Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 23, 2015

Finish 7 by Spring

16 comentarii :
Hello girls!

Da,da,da,ma apuc de project pan...sau un fel de :D!Si de data asta il fac public,sa se prinda rusinea de mine daca nu ma voi tine de cuvant :D .
Ideea i-a apartinut Deenei , Mihaela , Gabriela si Dee i-au tinut isonul ,asa ca ma alatur si eu lor,la ceea ce Gabriela numeste atat de frumos "curatenia de primavara" :D .
Si de data asta caracteristica zodiei mele nu m-a dezamagit ( uneori e bine sa ma mai dezamageasca,dar nu vrea,incapatanata! ) asa ca a fost greu de ales doar 7 produse pe care sa le termin pana in primavara,mai exact pana in data de 20 martie 2015Dupa ce tot m-am tot sucit si invartit si am ajuns la :





Incep cu demachierea,iar produsul pe care vreau sa-l termin este demachiantul Essentials 3-in-1 de la Oriflame.Este un demachiant tip crema ( ma inteleg mai bine cu demachiantele de acest fel),dar,nu stiu din ce cauza,ambalajul s-a rupt cand mai aveam vreo jumatate de produs in recipient (acum mai am un sfert :D ).Nu stiu cauza,stiu doar ca intr-o seara,cand sa ma demachiez,l-am gasit in starea asta.Despre produs pot sa va spun ca mi-a placut foarte mult,demachiaza foarte bine,nu m-au usturat ochii de la el si nici alte neplaceri nu mi-a cauzat la nivelul tenului.Nu lasa o pelicula grasa,dar oricum eu ma spal pe fata dupa folosirea lui.



Vreau sa termin FDT EverLasting de la Oriflame (click pe nume pentru a citi review-ul ) care acum se numeste The One EverLasting, si are formula imbunatatitaNuanta pe care o am eu este Natural Beige.A fost preferatul meu,l-am folosit pana am dat de Perfect Fusion,din care am terminat deja o sticluta ( nici acum nu-mi vine sa cred ca am terminat o sticluta de FDT,eu,care pana acum 3-4 ani nici nu foloseam asa ceva). Pentru ca il am de mult timp,nu a expirat inca :D,nu si-a schimbat compozitia,dar avand in vedere ca deja am inceput cealalta sticluta de Perfect Fusion,nu vreau sa-l mai aman,pentru ca il voi arunca,sunt sigura,daca nu-l folosesc acum.Ce ziceti,reusesc? :)



Nu am mai terminat de muuuult un balsam de buze,asa ca i-am pus "gand rau"  balsamul de la Pure Nature ( noua gama Love Nature),de la Oriflame,cu fructe de acai si rodie.E un balsam bun,hidrateaza buzele foarte bine,are un miros usor dulceag.De cand s-a lasat frigul l-am folosit zilnic,chiar si de mai multe ori pe zi si nu am mai avut buze inestetice,astfel ca am putut sa port orice ruj am vrut,fara sa-mi fac griji :) .L-am inclus aici mai mult pentru a ma motiva sa-l folosesc in continuare,pentru ca in ultimele zile a fost mai caldut afara si am cam avut tendinta sa uit sa-l aplic (tipic mie).



Rimelul HyperStrech il am de mai mult timp (da,nu sunt prea constiincioasa la acest capitol,incep diferite rimeluri si uit sa le folosesc...si nici nu le arunc dupa 4 luni decat daca sunt usacte :D ),a intrat si la favorite,daaaar cum am dat de Volume Blast l-am uitat intr-un coltisor.Acum mi-am propus sa-l termin,pentru ca e un rimel foarte bun si e pacat sa-l arunc,pentru ca asta urmeaza.



Da,mi-am pus in gand sa termin inclusiv kitul pentru sprancene Oriflame,pe care il am de vreo 2 ani.De fapt mai am de terminat culoarea inchisa si foarte putin din cea mai deschisa,pentru ca ceara am terminat-o de muuult.Acum folosesc pentru fixare gelul incolor de la Giordani,dar si acela e pe terminate.Trebuie sa-mi iau unul de la Essence sau de la e.l.f neaparat :D .Vreau sa-l termin pentru ca mi-am cumparat alt kit nou inca de anul trecut si tot la el imi sta gandul :D  ( va rog sa-i scuzati starea jalnica) .



