Un produs Blogger.

vineri, decembrie 19, 2014

Haul Oriflame C17/2014

10 comentarii :
Buna fetelor!

Azi a venit randul ultimului haul Oriflame din acest an :) .
Sa nu ma certati prea tare cand veti vedea ce mi-am luat,dar e cadoul meu de Craciun :D ,pentru ca :




Dar sa va arat pe ce am mai pus gheruta luna asta.Gata cu shopping-ul pana la anul :)) :



Mi-am cumparat 3 cutiute cu minuni cu aroma de coacaze negre si doua simple,ca deh,trebuia sa-mi refac stocul :D .Pret : 9,99 lei /buc :



In sfarsit mi-au venit ojele The One comandate acum doua campanii,in nuantele Golden Splendor si Amethyst Rock.Pret : 9,95 lei/buc ( in aparat pozele se vad bine,nuantele sunt redate perfect,dar aici chiar nu stiu de ce se vede asa intunecate :( .Prima oja e un auriu superb,iar a doua e un burgundy foarte inchis cu irizatii roz) :



Daca tot suntem la capitolul unghii,va arat si aceste pile dragute,cu motive de sarbtoare,pe care nu m-am putut abtine sa nu le iau :D .Pret : 4,99 lei (sunt 6 bucati in set) :



Pentru ca in campania trecuta mi-am cumparat parfumul Possess,iar in aceasta campanie a aparut si crema de corp,a trebuit sa mi-o iau,va dati seama :)) (nu-i ca si cand as avea vreo 10 creme de corp...sau mai multe?! ) .Pret : 24,99 lei :



In aceasta campanie a aparut o noua apa de toaleta la Oriflame,Masquerade,si cum miroase absolut superb si a fost foarte ieftina pentru gramajul ei de 50 de ml,bineinteles ca am luat-o :)) .Pret : 34,99 lei (gata cu parfumurile pe anul asta,pinky promise :)) ) :



Si cum si acest parfumel a avut lotiune de corp si sapun si cum mie imi place sa am setul intreg,mi le-am luat si pe ele :)) .Pret : lotiune de corp : 14,99 lei /sapun : 4,99 lei :





Mi-am luat si calendarul de birou pentru 2015.Pret : 7 lei :



Pentru ca in 3 campanii consecutive am avut comanda de peste 350 de lei,am primit acest minunat set pentru doua persoana cu motive de Craciun :




Mie personal imi place foarte mult!Multumesc Oriflame pentru cadou <3 .
Din cate vad,in comanda aceasta a predominat movul :D .
Am mai cumparat si cadouri,dar nu le pot arata,ca nah,stiu eu pe cineva care imi citeste blogul si nu vreau sa vada cadoul :)) .

Si daca suntem tot la capitolul cadouri de la mine pentru mine,trebuie sa va arat si aceste doua superbitati,pe care le-am luat de la Mikky Michellee ,sunt facute de ea si mi le doream enorm de mult!Stiti ca v-am intrebat pe Facebook de unde as putea sa-mi achizitionez inele cu charmuri,dar nu am gasit nici un site din Romania care sa comercializeze asa ceva ( multumesc Madalina pentru sprijinul acordat :* ) .



Pentru ca vazusem la ea,intr-un clip postat pe You Tube,ca avea un inel cu charm,i-am trimis mesaj si ea a fost o draguta,mi-a trimis poze cu inelele si mi-a spus ca imi poate pune ce charmuri vreau.Le-am ales pe amandoua cu piatra albastra,ca albastru e culoarea mea preferata,si am mai ales o steluta si o sticla de parfumel :D (spuneti voi de nu ma caracterizeaza :)) ) .Azi le-am primit si sunt ataaaaat de incantata de ele de nu le-as mai da jos :D .Nu stiu daca v-am spus,dar mie imi plac lucrurile care zornaie : cercei,inele si bratari :D .
Pretul inelelor a fost unul foarte mic,10 lei/buc.
Pe Mikky o mai puteti urmari si pe canalul ei de You Tube aici .


Cam astea au fost ultimele cumparaturi de anul acesta :D .
Catalogul 17 il puteti vizualiza in partea dreapta :) .
Pe voi va tenteaza ceva? :)
Ce v-ati mai cumparat in ultimul timp? :)

Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Ce de cumparaturi! ♥♥ Nici nu stiu pe care sa admir mai intai. Parfumelul sau setul de canute sau ojele alea superbe pe care le-am zarit. Numai si numai bunatati. Sunt convinsa ca miros superb produsele. Ma bucur ca ai gasit inelusele cu charm. Sunt foarte dragute. Si de asemenea, iti multumesc ca ai tinut cont de sfatul meu si ai pus watermark la poze. Me very happy! Pupici draga mea. Sa folosesti/porti sanatoasa toate achizitiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ojele chiar sunt frumoase,o sa fac o manichiura cu ele si sper ca pozele sa redea realitatea :D .
      De inele sunt super incantata,zornaie tare frumos :D.
      Cum sa nu ascult eu de tine,cand ma inveti doar lucruri bune? :) <3
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
    2. Hihi! Astept mani cu acele frumuseti. ♥
      Pup scumpa.

      Ștergere
    3. Sper sa am timp maine sa fac o mani,ca azi nici o sansa :( .Pupici :*

      Ștergere
  2. Da,ojele trebuie analizate indeaproape! Ai zis tu ca e ultimul parfum pe anul asta...nici timp nu mai e pt altul :)) dragute foc inelele,nu am mai vazut asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culoarea din sticluta e exact cu cea din catalog.Acum sa vad cum o sa se vada si pe unghiute,dar nu am avut probleme cu ojele din aceasta gama,s-au comportat foarte bine :) .
      Pai de asta am si zis ca-i ultimul parfum din anul asta,ca nu mai am nici timp si nici buget sa-mi iau altul :)) .
      De inele sunt realmente indragostita,mi le-am dorit foarte mult si am fost tare dezamagita cand am vazut ca nu am de unde sa mi le iau,dar Mikky m-a salvat :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Wow, ce cadou generos ți-ai făcut! :D
    Foarte frumoase ojele, abia aștept să le văd pe unghiuțe! Pilele sunt adorabile, iar setul primit cadou e superb! De inele nu mai zic... sunt foarte tari!
    Să folosești toate produsele cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merit Miha,merit :)).
      Maine sper sa reusesc sa postez unghiutele facute cu noile oje :D .
      Inelele sunt febletea mea :D .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Mamma mia (sau, cum spuneam in copilarie: mantza mia!)... cum arata ojele Oriflame! Ambele... wow, wow! Ma cam impingi la pacat, Vany! :))
    M-a fermecat si setul pentru doi, cu motive specifice Craciunului! :D
    Draga mea, sa te bucuri de toate, sa le folosesti cu voiosie!

    Te pupacesc si-ti doresc Craciun fericit!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea :* !Da,ojele arata intr-un mare fel <3.
      Setul pentru doi l-am pus la pastrare,face parte din "zestre" :)) .
      Te pupacesc si iti doresc si eu un Craciun ferict cu multa voiosie :* .

      Ștergere