Un produs Blogger.

marți, februarie 03, 2015

Favoritele lunii ianuarie 2015

14 comentarii :
Buna fete dragi si scumpe!

Imi scuzati inactivitatea din ultimele zile,dar m-a prins o raceala de toata frumusetea.Nici nu mai stiu cand am facut febra ultima oara pana saptamana trecuta,dar cert e ca acum raceala a vrut sa fie "cu de toate" .Ma bucur ca am reusit sa scap de ea in proportie de 90% (inca tusesc) si totul e bine si frumos :) .
Sper ca voi ati incheiat prima luna a acestui an cu mult mai bine decat am facut-o eu :) .
Dar sa trecem la treaba si sa va arat ce favorite am avut eu in prima luna a anului 2015 ,va spun doar ca veti vedea si un produs din proiectul Finish 7 by Spring :D :




Ca si demachiant,m-am indragostit de demachiantul bifazic Fiori di Magnolia primit ca premiu de la Adelina si pe care l-am folosit in exclusivitate pentru demachierea ochilor!Cred ca demachiantele de acest fel vor deveni preferatele mele :) :



Luna aceasta am folosit aproape exclusiv ADT Masquerade de la Oriflame,pe care am cumparat-o inainte de Craciun.Miroase foarte bine,persista vreo 5-6 ore pe pielea mea,iar pentru pretul sau,de 35 de lei,sunt mai mult decat incantata de ea :D.



Pentru hidratarea corpului am folosit crema de corp Masquerade,dar si uleiul pentru corp Love Potion (inclus in project pan).Crema am folosit-o mai mult dimineata,iar uleiul seara,pentru un plus de rasfat :) .



Ca si rimel am folosit rimelul The One Wonderlash care este un rimel foarte potrivit pentru un look de zi ( daca vreti,o sa-i fac un review)



In ianuarie am fost adepta unui look mai natural,asa ca produsul meu preferat pentru buze a fost gloss-ul de la Beauty UK,nr.11 Office Chic primit ca premiu la un concurs organizat de  Aby .



Am si cateva favorite random :) :

Nu demult mi-am facut si eu cont pe Instagram ( ma gasiti aici ) si inca nu pot sa spun ca sunt super activa acolo,daaar,am inceput sa postez din cand in cand si cred ca fetele pe care le urmaresc cred ca sunt stalkerita sau ceva in genul,ca mereu dau...like-uri/inimioare :)) ,dar ce sa fac daca posteaza ce-mi pace mie? :D


Luna trecuta cred ca pot sa spun ca am fost cam obsedata de dans,si nu orice fel de dans,ci de bachata,iar preferatii mei sunt Daniel si Desiree <3 .Va las cu una dintre video-urile mele preferate :



Si am avut si o melodie preferata,absolut superba <3 :





Vreuna dintre preferatele mele se regaseste si printre preferatele voastre :) ?
Voi ce preferate ati avut in luna care a trecut?

Pana data viitoare,va pupacesc!

14 comentarii :

  1. Numa ce am terminat(aproape) si eu alta tura de raceala,mai nasoala ca restu,si all inclusive, inca mai tusesc destul de urat,mai ales noaptea pana imi sare somnul. Am o lipsa acuta de somn din cauza asta :(.
    Ma bucur ca bifazicul a intrat si in favoritele tale :*
    Multa sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greu cu raceala asta,dar ce sa facem?Acum e "sezonul" :)) .Bifazicul a intrat la preferate de la prima utilizare,e super-duper :D,multumesc mult pentru ca mi l-ai oferit :*.
      Te pup Ade si insanatosire grabnica :*

      Ștergere
  2. Nu am incercat pana acum nici un produs din favoritele tale. Ma tenteaza demachiamtul bifazic.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate,in Romania nu se comercializeaza aceasta marca,dar am citit multe lucruri bune despre demachiantele bifazice de la Farmec,Balea si Nivea :) .
      Pupici Lorena :*

      Ștergere
  3. Ma bucur ca esti mai bine cu raceala. Sper sa treaca cat mai repede de tot si sa nu mai revina prea curand. In ceea ce priveste postarea, iar vad numai si numai goodies! ♥ Ai inceput in forta noul an. In afara de rimel, altceva nu am incercat. Ma bucur ca ti-ai facut cont pe Insta. :>
    Puuup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa treaca cat mai curand,pe zi ce trece ma simt tot mai bine,asa ca am incredere :D .Da,anul asta l-am inceput in forta,am reusit sa fac cam tot ce mi-am propus :) .
      Nu sunt prea stalkerita pe Insta,nu? :))
      Te puuuup draga mea :*

      Ștergere
  4. am si eu rimelul ala si ma intriga maxim: seara cand ma demachiez, nici urma de el! si tu patesti asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina,dupa ce mi-ai scris tu,tot am stat si m-am gandit daca am folosit vreodata rimelul singur,fara tus,si nu am mai tinut minte,dar azi m-am machiat special doar cu el,fara nici macar creion kohl si acum seara,cand m-am demachiat,chiar a trebuit sa folosesc doua dischete cu demachiant pentru ochi,cu toate ca am dat doar un strat de rimel,deci la mine chiar ramane pe gene :D .Nu stiu din ce motiv la tine are alta reactie...poate s-a uscat?Chiar nu-mi explic.
      Pupici :*

      Ștergere
    2. nu e uscat deloc, e o ciudatenie cum n-am mai vazut :)). nu stiu ce-i cu el!

      Ștergere
  5. Nu am incercat nimic din ce ai prezentat tu, dar recunosc faptul ca ma tenteaza sa incerc cat mai multe parfumuri Oriflame. :D
    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pot sa spun ca sunt obsedata de parfumurile Oriflame.Am peste 30...si colectia creste :)).Merita!!!
      Te pup :*

      Ștergere
  6. La bachata fata aia parca-i din plastilina, danseaza frumos impreuna. Eu am un rimel Oriflame mai vechi, sper eu luna asta sa se termine.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o vezi la alte melodii...OMG!Parca nu ar avea oase in corp! :D
      Si eu am un rimel de la Oriflame pe care l-am inclus in project pan si pe care vreau sa-l termin :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  7. nice
    follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere