Un produs Blogger.

marți, decembrie 10, 2013

TAG - Sweater Weather

7 comentarii :
Buna dragilor!

Ce faceti voi?
Nu-i asa ca va era dor de un tag? :D
Acest tag l-am primit de la scumpa mea Oana ,care stie de pasiunea pentru tag-uri (apropo,am gasit cateva tag-uri foarte faine,deci stati pe aproape :D )





Bun,sa lasam vorba si sa purcedem :

1.Favourite candle scent



Hm...aici e cam greu :).Imi place mirosul puternic al lumanarilor,gen cele antitabac :D,dar imi place si mirosul de levantica,mar,piersica :).

2.Coffee,tea or hot chocolate?



Si,si,si :D.In ultimul timp am lasat-o foarte moale cu bautul cafelei,am baut foarte mult ceai,iar acum beau ciocolata calda :).

3.What is the best winter memory you have?



Amintirile de pe vremea cand eram copil,cand de dimineata pana seara eram la sanius,nu mai conta frigul,foamea sau faptul ca eram uzi ...si nici nu ne raceam :).Iar sarbatorile din copilarie au acel farmec pe care ,din pacate,nu il mai simt atat de intens .

4.What makeup trend do you prefer : dark lips or winged eyes?


Si,si,dar mai mult dark lips...sau red lips :).Apropo,vreau un ruj mov inchis.Sugestii? :)

5.Hats or scarves?



Scarves,clar!Le ador,am cateva,dar nu foarte multe si toate sunt preferatele mele :).

6.Most worn sweater?
Un pulover portocaliu,foarte gros si cu guler larg :x si un pulover cu "marsupiu" si care are desenat un soricel pe el :).

7.Favourite autumn nail polish?



Cea albastra de la Golden Rose,nr.121

8.What's your #1 favourite thing about winter?
Sarbatorile :x.

9.Best Christmas present you received?
In fiecare an primesc ceea ce-mi doresc : sanatate pentru mine si cei apropiati.De asta avem nevoie,ca restul le facem :).

10.Favourite season?
Toamna :x.

Nu stiu cate dintre voi ati facut tag-ul,asa ca vi-l ofer tuturor,singura mentiune este sa-mi scrieti intr-un comentariu daca/cand l-ati facut  :).

Pana data viitoare,va pupacesc!

P.S.: Ce ati mai dori sa vedeti pe blog?Am cateva review-uri si un machiaj mai vechi...deci? :)


XOXO

7 comentarii :

  1. Nu-mi place mirosul de levantica,asta ca sa mai gasesc si lucruri pe care nu le avem in comun. :)) Mi s-a facut pofta de ciocolata calda,iarna asta n-am prea baut,m-am tratat mai mult cu ceaiuri. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) mai gasim si lucruri pe care nu le avem in comun,finally :D.Am gasit ceva sortiment imbunatatit de ciocolata calda,Lily Brown sau ceva in genul,care,pe fiecare pliculet,are cate un banc,iar ciocolata e ca si o crema si e absolut delicioasa :D.
      Pupici scumpis :*

      Ștergere
  2. Ce raspunsuri sincere si frumoase, draga mea. Sa stii ca fix aceiasi amintire o am si eu, legat de iarna si copilarie. In zona unde stau eu este un lac foarte mare, cu derdelus. De dimineata pana seara eram acolo si cand inghetam foarte tare, veneam in scara blocului si ne inghesuiam toti langa un calorifer. Plangeam de durere, ca aveam degetele inghetate. :)) Dar nu aveam curaj sa urc in casa, ca stiam ca nu mai ies. Imi plac muult de tot esarfele tale. Si nu in ultimul rand, ai niste unghii superbe. Cred ca ar merge un review pentru urmatoarea postare. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa eram si noi,daca veneam acasa,clar nu mai ieseam :D,asa ca induram,dar s-a meritat,am avut o copilarie frumoasa si ne-au ramas amintiri superbe :).
      Multumesc frumos draga mea :*.
      Sa fie review atunci :).
      Te pupacesc :* :* :*

      Ștergere
  3. Abia astept sa-l citesc si la tine,draga mea :*.
    Nici eu nu stau minunat cu timpul liber,iar saptamana viitoare o sa fie super aglomerata,dar reusim noi sa le scoatem la capat ;).
    Amintirile de la sanius cred ca sunt cele mai frumoase :).
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca o sa fac si eu acest tag, imi pare interesant :p

    http://paginidezisinoapte.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere