Un produs Blogger.

marți, ianuarie 06, 2015

Empties #1/2015

17 comentarii :
Buna fetelor si La multi ani!

Sper ca v-ati relaxat in aceasta vacanta,nu ati facut excese,alimentare sau de alte feluri (aici se pun si cadourile de la noi pentru noi :)) ) si ca v-ati intors la munca/scoala cu bateriile incarcate.
Aceasta postare am vrut sa o scriu la sfarsitul anului 2014,ca sa nu ma prinda noul an "cu gunoiul dupa usa" ,dar cum la mine,in ultimul timp,socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ,binenteles ca nu am mai apucat sa o scriu,dar am vrut sa incep noul an in forta si sa va arat goliciunile mele.
Stiu ca a trecut muuuul timp de cand am facut o postare de acest fel ( pe ultima o puteti vedea aici ) si ca atunci am zis ca voi posta o data la 3 luni,dar nu m-am tinut de cuvant :( .Anul acesta ma voi mobiliza mai mult si voi scrie mai des pe blog,it's a promise :D.
De fapt,azi o sa va arat o parte din goliciuni,cele care au scapat din mainile "nemiloase" ale tatalui meu :)),care arunca toate flacoanele goale,daca eu uit sa le ascund,asa ca in aceasta postare nu am nici macar un flacon gol de sampon,dar va spun sincer ca am terminat vreo 4 sau 5 :)).La fel sta treaba si cu gelurile de dus.Stiu sigur ca am terminat un gel de dus cu ciocolata si unul din gama Harmony,plus vreo 2 exfoliante (restul nu le mai stiu :D ),dar in poza veti vedea un singur gel de dus exfoliant :D .
Sa va arat goliciunile care au scapat :





Daca tot am vorbit despre geluri de dus,va arat inculpatul :



Mai am pentru vreo 2 spalari,dar am zis sa vi-l arat acum,pentru ca in aceasta saptamana il termin si nu stiu cum va mai rezista pana la urmatoarea postare de acest fel :)) :

Am si 3 creme de corp.Doua creme,una de Oriflame,Giordani Gold White si una de la Aromanice,Velvet Touch,cu mosc si floare alba au expirat,din pacate :( .Le-am folosit,dar cum eu fac prostia sa incep mai multe creme de corp si sa le alternez,de astea doua am uitat.Le-am mai folosit inainte sa expire,dar nu am reusit sa le termin.



Cealalta am terminat-o,a fost preferata mea in vara care a trecut,avea un miros absolut superb,a fructe de padure si hidrata exact cat aveam nevoie.Mirosul tinea toata ziua in pielea,ce mai,crema perfecta pentru vara,doar ca,din pacate,nu se gaseste la noi :( .Eu am primit-o de la draga mea Oana ,care a cumparat-o din Spania.



Am terminat si doua deodorante roll-on de la Activelle,Invisible,preferatele mele ( si din aceasta categorie incep mai multe,la momentul de fata avand incepute 4 deodorante...am o problema :D ),un deo spray Fiori di Magnolia si unul Muse,de la Oriflame.Am terminat si un parfum Ice,de la Oriflame(yey!!!!!!!!!!De asta mi-am cumparat alte doua in schimb :)) ).


Am terminat si mult-iubitul meu gel exfoliant de la Pure Skin si exfoliantul de la Optimals,al caror review il gasiti aici .E al doilea flacon pe care il termin si al treilea e la jumatate :D .Il iubesc si il voi recumpara de fiecare data :) :



Am mai terminat dischetele mele favorite de la Izis,vad ca am pastrat doar doua ambalaje,un pachet de servetele demachiate primite tot de la Oana,care mi-au placut,au fost suficient de umede pana la ultimul(scuzati ambalajul,chiar nu stiu ce Dumnezeu a curs pe el),si voiam sa va arat si ambalajul sapunului pe care l-am terminat impreuna cu toata familia,asta nu e doar al meu :D .L-am folosit pentru maini si mi-a placut mult mirosul care ramanea pentru ceva timp pe maini si faptul ca nu le usca.


Am mai terminat o cutie de benzi depilatoare pentru fata de la Silk Beauty si crema depilatoare din aceeasi gama.Benzile mi-au placut si nu prea.Mi-au placut ca isi faceau treaba bine,dar ma durea toata operatiunea :D,asa ca mi-am dat seama ca n-are rost sa indur durere daca am crema depilatoare,nu? :D Crema depilatoare mi-a placut extrem de mult,nu mi-a iritat zona unde am folosit-o si avea un miros foarte placut,nu mirosea cum miros de obicei cremele de acest fel.Din pacate nu mai este in catalag,dar sper sa apara iar.Momentan folosesc o crema de la Elmiplant,dar nu sunt multumita de ea :( :


Nu am crezut ca voi zice asta,dar da,am terminat un fond de ten!!!Me very,very happy :D .Fondul de ten de la Oriflame,Perfect Fusion,este preferatul meu.L-am folosit foarte mult,arata foarte bine pe ten,nu-l incarca,e perfect.Bineinteles ca mi l-am recumparat (am uitat sa vi-l arat in ultimul haul Oriflame) si il voi recumpara for ever and ever :D.Eu il am in nuanta Natural Beige.Am mai terminat si rimelul mult iubit Volume Build :


