Un produs Blogger.

sâmbătă, octombrie 05, 2013

NOTD-fish tail...error

24 de comentarii :
Buna fetele!


Ce faceti voi?Azi va spun ce prostie colosala am facut aseara :)).
Pentru ca eu am "momente de inspiratie" la cele mai nepotrivite ore,aseara nu aveam cum sa ratez,asa ca,pe la ora 10 (seara,sa ne intelegem :)) ),dupa o zi incarcata si terminarea vizionarii ultimelor episoade din noile sezoane Castle,Criminal Minds si NCIS,m-a izbit pofta de facut unghiute :).Pana aici nimic ciudat,dar (da,exista un dar :D) ,trebuia sa-mi umplu cu gel unghiutele si sa mi le scurtez,asa ca am trecut la operatiune,bineinteles,uitandu-ma la ultimul episod din Miss Fisher...mda,deloc inspirat si sa va spun de ce : fiind foarte concentrata,am scurtat...si am scurtat si tot am scurtat,iar pe cand mi-am aruncat ochii la unghia mare,ia unghia de unde nu-i :)).Asa ca mi le-am scurtat si pe celelalte,nelipsind nervii si lacrimile in ochi :)).
Totusi,m-am desteptat in ultimul ceas,metaforic vorbind de data asta :)),si am lasat modelul pentru azi.

De mult imi doream sa incerc aceasta manichiura,ma gandeam ca va fi ceva migalos,dar nu ma gandeam ca va dura 2 ore jumate!!!Poate daca nu foloseam atatea culori si ma limitam la 3 nu dura atat,dar cine poate rezista culorilor? :D
Si acum sa va arat unghiutele mele minuscule :(( si cam ce a iesit.Scuzati modelul tremurat,e prima data cand l-am facut si se pare ca "trag" stanga,nu ma duc drept cu modelul :)) :







Am sters cat am putut ce am dat peste,dar sincer va spun ca mi-a fost frica sa sterg mai bine ca nu cumva sa-mi bat joc de munca mea si sa sterg tot :D.
Stiu ca nu sunt in cea mai buna stare,dar ma iertati,nu? ;;)

Produsele folosite:


-baza Oriflame
-oja Neo Chic-nuanta Mint Pear
-oja GR - nr.85
-oja Farle-nr.366
-oja GR-nr.243
-oja GR-nr.121
-oja GR-nr.43
-oja Pure Colour-nuanta Coral Red
-oja GR-nr.104
-oja GR-nr.53
-top coat Oriflame
+ pensula nr 000,pe care am uitat sa o fotografiez si care m-a ajutat in trasarea liniilor "perfecte" :D.

Ei,cum vi se par unghiutele mele?Sunt urate rau de tot?
Am facut pozele cu telefonul meu proaspat scos de la reparat,se vad ceva mai bine modelele pe unghii,nu vi se pare?

Daca vreti sa vedeti adevarate manichiuri fish tail,va invit pe la Mada- Miss Happy and her nails ,Anca- O fata simpla , NailGlaze sau Claudia- Claudia's Choice :).

Voi ce purtati pe unghiute acum?

Pana data viitoare,va pupacesc!

Lots Of Love,
Vanyna

24 de comentarii :

  1. M-ai facut sa zambesc, citind postarea. :D E bine ca nu le-ai scurtat chiar de tot si te-ai oprit la fix. Imi imaginez cat de greu ti-a fost sa realizezi modelul. Si eu am stat 1:30h pana le-am facut pe ale mele :)) Imi plac cum se vad unghiile, mai ales ca modelul este colorat. Ce dragut din partea ta sa mentionezi blog-ul meu. Merci mult. In momentul asta port modelul pentru colaborarea Agotei, care este luni. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum astept cu infrigurare sa creasca :)).Nu as avea cum sa nu te mentionez,la ce modelele superbe faci si zau ca m-as inspira mai mult de la modelele tale...daca as avea vreo 4 maini drepte :D,dar asa,nu prea imi reusesc modelele pe mana dreapta :D,asa ca ma multumesc cu ce am :D.Abia astept sa vad modelul :x.Te pupacesc

      Ștergere
  2. Cand ai zis "ia unghia mare de unde nu-i" ma gandeam ca ti le-ai facut scurte, dar hop ajung si la poza si vad unghii lungi si eram putin confuza. "Oare cat de lungi avea unghiile de astea i s-au parut scrute?" si am gasit postarea asta http://gothangelworld.blogspot.ro/2013/09/notd-little-gold.html WOW!!! ce unghii luuuungi, imense. Te admir pentru unghiile tale. Sunt superbe! Maine dimineata imi fac si eu unghiile si le postez pe blog, sa vezi acolo unghii mici :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) pentru mine sunt foarte scurte Mihaela.Le-am mai avut asa scurte doar prin mai :(.Dar asta e,cresc ele,sper :D.Abia astept sa vad unghiutele tale,sigur nu sunt chiar atat de mici :D.
      Te pup

      Ștergere
    2. cum le ai tu acum, asa le-am avut eu cele mai lungi acum...muult timp ;)) pe langa ale tale, ale mele sunt mici, o sa vezi. Te pup si te astept maine pe blog :*

      Ștergere
  3. Mie tot mari mi se par unghiile :D La mine a fost a treia incercare norocoasa, primele 2 au fost groaznice, faceam ce faceam si greseam o linie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca voi mai face modelul asta prea curand :)).M-ar tenta sa-l fac cu gel,se usuca la lampa si nu ar mai dura atat :D.Ale tare arata tare bine Claudia,adevarate "fish tail" ;).
      Pupici

      Ștergere
  4. Uhm... astea sunt minuscule la tine? Ca la mine ala e maximul pana cedeaza nervos si se scurteaza singure :))) Aveai unghii intr-adevar mult mai lungi, dar nici cu astea nu esti de colo :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt super scurte si imi e foarte ciudat cu ele,parca nu mai am degete :)).Scriu foarte greu si pe telefon...abia astept sa creasca :x :)).Am vazut unghiutele tale migdalate Joice :x.Arata tare bine si sunt lungi...si albastre :D.
      Kisses

      Ștergere
  5. Vai, eu nu am avut unghiile atat de lungi niciodata si tu spui ca sunt scurte? Oricum modelul arata foarte bine, mie cu siguranta nu mi-ar fi iesit, ori as fi dat culorile una peste alta, ori mi-as fi pierdut rabradera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Polly,eu ma simt foarte ciudat cu ele,poate si pentru ca am trecut dintr-o data la ele si nu am avut timp sa ma obisnuiesc.Sunt mai scurte cam cu 2/3 din cat au fost,deci e mult :D.Nici eu nu stiu cum de am avut atata rabdare :)).
      Kisses

      Ștergere
  6. Auzi la ea,unghii scurte!! Ma gandeam acum ca ti le-ai taiat din carne. :)) Eu nu le-am avut niciodata asa lungi.:D
    Dragut modelul tau,imi place ca ai folosit mai multe culori.Am incercat si eu sa mi le "impletesc" o data,dar e un adevarat chin.In ultimul timp nu mai stau prea bine la capitolul rabdare(deh,varsta!),si nu vrei sa stii ce nervi mi-am facut.Bineinteles ca dupa o ora si ceva de "munca" m-am enervat si am sters tot. :))
    Pupilici.:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia mai scriu pe telefon,apas pe vreo 3 litere o data :)).Un adevarat chin,ce sa mai :)).Nici eu nu stau prea bine la capitolul rabdare cand vine vorba sa imi fac mie unghiile...probabil de la varsta mi se trage si mie :)) (stai sa vada Mada comentariile noastre cu varsta,sa vezi atunci :)) ).Nu pot sa inteleg de ce am rabdare cand fac modele la fete,dar cand vine vorba de unghiile mele,rabdarea dispare si inca nu stiu unde :)).Nu cred ca voi mai face acest model cu oje,doar eventual cu gel.E prea migalos :D.Si eu am avut tendinta sa sterg tot dupa vreo ora jumate,cand ajunsesem abia la jumatatea unghiei :D.
      Pupici :* :* :*

      Ștergere
  7. Wow, ce lungi sunt :D Totusi nuanta aia de mint imi place super mult :D

    Pupici

    MiuMiu

    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt indragostita de nuanta asta de mint,as purta-o mereu :D.
      Pupici

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Nici ale mele nu sunt chiar de publicat,Mihaela :)).Dar voiam sa impartasesc cu voi munca mea de 2 ore jumate :D.
      Pupici

      Ștergere
    2. Eu nu vorbesc de calitatea pozelor, la indemanare stai mult mai bine! ;)
      xo

      Ștergere
    3. Am "umblat" putin la calitatea pozelor :D.Ar fi bine daca as avea doua maini drepte :D.Te pup :*

      Ștergere
  9. Ei Mada,pariu ca nu a fost chiar asa de rau :D.Adevarul e ca sunt de efect si sper ca nu o sa ma intalnesc cu prea multe cunoscatoare in domeniu cat timp le port :)).

    RăspundețiȘtergere
  10. daca ale tale-s scurte ce sa zic de ale mele:))) care mai umpic si aproape ca nu se vad:D
    Eu tot nu reusesc sa le las sa creasca...:|
    Felicitari pt. manichiura! Imi place :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie tot scurte mi se par,cu toate ca tati azi m-a intrebat daca nu le mai scurtez :)).Lore,incearca tratamentul nou pt unghii de la Oriflame,cel roz (nu mai stiu denumirea exacta).A facut minuni pentru o prietena.De cand o stiu nu a avut unghii lungi si am ramas surprinsa cand am vazut cat de lungi si tari le are acum.

      Ștergere
  11. si eu ma uit la Criminal minds si Ncis si normal si Los Angeles :)
    hai ca nu ti-a iesit rau mani:)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat gata toate episoadele si pana apar cele noi ma uit la Perception :D.Imi plac mai mult serialele astea decat filmele :).
      Acum vreau sa-mi schimb manichiura,si iar am modele complicate in minte :)).
      Te pup

      Ștergere