Un produs Blogger.

joi, iunie 06, 2013

Ziua cadourilor :)

21 de comentarii :
Hello my dears!


Azi am avut o zi buna,plina cu lucruri frumoase,care mai de care :).
Sa incep cu premiul primit de la Ana pentru acest articol,care m-a bucurat nespus de mult si azi am fost in culmea fericirii cand am intrat in posesia lui :).


In poza Anei se vede mai bine,dar nu m-am putut abtine sa nu fac si eu o poza primului meu premiu :).
Sa incepem :
Borseta Yves Rocher-SUPERBA!Gri,cu puncticele albe,o floare roz desenata in partea dreapta jos si cu o fundita roz pe manere (pe care nu am reusit sa o prind in poza :( ),e de-a dreptul adorabila.E foarte incapatoare si o voi folosi cu drag.
Mostre Elseve Total Repair Extreme si Vichy BB Cream-Abia astept sa le folosesc,mai ales ca nu am folosit decat un BB Cream pana acum (long story,o sa va povestesc alta data :D )
Mostra EDP Fame by Lady Gaga-Bun,stiti ca ziceam ca nu mai imi iau parfumuri?Ei bine,pe asta trebuie neaparat sa-l am!Miroase divin!L-am aplicat acum vreo 6 ore,un singur puf si si acum ii simt la fel de persistent mirosul.Pana mi-l voi cumpara,voi folosi mostra la maxim (multumesc Ana).
Lac de unghii Inglot,nr.973-O culoare foarte placuta,cafea cu lapte.Imi place foarte mult si abia astept sa o port :).
Fard Bella Pierre-Sclipici roz ticlam,una dintre culorile mele preferate,abia astept sa-l folosesc :).
Crema de dus Geracossen-Este de piersici si avocado.Va spun doar ca ador piersicile,iar crema asta miroase atat de bine,incat am deschis-o de n ori de cand am primit-o si abia astept sa-i fac inaugurarea in seara aceasta :D.Miroase a piersici,de-ti vine sa o mananci.
Mascara SuperShok Avon-Nuanta black-brown,abia astept sa-l incerc :),mai ales ca eu am avut mascara doar black sau albastra (in perioada de rebeliune :)) ).
Vreau sa-i multumesc inca o data Anei pentru acest premiu,imi place fiecare produs si mor de nerabdare sa le incerc pe toate :).




Azi m-am intalnit cu iubita mea "surioara" Anny ,dupa jumatate de an.Imi era atat de dor de ea,si inca imi e,si mi-a parut foarte rau ca nu am putut sta mai mult impreuna,dar ma revansez :).
Si pentru ca ea ma iubeste,stiu eu asta :D,impreuna cu iubitul ei mi-au facut un super-cadou....sa vi-l arat? :D




O pereche de pantofi stiletto negri,de la Pimkie si o esarfa alba cu stelute galbene,albastre si maro,de la Massimo Dutti :D.
Multumesc nebw meu!Va iub!
Cerceii i-am luat de la FlapsiBrizbriz si pur si simplu ii ador!

Cam astea au fost cadourile mele...daca intr-o zi oarecare am avut parte de asa cadouri fumoase,atunci cum va fi de ziua mea? :))


Pana data viitoare,va pupacesc fetelor!




21 de comentarii :

  1. Numai bunataaati!♥
    Sunt convinsa ca miroase superb parfumul lansat de Lady Gaga♥
    Sa le folosesti/porti la maxim pe toate:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc scumpo!Intr-adevar,doar bunatati :).
      Sincer,nu ma asteptam sa miroase atat de bine parfumul de la Lady Gaga :) (am avut parte in trecut de dezamagiri referitor la parfumurile lansate de vedete :( ).Te pupacesc

      Ștergere
  2. Wow,iti inteleg bucuria :D Bucura-te de ele:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce premii frumoase. Sa le folosesti cu drag pe toate. Pantofii imi plac mult. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice in Tara Minunilor !
    O vara minunata iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Mada :).Eh,as fi vrut eu sa mai am 17-18 ani :D...perioada mea de rebeliune a fost acum vreo 6-7 ani :D (sunt batrana,stiu :)) ).Kisses my dear

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu aveam rimel albastru de la 14 ani si tot imi luam,pana cand am ajuns pe la 17 ani si m-am hotarat sa ma "maturizez" :)).Primul meu rimel albastru il luasem prin 2004 si dadusem in jur de 30.000 pe el (3 lei) :)).Avea o prietena,asa ca a trebuit sa am si eu :))Parca acum il vad,ambalajul era negru si capacul era albastru :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaa,si ala era chiar albastru electric,nu albastru care e acum,care aduce mai mult inspre negru :)).Pacat ca nu am o poza de pe atunci,ca ati fi ras vreo 2 zile :))

    RăspundețiȘtergere
  8. :* cu multa placere nebw meu >:D< te iubim si te asteptam la noi <3 te tzuk

    RăspundețiȘtergere
  9. ce lucrusoare faine! :) sa te bucuri de ele :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa te bucuri de ele !!

    RăspundețiȘtergere
  11. Scumpa de tine,mi te si imaginez desfacand nerabdatoare pachetelul cu minuni. :D Si cu siguranta le-ai luat pe toate la mirosit,pipait si ulterior la incercat. :)) Eehh..cui nu-i place sa primeasca mici atentii din cand in cand?Sa le folosesti cu drag si spor.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericire maxima,in genul copiilor care ajung intr-un magazin plin cu jucarii :D.Multumesc Oana :*

      Ștergere