Un produs Blogger.

joi, iunie 06, 2013

Haul-Oriflame C8

12 comentarii :
Hello girls!


Azi mi-au venit bunatatile de la Oriflame si,asa cum v-am obisnuit,vi le prezint si voua :).
Tot ce sper e ca cei de la Oriflame sa nu mai scoata multe parfumuri noi pe piata,pentru ca bugetul meu chiar are de suferit :)).Chiar ma gandesc sa incep un project pan,dar nu cred ca l-as putea duce la capat  pentru ca nu pot sa raman indiferenta la atatea minunatii de produse :D.
Dar sa revenim la oile noastre :D.Deci,acestea sunt produsele comandate :



Acum sa vi le prezint in detaliul (cat de detaliu se poate cu telefonul meu "super performant" :D )
Uscatorul de par roz de la Philips,pe care l-am primit in urma programului de fidelitate :D.Imi place pentru ca e mic si compact,poate fi luat in vacante si chiar daca eu nu-mi usuc aproape niciodata parul cu uscatorul pentru ca imi ia foarte mult timp,in seara asta am vrut neaparat sa-l incerc si chiar imi place,usuca foarte bine si intr-un timp foarte scurt in comparatie cu timpul cu care eram eu obisnuita :D.Se pare ca am un nou prieten :D.


Pensula pentru fard Giordani Gold.Imi place foarte mult,are perii moi,nu zgarie si e potrivita atat pentru aplicarea fardului cat si pentru blenduit.E foarte usoara,de culoare aurie,manerul e din plastic si are eleganta specifica gamei Giordani.Chiar aveam nevoie de o pensula in acest gen :).
Pret redus-11,99 RON (pret intreg-16 RON)



Peria din lemn pentru masaj.Imi place pentru ca are perii mai moi decat m-as fi asteptat,nu iti provoaca durere in timp ce te masezi,ceea ce este un plus,deoarece chiar dupa ce mi-am comandat-o am inceput sa ma gandesc ce voi face cu ea daca are perii rigizi,pentru ca totusi,vreau masaj,nu durere :D.Ma bucur ca nu e asa cum mi-am imaginat-o eu :D.
Pret redus-11,99 RON (pret intreg-24 RON)



Gel racoritor pentru ochi.Mi l-am luat pentru ca in ultimul timp nu mai dorm cat ar trebui si am nevoie de ceva care sa-mi reimprospateze zona ochilor care e mai sensibila decat restul fetei..L-am folosit azi,bineinteles,si imi place ca e racoritor.Mai multe nu va pot spune deocamdata despre el,dar daca doriti,voi reveni cu un review :).
Pret redus-4,99 RON (pret intreg-10 RON)

Mi-am luat si 3 spray-uri,pentru ca erau la oferta,doar 9,99 RON fiecare.Sunt mai simplu de purtat in geanta decat parfumurile,pentru a ne reimprospata pe durata zilei :).



Crema cu efecte multiple Essentials.Mi-am luat-o pentru ca miroase a pepene,a vara!Si am primit si masca pentru fata cadou :)-150 ml
Pret redus-19,99 RON (pret intreg-30 RON,masca-14 RON)



O sacosa verde de Oriflame :D,care a costat 2,5 lei si care mie imi place foarte mult :).




Mi-am mai luat si un spray pentru talpi cu extract din agrise ,pe care bineinteles ca am uitat sa-l fotografiez separat si doua oje (una mint,bineinteles si una Explosive Orange),pe care insa vi le voi arata intr-o postare ulterioara :D.
Si cam atat  pentru mine,restul sunt cadouri si nu se cade sa se vada inainte de termen :D.
Daca doriti un review la un produs in special,spuneti-mi  si ma conformez :).
Voi ce produse ati incercat din acest catalog?
P.S. Nu am uitat de review-ul la exfoliant,doar ca-i pregatesc un review demn de el :)

Pana data viitoare va pupacesc!

12 comentarii :

  1. Wow ce de bunătăți :) Sacoșa este super îmi place și mie mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,si mie imi place mai ales culoarea :).Sunt curioasa cat de rezistenta e :).

      Ștergere
  2. Mamăăă ce de bunătăţi. Nu prea sunt "prietenă" cu Oriflame, dar cu aşa oferte, cred că o să caut un reprezentant prin Brăila. Să le foloseşti cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc scumpo :* !In legautura cu consultantul Oriflame,trimite-mi un e-mail la vanyna.bodea@yahoo.com .Te pup

      Ștergere
  3. Ce de bunatati ! Imi place peria din lemn pentru masaj :)
    Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte multe bunatati :)
    Ce dragut e uscatorul ;)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Uscatorul e asa de girly:) Foloseste-l cu spor;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia :*
      Si mie imi place ca e asa nice,parca e de jucarie :D

      Ștergere
  6. De cate ori am zis si eu ca nu mai cumpar nimic,dar nu prea ma pot abtine. :( Project pan-ul ar fi cel mai mare dusman al meu. :))
    Sa le folosesti cu drag.Eu as fi interesata de un review la crema cu efecte multiple,daca miroase a pepene,o vreauuu! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceeasi situatie cu tine sunt si eu Oana :)).Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla sa nu pot sa-mi iau ce-mi doresc,cu toate ca incerc sa ma abtin,mai ales la parfumuri si creme/geluri de dus sau creme de corp :D.Cat despre crema cu efecte multiple,parca te-ai fi dat cu pepene,asa miroase :D.Eu zic ca merita,dar voi reveni cu un review :).Te pupacesc

      Ștergere