Si acum sa trecem la corp :D .Daca ma cititi de mai mult timp,stiti ca am o obsesie pentru cremele de corp,am mai multe (nu va spun numarul,dar depaseste cifra magica 10 :D ).Imi plac cand le vad asa dragute si parfumate in ambalajele lor dragute,dar ce pacat ca nu se aplica singure :D .Pentru project pan-ul asta am ales crema de corp Wonderful ( a fost si ea la favorite ),nu mai am multe aplicari din ea,dar vreau sa o termin pentru a mai folosi si altceva ( nu va mai spun ca mai am inca una neinceputa exact la fel :D ) .



Tot pentru hidratarea de care corpul meu are nevoie in aceasta perioada,pentru ca am pielea foarte uscata ( auzi Vanyna?!Ai nevoie de hidratare,asa ca lasa lenea!!! ) am reinceput sa folosesc uleiul pentru corp ( bine,el e de fapt ulei de masaj afrodiziac,dar sa nu intram in sfera aia :)) ) Love Potion (am si crema de corp si parfumul din aceeasi gama,bineinteles :)) ).Are un miros super-duper,miroase a bombonele de ciocolata cu ceva...nu stiu ce :D .Este foarte hidratant,intra cam greut in piele ( deh,e un ulei) ,dar isi pastreaza mirosul si hidratarea pe parcursul intregii zi.Lasa pielea ataaaaat de moale si de catifelata <3 .Pe langa faptul ca imi lasa pielea moale,catifelata,hidratata s.a.m.d ,adica tot ce am nevoie pentru aceasta perioada,m-am uitat la termenul de valabilitate si expira in iulie 2015,asa ca trebuie sa-l folosesc acum,ca pe perioada verii noooooo way sa ma "ung" toata cu acest ulei :D .



In 20 martie voi face o postare separata cu ambalajele (sper ) goale ale celor 7 produse ,deci nu le voi include in empties,care tot in martie au termenul limita,ca am zis ca le postez o data la 3 luni :D .
Deci fetelor,cine ni se mai alatura?

Pana data viitoare,va pupacesc!

16 comentarii :

  1. Hehe, ce mă bucur că ni te-ai alăturat! Spor la consumat îți doresc! :D
    Eu zic că e realizabil, cel puțin pentru mine ar fi! La mine rimelurile se duc pe bandă rulantă, parcă le mănânc (luna asta am consumat 2 bucăți), cremele de corp dacă te pui cu ele se duc imediat, uleiurile și mai repede, iar balsamurile de buze am văzut cu ochi mei cât de repede se pot consuma, e produsul la care stau cel mai bine din acest project pan... nu-mi vine să cred. :))
    Poate cu fondul de ten și kit-ul de sprâncene va fi mai greu, dar nu imposibil! :D Zic să ne vedem la primăvară cu recipientele goale!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur si eu ca mi-am facut curaj sa ma alatur voua :D .Era o vreme cand terminau si eu rimeluri pe banda rulanta,dar acum am vreo 6 rimeluri incepute si nu le mai termin,nu stiu din ce cauza :D .Despre cremele de corp stiu ca ai dreptate,am vazut si eu cu ochii mei,dar stii si tu ca lenea-i mare :D .Balsamul de buze trebuie sa-l termin,ca erau vremuri cand terminam 1/luna :D.
      La cum am terminat fdt Perfect Fusion,parca tocmai de el sunt mai sigura ca-l termin :D .Iar kitul de sprancene trebuie terminat si el,ca iar am inceput sa-mi neglijez sprancenele.
      In martie bine ar fi sa avem toate numai recipiente goale :D ,asa ca spor la goliciuni draga mea!
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Kitul Oriflame :)) n-am fost in stare sa-l termin si am facut o bucurie cuiva, l-am facut cadou.
    Cat despre balsam de buze, de curand am dat gata unul si altul e pe duca :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh,si mie mi-a luat ceva pana sa ajung la performanta sa termin atata din kitul,dar am vazut ca se poate :D .Balsamul sper sa-l termin si eu :).
      Pupici :*

      Ștergere
  3. La kitul de sprancene Oriflame, eu nu folosesc deloc ceara. :)) In schimb, nuante le consum la maxim. Si eu am un rimel, pe care trebuie sa-l termin de la Essence, dar nu prea imi place periuta lui. La capitolul creme de corp si lotiuni, stau foarte prost. Folosesc destul de rar aceste produse si am vreo cateva care la fel isi asteapta randul sa fie terminate. Deci trebuie sa-mi impun sa ma "cremuiesc" mai des. :))
    Spor la consumat, Vany! Sunt sigura ca o sa le dai gata pana in martie. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ceara am dat-o gata prima,apoi culoarea mai deschisa si acum,de cand sunt iar bruneta,am inceput sa folosesc si culoarea inchisa :) .Te inteleg atat de bine cand vine vorba de "cremuire" :D.Macar daca s-ar aplica singure :D.
      Multumesc pt urare draga mea si sper si eu sa le termin pana in martie :D .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. bafta multa! si eu am cautat azi ceva produse de facut o postare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Claudia!Abia astept sa vad ca ai ales si tu :) .
      Spor la consumat!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. da, nu-i rau! eu zic ca e realizabil. pe mine m-a pus naiba sa ma inham la rujuri, unde e mi se pare cel mai greu, ca mai am vreo 3 balsamuri de terminat... sa vedem ce-o fi! si sa ne citim pe 20 martie, sa vedem poze c toate ambalajele goale :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am ales nici un ruj,ca nu ma pot tine doar de unul,le folosesc prin rotatie,depinde de starea de spirit :D .Intr-o luna folosesc doar roz fuchsia,in alta doar nude :D .
    Da,da in postarea din martie sa fie numai goliciuni :D .
    Succes si tie Gabi!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Spor la consumat produsele draga mea,cred ca trebuie sa-mi impun si eu asta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea!Mai trebuie sa ne impunem din cand in cand si cate un project pan :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  8. Instinctul de conservare nu ma lasa sa ma bag la asa ceva! :))) Pai zau ca m-as stresa rau si... nu mai am loc de stres suplimentar!
    Te-ai inhamat la ceva-ceva dar am incredere in tine! Si tin pumnii stransi!
    Pupicei multi, Vany!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Intrebai pe Fb daca designul paginii e mai ok acum! Am vrut sa raspund si PC-ul mi s-a restartat (de la el putere, am un PC cu personalitate). Raspund aici caci nu mai gasesc acolo postarea: e mult-mult mai bine, fara ezitare spun! Eu am tot vrut sa-ti spun ca era tare dificil de urmarit inainte dar... ma gandeam sa nu te necajesc! Acum ca ai intrebat si ai si imbunatatit vizibil, vin cu marturisirea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru sustinere draga mea Ilda!Un semnal de alarma mi-a fost dat atunci cand nu am mai avut unde sa-mi pun produsele,parca se inmultisera peste noapte si mi-am dat seama ca ce-i prea mult e prea mult,chiar si pentru mine :D .Asta nu inseamna ca nu o sa-mi mai comand lucruri,deja lista mea e interminabila :)) ,dar macar mai termin din ele :D .Sper sa reusesc ce mi-am propus si in martie sa fie toate ambalajele goale :D .
      Ma bucur mult ca-ti place aspectul nou al blogului,imi propusesem de ceva timp sa il schimb,dar am lasat de pe o zi pe alta si acum am zis GATA! :D Nu ma suparam daca imi spuneai, sunt foarte receptiva la criticile constructive :) .
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  9. Muuult spor la consumat :D.
    Și eu încerc să mă țin de project pan, dar am trișat puțin mi-am ales produse care oricum erau pe terminate :)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc,la fel si tie :* .Si ale mele sunt destul de pe terminate,ceva probleme o sa am cu fondul de ten si kitul pentru sprancene,in rest sunt sigura ca le termin :D .
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere