Un produs Blogger.

luni, februarie 23, 2015

NOTD-Brown sugar

8 comentarii :
Buna fetelor!

Incep saptamana "in forta" asa ca m-am gandit sa va arat o noua manichiura ( si cu asta sper sa revin la normal si sa postez cate o manichiura in fiecare saptamana :) ) .
V-am aratat saptamana trecuta pe pagina de Facebook surpriza facuta de draga mea Madalina ( MIss Happy and Her Nails ) ,care consta in primele mele oje texturate si prima mea oja China Glaze <3 .Asta nu inseamna ca nu m-am indragostit si de oja Flormar pe care mi-a trimis-o si pe care abia astept sa o pun la treaba (va povestesc mai jos despre ea :D ) sau ca nu-mi plac water decals-urile <3.
Surpriza este aceasta  :





Asa cum ii spuneam si Madalinei,nu m-am putut abtine pentru mult timp la a nu le folosi,asa ca m-am apucat de treaba :) .Tot ma gandeam cum pot sa-mi fac o manichiura cu toate ojele,dar mi-am dat seama ca ce-i prea mult e prea mult,chiar si pentru mine :)) .Voiam atat de mult sa incerc oja Flormar,are o asa frumoasa nuanta de turcoaz <3 ,dar a invins curiozitatea mea privind ojele texturate,asa ca am pus-o la treaba pe cea de la Golden Rose si cam asta a iesit :




Ma declar in love de oje texturate!Absolut superba nuanta pe care mi-a trimis-o Mada <3 .A doua poza este facuta cu blitul pentru ca la mine e innorat si ploua si voiam sa surprind macar putin din sclipicelul care este in compozitia ojei texturate si care imi place muuuult!
Pentru ca m-am gandit eu ca ar da bine impreuna (si pentru ca voiam neaparat sa o folosesc,va dati seama :)) ),am folosit si oja China Glaze,care e plina de un sclipici rose gold absolut minunat <3 .
Anul asta cred ca va fi foarte sclipicios in ceea ce-mi priveste manichiura :D .Nu stiu de ce,dar cand vad oje cu sclipici as vrea sa le incerc pe toate si uit de faptul ca se dau jos cam greu,dar...zau ca merita :D .Ca tot am vorbit de oje care se dau jos greu...cred ca de data asta voi avea ceva batai de cap,dar spuneti voi ca nu merita <3 .
Dar sa va arat si ce am folosit :


-oja GR Holiday nr.58
-oja The One,nuanta Golden Splendor
-oja China Glaze nuanta Luxe and Lush
-oja GR Care+Strong nr.106
-top coat The One

Ei,va place manchiura mea? :)
Voi ce purtati pe unghiute?

Pana data viitoare,va pupacesc!

8 comentarii :

  1. Unghiutele tale lungi si spatioase pun in valoare foarte bine aceste oje. Asa ma bucur ca iti plac! Superba combinatia. ♥
    Te puup draga mea. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult draga mea!Ma bucur ca iti place manichiura mea :) .
      Te pupacesc tare,tare :*

      Ștergere
  2. Foarte frumoasă combinația! Îmi place mult oja texturată, dar și unghiuțele tale, arăta tare bine la lungimea asta!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Ella :) .Ma bucur ca-ti plac :) .Inca nu sunt obisnuita cu unghii asa scurte,dar merge,deocamdata :D.
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Suuuuuuperb le-ai combinat,foarte bine arata unghiutele tale,pupicei multi <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Oana!Asa cum ii spuneam si Ellei,inca nu sunt obisnuita cu ele asa scurte,dar nevoia te invata :D .
      Te pup :*

      Ștergere