Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 01, 2015

Empties #2/2015

13 comentarii :
Buna fetelor!


Nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 3 luni de la ultima postare de acest fel,dar iata ca a sosit vremea sa va arat ce am mai terminat in ultimele luni :) .
Pregatiti-va pentru o postare lunga,pentru ca pe langa faptul ca am terminat cateva produse,la aproape fiecare produs am cate ceva sa va povestesc,si cum voi bine stiti ca eu nu stiu sa fac scurte rezumate...va fi o postare lunga :D.
In aceasta postare nu o sa va mai arat si recipientele produselor pe care le-am terminat in urma project pan-ului,pentru ca vi le-am aratat aici .
Poza de grup :





In aceasta postare va voi arata si un produs ( ma rog,sunt doua cutii :D ) pe care pana acum nu vi l-am aratat,si anume vopseaua pe care eu o folosesc pentru a-mi colora parul.



De data asta am ales ( de fapt am gasit,dar e o poveste lunga si nu vreau sa va plictisesc acum cu ea :D ) Palette Intense OIL-Care Color with 7 Oils Serum.Deocamdata sunt tare multumita de ea.Eu am ales nr.909,Negru albastrui,pentru ca e singura nuanta de negru pe care o folosesc :) .


Tot la capitolul par am terminat si 3 sampoane de la Hair X,doua impotriva matretii si unul pentru par colorat.



Imi plac mult,le folosesc de vreo 4 ani,sunt ieftine,isi fac bine treaba,nu mi-au cauzat neplaceri,deci le voi recumpara,dar deocamdata folosesc din aceeasi gama samponul Neo Force si vreau sa ma tin de el,cel putin 3 luni,pentru a vedea daca are efect.Voi reveni cu detalii :) .Singurul inconvenient la sampoanele din aceasta gama este ambalajul.Dupa un timp,capacul nu se mai inchide sub nici o forma.La noul sampon i-am schimbat ambalajul,adaugandu-i pompita si sper sa faca asta la toate sampoanele din aceasta gama :) .

Pentru demachiere,am terminat 3 produse :



Nelipsitele dischete demachiate de la Izis,care sunt preferatele mele .Le folosesc atat pentru demachiere,cat si pentru a-mi sterge unghiile de oja si sunt super ok.
Am terminat,in sfarsit,tonicul de la Pure Skin cu grepfruit.Mi-a placut foarte mult mirosul si senzatia de prospetime pe care o lasa,si mai era si foarte economic,fiind necesar putin produs pentru a curata fata .Mi-a parut rau cand l-am terminat,dar deocamdata nu voi mai folosi lotiune tonica,pentru ca tenul meu nu are neaparata nevoie de ea si nu vreau sa-l incarc prea mult.Dar,daca folositi lotiune tonica,v-o recomand pe aceasta :) .
Am terminat si servetelele demachiante de la Pure Nature ( actual Love Nature ),care mi-au placut extrem de mult.Si-au pastrat umiditatea pana la sfarsit,chiar daca intr-o seara,din neatentie,nu am inchis prea bine ambalajul.Am ramas placut surprinsa cand am vazut ca nu s-au uscat :) .Le-am folosit si la demachierea ochilor,si cu toate ca eu am ochii foarte sensibili,nu mi-au cauzat nici un fel de probleme.Le recomand cu drag.
Pentru ingrijirea tenului/coprului,am tot 3 produse,si anume :



Am decis sa arunc crema de fata cu mar si ovaz de la Pure Nature pentru ca nu o mai folosisem de mult timp si a si expirat.Mi-a placut in special mirosul,hidrata destul de bine un ten normal.Scuzati ambalajul,dar ceva a curs in cutia in care le-am depozitat...posibil vreo ramasita de sampon.
Tot pentru ca a expirat,arunc si crema de maini Delicacy.Mirosea tare bine,dar cum eu uit de cele mai multe ori sa-mi aplic crema de maini,aceasta a expirat in geanta.
Incep sa-mi folosesc si mostrele (am peste 40) si primele au fost cele pentru ochi de la Nivea,pe care le-am pus in recipientul de la mostra pentru crema de ochi de la Mario Badescu,pe care am terminat-o,in sfarsit :D.
Tot produse ca si produse de ingrijire a corpului am terminat si :



-o pudra pentru picioare Feet Up,pudra mea preferata
-doua deodorante Activelle,care sunt preferatele mele si din care am stocuri serioase :D
Ca si geluri de dus am dat gata :



Normal ca primul pe lista este nelipsitul meu gel de dus exfoliant cu zmeura si menta.in varianta de 400 ml de ,care nu mai are rost sa va spun ca e preferatul meu,pentru ca v-am innebunit cu el,dar daca inca nu stiti parerea mea,va invit sa cititi review-ul aici .Si trebuie sa va spun ca in catalogul 5 (pe care il puteti vedea in parte dreapta) gelul meu de dus preferat costa 19,99 lei,recipientul de 750 ml!!!Deci OMG!!!Happy me! :D
Am terminat si ultimul gel de dus cu ciocolata Chocolate Dream pe care il mai aveam si care a fost un adevarat rasfat <3 .Daca va mai fi in catalog,il voi recumpara,deocamdata ma multumesc cu spumantul de baie din aceeasi gama :D .Cu toate ca era cam lichid si avea o culoare ciudata (era portocaliu :D ),facea destul de multa spuma si curata bine :) .
Am terminat si gelul de dus Fairy City Lights,care mirosea tare bine,curata bine...un gel de dus obisnuit :).
Note to self : Daca vreau,pot! :D Am hotarat sa nu mai incep alte geluri de dus pana nu le termin pe cele incepute deja si sa incerc sa ma tin doar de unul pana il termin :D .
Am terminat si doua balsamuri Tender Care,sau  "cutiute cu minuni",una simpla si una cu cirese.



La capitolul unghii,am reusit sa termin doar doua sticlute de acetona...de la Farmec,normal :D .Cea mai buna acetona ever!



Mi-am facut curatenie printre oje si am hotarat ca trebuie sa ma despart de cateva,si anume :



-un top coat de la Oriflame in sticluta veche
-doua baze pentru unghii tot de la Oriflame si tot in sticluta veche
-o oja Neo Chic-Mint Pear-mint-ul meu preferat ever,bine ca mai am o sticluta,dar si aceea se va termina pana la urma :(
-un tratament pentru cresterea si intarirea unghiilor pe care l-am folosit acum doi ani cand am facut pauza de la unghii cu gel pentru 3 saptamani
-si o oja no name

Am facut curatenie si la produsele de machiaj si m-am despartit de cateva pe care nu le mai folosisem de ceva timp si care intre timp au si expirat :



-balsam de buze simplu de la Avon
-balsam de buze colorat de la Avon Care
-un lip care de la Rilanja (l-am primit din Germania)
-un mini ruj no name
Pentru machiajul ochilor am ceva mai multe produse :



Tusurile pentru ochi de la Very Me,care sunt super-duper,foarte pigmentate,nu curg,rezista pentru mult timp,dar, de care,din pacate,trebuie sa ma despart,pentru ca ma ustura ochii atunci cand le folosesc :( .Am prietene care folosesc acelasi tus,dar ele nu au nici o problema,dar ochii mei sensibili chiar nu-l pot suporta,din pacate :( .
Tot la capitolul tusuri,il arunc si pe cel tip stilou de la Oriflame,primul de acest gen de la ei,dar care s-a uscat prea repede si inainte de folosire trebuia sa-l tin cu "capul" in jos,pentru ca altfel nu trasa o linie pigmentata.Problema aceasta nu o am cu tusul de la The One,care are aproape un an si abia acum da semne de "slabiciune" :D ,cu toate ca l-am folosit intens.
Ma despart si de rimelul The One Volume Blast ,dar mai am inca unul nou,normal :D,dar pe care il tin tot sigilat deocamdata,pana cand mai temin din cele pe care le am incepute deja.
Gelul pentru sprancene de la Giordani Gold si-a dat obstescul sfarsit,finally :D .Ca sa fiu sincera,mai aveam produs in recipient,dar deja il aveam de prea mult timp si oricum urmeaza sa-mi ajunga unul nou :D ( gata,nu va mai spun ce mi-am luat din catalog :D ) .
Si acum sa va arat mandria mea : am terminat doua parfumuri!!!Doua fetelor!!!Doua!!!



Primul este Volare Magnolia,in varianta de 30 ml,iar cel de-al doilea este unul dintre preferatele mele,Paradise,in varianta de 50 ml, care are si un review aici .
In timp ce Volare Magnolia este un parfum floral-fresh,potrivit pentru primavara,Paradise este un parfum mai puternic,potrivit pentru sezonul rece.Chiar daca mai am parfumuri,si mai am si altele care se potrivesc foarte bine in sezonul rece,s-ar putea ca pe cel din urma sa mi-l recumpar in toamna-iarna :) .


Pfiu,nu-mi vine sa cred ca am terminat :D .
Sper ca nu v-am plictisit prea tare fetelor :) .
Voi ce produse ati mai terminat?
Ati folosit vreun produs incercat/terminat de mine?

Pana data viitoare,va pupacesc!

13 comentarii :

  1. ai fost foarte harnica :) ; si eu vreau sa imi iau gelul pentru sprancene de la Giordani Gold, am vazut ca este la oferta in noul catalog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,e la oferta in catalogul nou gelul de sprancene si mi l-am comandat,ca nu puteam sa rezist :D .Acum parca imi pare rau ca nu mi-am comandat doua,dar la cat de spornic e,pana o sa am nevoie de altul,sigur va mai fi la oferta :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Am folosit cateva din produsele terminate de tine. Este vorba despre deodorantele roll-on si ojele din colectia Neo Chic. De curand, am strans toate mostrele, le-am sortat dupa valabilitate, si de saptamana trecuta am inceput sa folosesc din ele. :)) Mereu ma "impiedicam" de ele prin portfarduri si le dadeam de colo-colo.
    Chiar ai fost harnica cu parfumurile. Eu nu am mai terminat un parfum de ceva timp si acum imi dau seama ce lenesa sunt. :))) Asa ca apreciez asta foarte mult la tine. Pupici draga mea si felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O foarte buna idee,Mada,sa sortezi mostrele dupa valabilitate,o sa o "fur" si eu de la tine :D .Eu vreau sa termin inainte cremele de fata si abia apoi sa incep sa folosesc mostrele,sau sa le folosesc atunci cand plec undeva :) .
      Oh draga mea,nici eu n-am mai terminat un parfum de nu mai stiu cand,ca le folosesc prin rotatie si cum nu am chiar asa putine...cu greu am rezistat sa nu-mi mai cumpar acum un nou parfum,dar important e ca am rezistat :D .
      Te pupacesc tare,tare :*

      Ștergere
  3. Ce hărnicuță ai fost, ai adunat un munte de produse. :D Bravo, ține-o tot așa! Am strâns și eu luna trecută o mulțime de recipiente goale, urmează să fac mâine postarea.
    Dintre produsele consumate de tine cunosc gelul de duș exfoliant cu zmeură care țin minte că mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă au trecut cățiva ani de când l-am avut și rimelul care pe mine nu m-a impresionat foarte tare. Nici cu vopseaua Palette țin minte că nu prea m-am înțeles eu, dar nu știu dacă am avut-o exact pe asta, știu doar că era tot un negru albăstrui.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ella :) .Deocamdata nu am ajuns la performanta de a posta in fiecare luna,ma misc mai greu,dar sper ca incetul cu incetul sa mai termin din produse ca sa fac loc pentru altele :D .
      Gelul de dus cu zmeura si menta e preferatul meu,mereu am rezerva de el in casa,nu mai pot fara el :D .Rimelul mie mi-a placut chiar mult,dar nu-l incep pe cel pe care il am sigilat pentru ca mi-am comandat noul rimel de la Oriflame si sunt curioasa de el :D .
      Mie deocamdata imi place vopseaua de la Palette.M-am vopsit ani de zile cu Londa,dar anul trecut nu stiu ce s-a intamplat ca in decurs de o luna mi-a disparut toata culoarea din par si de asta am ales alta marca :) .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Cum ai reusit sa termini 2 parfumuri? :)))
    Gelu de dus exfoliant imi place si mie <3
    Cate produse ai terminat !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eee,stai linistita,ca erau pe ultima suta de metri parfumurile,ca nu termin eu prea repede un parfum :D .
      Sper sa termin si de acum inainte tot la fel de multe :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  5. Rimelul the one si tusul oriflame au trecut si prin mana mea. Le-am iubit cu toata inima!


    XOXO

    ♡♡♡

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi mi-a ajuns noul tus The One :D,il iubesc si nu ma mai las fara el :) .Noului rimel The One o sa-i fac un review,ca azi mi-a ajus si imi place,la prima vedere :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  6. ai ditamai listaaaa!!! de unde ai atatea geluri de dus Chocolate Dream???? Vreau si euuuu!!!! rimelul The One este super! L-am avut, l-am consumat, acum l-am castigat pe cel 5in1! abia atept sa-l desfac. dar intai sa le termin pe cele 3 care le am deja!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut Gabriela,am avut :( .Cand le-am prins la oferta,mi-am cumparat vro 3-4 seturi si am mai dat cadou spumant de baie sau crema de maini,dar gelurile de dus mi-au ramas mie :).
      Chiar azi mi-a ajuns noul rimel The One si chiar nu m-am putut abtine sa nu-l desfac,cu toate ca mai am cateva incepute si am zis ca nu mai desfac altul pana nu mai termin din ele,dar ce nu fac eu pentru review :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  7. La demachiere nu prea consum multe produse,pentru ca le folosesc prin rotatie,dar acum,ca am ramas cu doar un produs de demachiere,sigur voi plange dupa celelalte,mai ales ca nu mai am demachiant crema,si eu doar acel tip de demachiant l-am folosit ani de zile :) .
    Pentru mine acetona de la Farmec e The Best :D ,dar asta,nu cea fara acetona sau cea in doua culori :) .
    Te pup Mada :*

    RăspundețiȘtergere