Mai are rost sa va spun care e dizolvantul meu pentru unghii preferat? :D :


Am mai terminat si 4 mostre pentru creme de fata,toate de la Oriflame,una Optimals pentru ten normal/mixt (la fel ca si cremele in varianta full size pe care le folosesc si a caror review il puteti citi aici ) si 3 de la True Perfection,doua de zi si una de noapte (mai aveam una de noapte dar probabil am aruncat-o),destinate persoanele peste 25 de ani.Dintr-o mostra am avut crema pentru doua utilizari si mi-a facut o impresie tare buna astfel ca m-am hotarat sa cumpar variantele full size atunci cand voi termina cremele pe care le folosesc acum :) :


Si gata :D !!!De acum pot sa incep sa umplu cutia cu noi produse terminate si sa fiu mai constiincioasa in folosirea lor .
Nu cred ca voi avea suficient "material" pentru o postare de acest fel in fiecare luna,dar o data la 3 luni tot voi posta,indiferent daca vor fi multe sau putine produse :D .

Voi ce ati mai terminat in ultimul timp?
Imi puteti recomanda o crema depilatoare pentru fata care sa isi faca bine treaba,dar sa nu irite?

Pana data viitoare,va pupacesc!

17 comentarii :

  1. OMG! Vany, ce-i aici! Ai consumat foarte multe produse! Gelul exfoliant si roll-on-urile le am si eu. Prea tare poza cu sticlutele de acetona. Sunt atat de multe! :D Haha, am ras la faza cu tatal tau care ocheste ambalajele goale. Eu am noroc la faza asta, ca le depozitez intr-o punga mare pentru a le arunca la containerul pentru reciclare. Pupici scumpa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tati in casa nu am cum sa tin "gunoaie" :)).Astea au scapat ca le-am tinut intr-o cutie inchisa la mine in camera :D .Si noi le ducem la gunoi tot pe sortimente :D .Mami stie care-i treaba cu blogul,nu mai arunca flacoanele mele goale,dar tati nu intelege de ce as pastra gunoaie :)).Bine ca nu stie ca le fac si poze,ca m-ar declara nebuna :)))).
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  2. Gelul pure skin e si preferatul meu http://frombeautywithlove.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul Pure Skin nu-mi lipseste din casa de cand m-a scapat de "monstruleti" :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Ce de goliciuni avem aici! :))
    Cremele de la Giordani îmi plăceau și mie mult cândva, cred că am avut câte 2-3 din fiecare (nu de fiecare dată consumate până la final, nu eram așa de „harnică” pe vremea aia :)) ). Nu le-aș mai lua acum din simplul motiv că evit borcanele. :D
    M-ai făcut curioasă în privința exfoliantului tău preferat, poate-l încerc și eu cândva!
    Spor la consumat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac cremele Giordani pentru mirosul foarte puternic care se mentine pe piele mea :D .Eu am pielea de pe corp uscata,mai ales acum iarna si cremele sunt cele mai bune prietene ale mele si pentru ca imi hidrateaza pielea,trec peste inconvenientul recipientului,chiar daca ma enerveaza,ca stii si tu cat de "fain" iei crema din borcanel cand ai unghii lungi :D .
      Gelul exfoliant de la Pure Skin e super-duper,merita incercat ;) .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. mie imi place foarte mult dizolvantul fara acetona de la Carrefour. e foarte bun si are si un gramaj mare. iar pretul e foarte ok. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate in Arad nu mai exista Carrefour :( .Mersi mult pentru recomandare,poate voi gasi pe undeva Carrefour si atunci voi sti ce sa caut :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Iti recomand crema depilatoare faciala de la Avon. E foarte buna! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru recomandare Simona.O voi comanda cu siguranta :*

      Ștergere
  6. sunt o ramada de produse..din pacate eu nu prea fac astefel de postari ca ma seaman cu tatal tau ;))) nu tinem gunoi ;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Sper ca anul asta sa ma tin de treaba si sa fac mai des astfel de postare si atunci sigur nu vor mai fi atatea produse :D

      Ștergere
  7. eu fac acest tip de postari lunar :D adevarul e ca am si sotul care ma ajuta, ce consuma pune si el, si oricum, a inceput sa indrageasca creme, lotiuni, cam tot ce tine de ingrijire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu sunt asa constiincioasa :D .Astept sa vad cate produse mi se aduna in 3 luni si daca vor fi multe,posibil sa scriu si eu acest tip de postare lunar :D .
      Pupicei :*

      Ștergere
  8. stai linistita, se poate si mai rau! tatau meu a inteles, munca de convingere cu mama :)) de cand sunt casatorita, le tin in dulapior in baie. Nu de alta, cine stie ce idei are sotul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine mami a inteles care-i treaba cu blogul,dar tati...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar zice daca ar stii ca fac poze la "gunoaie" :))).
      Da,ai dreptate,mai bine sa fii precauta,ca cine stie ce pot gandi oamenii care nu au bloguri :)) .
      Te pup :*

      Ștergere