Un produs Blogger.

marți, iunie 18, 2013

10 Day Challenge-Day 3

5 comentarii :
Hello ladies!



Vara incepe sa-si intre in drepturi,la mine sunt in jur de 37 de grade,e foarte cald,iar eu vreau temperaturi cu minus :D.Da,ati ghicit,nu-mi place deloc vara (sa nu ma urati prea tare)..
Si cu toata caldura,si alte cele,am ajuns si la antepenultima zi a challenge-ului,in care voi face un top 3 filme preferate :) ...cam greu :D.





3.A walk to remember





                                                                          sursa


Nu stiu,e genul acela de film la care ma pot uita de 50 de ori,si totusi sa plang de fiecare data.Altii au Titanic,eu am A walk to remember.


2.Fast and furious (toate)




                                                                             sursa

Bine,recunosc,ma uit in primul rand pentru ca actorii sunt Vin Diesel,Paul Walker si mai nou Dwayne "The rock" Johnson :D.Daca producatorii s-ar gandi sa-l aduca si pe Channing Tatum in distributie,atunci ar fi filmul perfect :)).In al doilea rand,imi place actiunea filmului,un film plin de adrenalina si mii de cai putere :).




1.Codul lui DaVinci





                                                                           sursa

Imi place filmul pentru ca imi plac "misterele" de acest gen (vreau sa citesc si Simbolul Pierdut,in curand),dar nu a avut acel impact asupra mea dupa cum se scria peste tot atunci cand a aparut,ca te face sa te indoiesti de tot,ca ajungi sa-ti renegi religia sau mai stiu eu ce.Poate pentru ca nici nu sunt o persoana influentabila :).



Si cu asta v-am facut o lista mica,mica cu filmele preferate.Am incercat sa scriu filmele preferate,din fiecare gen care imi place.


Sa vedem ce ne recomanda fetele :
Alina- http://venuschic.blogspot.ro/
Alice- http://mintealuialice.blogspot.ro/
Georgiana- http://naturalbeauty27.blogspot.ro/
Mada- http://nailsbymada.blogspot.ro/



Va pupacesc!

5 comentarii :

  1. Sunt niste filme super,Mada :D. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma uitam cu placere la A walk to remember:) A,si nici mie nu-mi place canicula:P Nici gradele cu minus,dar nici chiar sa fie asa de cald:P Dar ce sa facem,asta e,ne acomodam:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult "A walk to remember",dar cu toate ca l-am vazut de mai multe ori nu am plans niciodata.Si nici la Titanic. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de fiecare data la A walk to remember :D.La Titanic nu tin minte sa fi plans...poate prima data :D

      Ștergere