Un produs Blogger.

luni, septembrie 08, 2014

TAG-Very Inspiring Blogger Award

14 comentarii :
Buna fetelor!

Incepem saptamana lejer,asa ca azi voi face un tag :x pe care l-am primit de la Lore ,careia ii multumesc pentru ca s-a gandit la mine si pentru ca mi-a dat ocazia sa fac acest tag atat de dragut :) .
Regulile sunt simple si sunt 3 la numar :
1.Multumeste celui/celei care te-a nominalizat - done :)
2.Spune 7 lucruri despre tine
3.Nominalizeaza alte 15 bloggerite sa preia tag-ul,anuntandu-le printr-un comentariu pe blogul lor

7 lucruri despre mine...hm,v-am spus atat de multe despre mine incat nu mai stiu ce sa va spun :D,dar hai sa vedem ce mai gasim :
1.Iubesc sa am parul lung,chiar daca mi-am dat seama ca nu-l ingrijesc pe cat ar trebui.
2.De 4 ani am manichiura cu gel ( de 3 ani mi-o fac singura :D )
3.Nu-mi plac telefoanele cu touchscreen.Imi ies peri albi pana scriu un mesaj sau daca dau scroll :)),asa ca sunt foarte multumita cu telefonul meu ne-smartphone,Nokia Asha 302...care e albastru :x
4.Ca sa ma relaxez,citesc blogurile fetelor mele preferate :).De cele mai multe ori citesc de pe telefon si nu prea las comentarii :| .
5.De multe ori sunt "psihologul de serviciu" :)
6.Nu pot manca ardei rosu,ci doar verde sau galben :))
7.Nu pot sa ma tin de project pan,cu toate ca incerc si mi-am dat seama ca daca sunt "cuminte" as putea sa am in fiecare luna empties :D.

Si gata tag-ul :) .
Nu voi nominaliza pe nimeni,pentru ca poate ati facut acest tag mai demult,dar daca nu l-ati facut,m-as bucura sa-l preluati sau sa-mi scrieti 7 lucruri despre voi in comentarii :).

Pana data viitoare,va pupacesc!


14 comentarii :

  1. Wow, de 3 ani iti pui unghii cu gel singura? :D
    Eu am avut doar o singura data, acum un an... si mi-au distrus unghiile. Nici pana astazi nu si-au revenit cum trebuie...


    http://behindthelinesfs.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de aproape 2 ani nu am mai facut pauza nici macar o zi :D ,dar chiar nu-mi sunt distruse unghiile :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. acum il fac si eu ,dar nu prea stiu ce sa mai zic despre mine,ca am scris cam tot in celalalt tag :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc foarte bine sentimentul cu unghiile cu gel..eu le am de 2 si sunt dependenta de ele. Nu stiu cum voi reusi sa iau o pauza :))

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect Andra!Eu nu mi-as mai vedea viata fara unghii cu gel :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Ce tare e raspunsul de la punctul 6. Dar din ce cauza ? Nu iti place aspectul lui? Am sa raspund si eu provocarii acestui tag si am sa spun aici 7 lucruri despre mine.
    1. Nu port niciodata aur si de aceea prefer bijuteriile din argint sau otel inoxidabil. Detest culoarea lui. Stiu ca suna ciudat. :))
    2. Nu ies din casa fara sa imi conturez sprancenele, sa imi dau cu rimel si eyeliner. Cam asta e machiajul meu din ultimii 4 ani.
    3. Port destul de des incaltaminte cu platforma, pentru ca sunt miniona. :D Tocurile le consider super incomode si am preferat sa renunt la ele.
    4. Lentilele de contact cosmetice mi se par cea mai tare inventie ever si am avut ocazia sa port. Acum o fac mai rar, pentru ca sunt aragaz cu 4 ochi (posesoare de ochelari de vedere). :))
    5. De profesie sunt dactilografa, dar nu scriu la masina de scris, ci la calculator.
    6. Cel mai des imi cumpar bluze, pantofi si genti. (am peste 10 genti si aproximativ 50 perechi de pantofi).
    7. Sunt praf la capitolul cosmetice. Nu sunt asa pasionata sa stiu ultimele noutati aparute legat de cosmetice si nici nu dau banii pe tot ce apare nou.
    Te puup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi explic de ce Mada,stiu doar ca nu-l pot manca :)).La punctul 1 sunt perfect de acord cu tine :D.Si eu am aceleasi "porniri",chiar daca am primit o pereche de cercei aurii si cu pietricele multicolore si imi plac de mor :D.La 2 si 3 ne potrivim,chiar daca in ultimul timp am reinceput sa port tocuri :D .Punctul 4 e ... eu am o problema cu ochii,nu suport sa se atinga cineva/ceva de ei,iar ca sa-mi pun lentile de contact ar fi cea mai mare pedeapsa ever pentru mine :)).Si eu as fi vrut sa fiu dactilografa,dar nu mi-am gasit nimic in domeniu :D.Eu sunt putin obsedata de genti,am o gramada,nici nu le mai stiu numarul :D.Eu sunt pasionata de cosmetice,dar nu sar sa-mi iau tot ce apare nou,mai ales ca nu mai vreau sa fac experimente pe tenul meu :).
      Ma bucur tare mult ca ai raspuns provocarii,Mada.
      Te pupacesc :*

      Ștergere
    2. Hihi. Inteleg, fiecare avem cate o chestie de genul.
      Eu de exemplu, nu suport cojile de la rosii in mancare si de aceea prefer sa le decojez de fiecare data cand le adaug la vreun preparat. In schimb, nu am niciun fel de probleme cand sunt crude. :)) Weird, I know. :*

      Ștergere
    3. Ce tare :)),Eu cu rosiile n-am nici o treaba,sa fie cat mai multe :D.:*

      Ștergere
  5. si eu sunt psiholog de serviciu, mai ales in caz de despartiri :)

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă regăsesc complet în prima afirmație. Am avut o singură dată părul scurt și asta din cauză că cea care m-a tuns cred că m-a tuns cu ochii închiși :)) Să te duci la tuns la o persoană nouă este un act de curaj, nu glumă.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost tunsa si bob,dar de 6 ani am parul lung si n-am de gand sa mi-l mai scurtez asa drastic :D.Ai dreptate,e un act de curaj sa te duci la o persoana noua pentru tuns :D.
      Pupici :*

      Ștergere