Un produs Blogger.

joi, aprilie 16, 2015

Haul Oriflame C5/2015

10 comentarii :
Buna fetelor!


Iata ca au trecut si sarbatorile (eu inca as dormi 24/24 :D ) si am deschis si eu calculatorul,finally,pentru ca am vrut ca azi sa postez neaparat,pentru ca lenea astenia de primavara m-a facut sa tot aman aceasta postare de aproape 2 saptamani,de cand mi-au ajuns produsele.Nu mi-am cumparat foarte multe produse,dar catalogul (pe care il gasiti in partea dreapta) e plin de oferte si am profitat si eu de ele,chiar daca nu mai cumpar asa...compulsiv :D .





Gelul meu de dus exfoliant preferat cu zmeura si menta (review aici ),de data asta la 750 ml,este la oferta,asa ca a trebuit sa mi-l cumpar :D .Pret : 19,99 lei



Mi-am mai luat si o pudra pentru picioare Feet Up (acum cred ca am 4 sau 5 :D ),pe care v-o recomand cu drag!Pret : 9,99 lei



Mi-am luat si gelul incolor pentru sprancene de la Giordani Gold,pentru ca nu stiu cand o sa ajung in magazinul e.l.f sau pe la standul Essence,ca vreau sa incerc si gelurile lor pentru sprancene,asa ca...al meu a fost cand l-am vazut in catalog :) .Am mai avut unul,vi l-am aratat in postarea recenta cu produse terminate,si am fost tare multumita de el.Pret : 15,99 lei



Se putea sa apara un nou rimel si eu sa nu mi-l iau?!Nu,nu se putea :D .Chiar daca am zis ca vreau sa mai termin din rimelurile pe care le am incepute si abia apoi sa incep altele,bineinteles ca nu m-am putut abtine si l-am disigilat...si l-am folosit doar pe el de cand l-am primit :D .Noul rimel este din gama The One,se numeste Eyes Wide Open si promite iluzia de ochi mai mari,revin cu pareri dupa ce-l mai folosesc :D .Pret : 17,99 lei.Daca achizitionai un rimel EWO,puteai sa alegi un tus de ochi tot din gama The One,la doar 12,99 lei,si eu nu puteam sa nu profit de oferta,asa ca mi-am luat inca un tus negru,pentru ca vechiul tus,din aceeasi gama,tot negru,si-a dat obstescul sfarsit (il aveam de aproape 1 an!Si daca ma chinuiam,chiar mai puteam sa-l folosesc :D ) .



Acestea au fost cumparaturile mele din aceasta campanie :) .
Voi v-ati cumparat ceva din campania 5?Inca mai aveti timp :) .

Nu uitati de concursurile active pe pagina de Facebook si pe blog :) .

Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Gelul de dus imi place, pudra pentru picioare o ador. Si de cand am primit-o de la tine, o folosesc periodic. ♥
    Imi fixam inainte sprancenele cu gel incolor, dar in ultimul timp (de lene) sar peste acest pas cand imi conturez sprancenele. :))
    Abia astept review-ul rimelului. Suna tentant.
    Te pup scumpa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra de picioare e si preferata mea,o folosesc mereu si am stocuri prin toata casa :D .Si eu imi fixez sprancenele mai mult cand plec de acasa,in rest nu prea,depinde de toane :D .
      O sa urmeze si review-ul rimelului in curand :) .
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  2. Să le folosești pe toate cu plăcere! Eu nu am mai făcut o comandă la Oriflame de câțiva (mulți) ani.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana :) .Eu dau comenzi in fiecare luna la Oriflame :D .Uneori am nevoie de produse,uneori doar cred ca am nevoie,dar continui sa cumpar :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Să le folosești cu drag! Când văd la tine noi comenzi mi se tot face „poftă” de o comandă la Oriflame, n-am mai dat de un secol. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ella :) .Eh,atunci suntem chit,ca si mie imi vine sa pun comenzi la Yves Rocher cand vad ce bunatati iti cumperi tu :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  4. gelul pentru sprancene sa ne spui cum e! :D
    chiar sunt curioasa pentru ca m-ar interesa si pe mine un astfel de produs :*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul pentru sprancene mie imi place tare mult,cu toate ca nu am un termen de comparatie,pentru ca acesta este singurul pe care l-am folosit,dar merita sa ti-l achizitionez,mai ales cand il prinzi la oferta,ca si acum.E tare spornic,mie mi-a ajuns ceva timp,daca nu ma insel aproape un an :D .Nu l-am folosit zilnic,dar in medie l-am folosit de 2-3 ori pe saptamana :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Vaaanyy, numai ispite aici la tine! iar eu azi am fost cheltuitoare raaauu! Pana si Dia mi-a calculat ravagiile, n-a zis nimic barbatul si a zis copila.. e corect?! :P
    Am ajuns si la un stand essence dar n-am vrut gelul incolor, eu doream Make me brow - au spus ca il noteaza pe lista de comenzi!
    Retin ideea acelei pudre pentru talpite! :D

    Scumpa, sa le folosesti pe toate cu bucurie!
    Kiss, kiss, Vany!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va mai ispitesc si eu cu una,alta :D .Dia nu cred ca va mai calcula "ravagiile" atunci cand va incepe ea insusi sa se intereseze de produse cosmetice,dar cu tine alaturi va stii mereu sa aleaga cele mai bune produse :) .
      Uneori ma gandesc ca e mai bine ca la mine in oras nu gasesc atatea tentatii cosmetice (bugetul meu ar avea de suferit serios,si si asa saracul cam sufera :D ),chiar daca e frustrant de cele mai multe ori pentru ca nu gasesc noutatile :( .
      Pudra trebuie sa o incerci neaparat,e foarte buna :) .In acest catalog,daca cumperi doua produse pentru picioare,sunt la 7,99 lei una,parca.Si cremele de la ei sunt tare bune.Daca gasesti un consultant,eu zic ca merita sa profiti de oferta :) .
      Te pupacesc Ilda :*

      Ștergere