Un produs Blogger.

luni, septembrie 16, 2013

DIY-cutiuta pentru inele :)

18 comentarii :
Buna fetelor!



Ce faceti voi?
Eu am avut putin timp liber si in sfarsit am reusit sa-mi duc proiectul la final :).
Aveam de mult timp in plan acest proiect,e plin internetul de DIY-uri dedicate lui,mult mai reusite si cu poze superbe,dar eu tot vreau sa imparatasesc cu voi munca mea :).
Pana mai ieri imi tineam inelele in diferite cutiute de bijuterii,spunandu-mi ca "las' ca o sa am eu timp sa va fac o casuta demna de voi "  si iata ca acel moment a venit :D.
Asadar,avem nevoie de :
-o cutie ( eu am lasat-o simpla pe a mea,pentru ca imi place culoarea :D )
-foarfeca
-materiale : bluze sau alte articole pe care nu le mai purtati (eu am ales o bluza si o camasa pe care nu am calcat-o :)) in nuante de albastru :D )







Taiem materialele in fasii care sa aiba latimea cutiei si le rulam:









Eu am pus alternativ cele doua culori,voi puteti sa le pune-ti cum vreti :).
Cam asta a iesit:





Acum inelele mele au casuta lor frumoasa si albastra :)



Mda,mi-am dat si eu seama ca nu mai am atatea inele...dar mai cumpar :)).


Pana data viitoare,va pupacesc!


P.S: V-ati inscris la giveaway-ul Oanei? :)
XOXO


18 comentarii :

  1. Foarte draguta :) si eu am pe blog un diy de genul si eu la fel am realizat ca am cam putine, aveam impresia ca am mai multe...nu e o problema am mai cumparat intre timp :D

    Uite aici am facut si eu http://o-fata-simpla.blogspot.ro/2013/07/diy-ring-holder.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut acum DIY-ul tau :x!Deci wow!Cate inele ai!!!Si daca ti-ai mai marit colectia intre timp...chiar sunt foarte geloasa :D.Cutiuta ta arata muuuuuult mai bine decat a mea,e foarte romantica cu panglica din danteluta :x.Sper ca in curand sa-mi maresc si eu colectia si atunci ma voi inspira de la tine in realizarea cutiutei :).
      Pupici :*

      Ștergere
    2. Am avut o perioada diy prin liceu cand faceam brose din material si panglici si de atunci mi-au ramas niste materiale :D si tot ma mai gandesc sa mai fac niste suporturi ceva sa le folosesc :D Ma bucur ca ti-a placut:*

      Ștergere
    3. De asemenea e foarte util un pistol din ala de lipit, inainte ma chinuiau cu picatura sau cusut

      Ștergere
    4. Am vazut in mai multe DIY-uri pistolul de lipit si stiu ca este foarte folositor.Imi poti spune de unde ti l-ai luat tu,te rog?Imi place mult,e destul de mic si compact.Eu am gasit ceva pe internet,dar era mult prea mare si nu arata chiar bine :D.

      Ștergere
    5. Bun :d.Acum am inteles :).Mersi Mada :*.Eu gasisem pe net ceva,dar era mare si nu cred ca se folosea pentru bijuterii :))

      Ștergere
    6. Stiu ca sunt unele mari, insa eu am preferat ceva micut, asa ca am luat cel mai mic posibil. De cumparat l-am luat de pe okazii, pentru ca in magazinele fizice aveau preturi cam umflate...

      Ștergere
  2. de un real folos ideia ta , imi place mult eu nu am nici atatea cate ai tu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia :*.Aveam si eu mai multe,dar cu atatea mutari mi-am pierdut o gramada de accesorii,dar incerc sa recuperez cumparandu-mi altele :D.Trebuie sa fac o investitie in inele,in cercei am facut...si presimt ca nu o sa ma opresc aici :)).

      Ștergere
  3. Ce frumos arata. Eu nu prea am inele. Si alea care le am, nu le port :)) Am 2 pe care le port de foarte mult timp si m-am obisnuit cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am doua pe care le port tot timpul :D.Astea sunt doar "de ocazie" :)).Te pup

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Mi-a placut si mie mult ideea :).Plus ca daca te saturi de culori,le poti schimba oricand :D

      Ștergere
  5. Eu am si mai putine inele pentru ca nu imi consider mainile mele un atu. Alea cu perlute sunt super dragute si cel negru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele cu perlute sunt dintr-un set primit acum vreo 3 ani de ziua mea :).Cel negru il am din liceu si inca il iubesc :).Cu toate ca e tinichea si l-am purtat mult timp,nu s-a uratit si nici nu si-a schimbat culoarea :).Un inel finut,poate vintage,cum e cel pe care l-ai achizitionat recent,cred ca arata foarte bine pe degetelele tale :).Te pup

      Ștergere
  6. :)) "acum e,hocus pocus nu mai e" :)).Foarte tare esti Mada :)).Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. E foarte usor Claudia.Mie mi-a luat cam 20-30 minute,pentru ca nu am avut nimic de lipit,de aranjat cu foarte multa migala sau alte cele :).Cand o sa-mi mai maresc colectia de inele si voi dispune de mult mai mult timp liber pentrua ma juca,atunci voi face ceva mai elaborat,dar pana atunci...e bine si asa :D.Abia astept sa vad si cutiuta ta!Pupici

      Ștergere