.Mai multe detalii va voi spune la momentul potrivit :) .Pret : 109,99 lei ,dar daca aveti voucher il puteti achizitiona la 89,99 lei.

Pentru ca mi-am terminat toate mostrele de creme de ochi si pentru ca nu am gasit-o pe cea de la Nivea  si aveam nevoie neaparat de o crema de ochi mi-am luat una de la Love Nature,ce extract de trandafiri :


Va spun sincer ca am luat aceasta crema cu oarecare teama,pentru ca ma gandeam ca o sa miroasa puternic a trandafiri si credeam ca imi vor lacrima ochii,dar m-am bucurat cand am deschis-o si am vazut ca mirosul este unul subtil si nu am avut probleme cu ea,asa ca me happy :D .Pret : 6,99 lei

Mi-am luat si un nou gel de curatare a fete,tot din gama Love Nature,dar de data aceasta cu aloe vera :


Cu toate ca e destinat tenului gras,iar eu am un ten normal,cred ca ne vom intelege bine :) .Pret :10,99 lei

Pentru momente de rasfat mi-am luat inca 3 masti de fata de la Royal Velvet :


Nici aceste masti nu sunt destinate varstei si tenului meu,dar imi fac pielea catifelata si pentru 5 minute cat o tin pe fata nu cred sa ma afecteze :D iar daca si voi vreti un moment de rasfat dupa o zi grea,va recomand sa va aplicati o masca de fata (nu aceasta neaparat) si sa va relaxati :) .Pret : 2,99 lei/buc

Mi-am recumparat mult iubitul meu sampon de la Hair X Neo Force :


Review-ul lui il puteti citi aici (click) .Pret : 13,99 lei

Mi-am mai cumparat un nou ruj (someone please stop me!!! ) din gama The One Colour Unlimited Matte :


Nu am uitat ca sunt datoare cu un review la celalalt ruj din gama aceasta,sper doar sa prind o zi buna pentru poze :) .De data aceasta mi-am ales o nuanta "purtabila" de roz,potrivita pentru zi de zi :) .Nuantaa se numeste Soft Rose .Pret : 17,99 lei (vreau sa-mi iau toate nuantele,mai am 3 si obiectivul meu e implinit :D ).

Pentru ca am avut comenzi de 350 de lei in ultimele 3 cataloage,Oriflame m-a rasplatit si de data asta :


Din aceeasi gama Navy cu prosoapele pe care le-am primit acum 3 cataloage,de data aceasta am primit o pereche de ochelari de soare,un portofel si un ceas.Imi plac toate si chiar daca nu mai e vara portofelul tot il folosesc,ca e prea misto :D .Cu ochelarii inca sunt in dubii,nu stiu daca imi plac sau nu :D ,iar ceasul e perfect pentru sezonul estival :) .


Acestea fiind zise,am terminat si cu acest haul.Sper ca nu am uitat nimic (mi se mai intampla :D ),pentru ca deja o parte din produse le folosesc si sunt la "locul" lor,dar nu cred sa fi uitat nimic :) .

Voi v-ati comandat ceva din acest catalog?
Va face ceva cu ochiul ? :)

Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Ce de produse imi plac tare mult..mai ales parfumul miroase bestial...inca nu am vazut catalogul dar as vrea sa-l vad poate imi comand si eu ceva daca imi face ceva cu ochiul...http://vyoleta-vyo.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,parfumul chiar miroase foarte bine <3.Catalogul curent il poti vizualiza daca dai click in bara de sus,acolo unde scrie Oriflame :) .

      Ștergere
  2. Hi hi si eu am primit produsele Navy. Portofelul e supeeeer, in schimb ochelarii mi se par maaari. Sa ne zici mai multe despre crema de ochi, dupa ce iti faci o parere. Pupici!
    Http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MIe mi se par mici ochelarii :)) .O sa scriu despre crema,e un produs ieftin si...poate e si bun :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Nuanta rujului e tare draguta! :)
    http://ancasblog0.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare laudat ii parfumul ,mai ca l-as lua si eu,ce parere ai despre el? Ceasul mi se pare super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ade,parfumul e destul de bun,inca nu mi-am facut o parere prea clara despre el,dar la toate fetele care si l-au luat le-a placut foarte mult mirosul si rezistenta.Ai putea sa faci o incercare cu el :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  5. Setul Navy cred că e fain! Până la vară ai timp să te hotărăști cât de mult îți plac ochelarii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,e tare fain setul <3 .Ai dreptate,pana la vara mai e timp :D

      Ștergere