Un produs Blogger.

joi, octombrie 03, 2013

Magazine-Octombrie

10 comentarii :
Buna fetelor!


Azi o sa va arat revistele pe care le-am primit in urma completarii chestionarelor si pentru care am primit abonament gratuit pentru 3 luni :) :

Prima care a ajuns a fost Unica,cu Adela Popescu pe coperta si cu un continut foarte interesant,inclusiv trucuri pentru rimelarea corecta a genelor :).Ca si cadou,am primit la aceasta revista un deo Yves Rocher cu aloe vera,doua pliante cu produsele disponibile la farmiciile Sensiblu si HelpNet si un aparat cu rezerva Peak.





Cea de-a doua a fost Joy,cu setul de mostre,fara trusa de farduri :).


Urmatoarea a fost revista Avantaje,impreuna cu cartea lui Elizabeth Noble,"Scrisori pentru fiicele mele" si doua mostre (balsam+sampon) ale noii game Nivea Dimond Gloss :


Mai trebuie sa primesc Viva si Psyhologies :).

Ce alte reviste ati cumparat luna asta?Ceva interesant? :D
Voi ati completat chestionarele? :)

Pana data viitoare,va pupacesc!


XOXO

10 comentarii :

  1. Si eu am completat sondajul.Aceasta este a doua luna in care primesc revistele.Pana acum am primit Unica si Joy,le astept si pe celelalte.M-am bucurat pentru produsul cosmetic oferit alaturi de Unica,roll-onul miroase foarte bine si este eficient.Abia astept sa primesc si eu Avantaje pentru cartea aceea.In ultimele 2 saptamani m-am pus pe citit,altceva pe o vreme asa de mohorata nu am ce face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place tare mult roll-on-ul,l-am folosit doar o data pentru ca si la deo sunt intr-un fel de project pan si vreau neaparat sa termin ce am inceput,cu toate ca imi e foarte greu sa ma abtin :D.Cartea cred ca e interesanta,nu am apucat sa o citesc pentru ca doar azi am primit revista Avantaje,dar da...cred ca merita :).Si eu m-am apucat sa citesc,toamna e un anotimp pentru lectura :).Kisses

      Ștergere
  2. Eu pana acum am primit doar Joy. Cu siguranta insa nu o sa imi fac abonament, nu imi place faptul ca nu primesc cadouri :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar de la Joy nu am primit cadourile,in rest,la celelalte doua am primit exact ce trebuia.Nu stiu de ce Joy nu ofera cadourile care sunt la revistele din magazine :(.

      Ștergere
  3. Si eu am primit Joy! Astept si restul sa vina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am obisnuit sa-l intreb zilnic pe tati,el e cel care ridica posta :D ,daca am mai primit ceva :D

      Ștergere
  4. Joy l-am luat si eu. Fain blog, te astept si pe la mine, daca vrei ne putem urmari reciproc, ce spui? :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am luar revista Joy cu cadou. a avut o trusa de farduri, rimel si un dermatograf. Pe langa faptul ca rimelul l-am aruncat restul le consider ok!

    http://rokolla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am completat chestionarul si nu-mi livreaza revista Joy cu tot cu cadou :(.Dar am vazut si eu trusa de farduri si am nuantele,nu prea as fi avut ce sa mai fac cu ele :).
      Kisses

      Ștergere