Un produs Blogger.

vineri, martie 06, 2015

Favoritele lunii februarie 2015

15 comentarii :
Buna fetelor!

Imi cer scuze pentru intarzierea postarii,dar primavara mea nu a inceput bine.Din aceasta cauza,nu m-am simtit in stare sa scriu si astfel am amanat postarile.Sper ca de acum sa revina totul la normal :) .
Dar sa va arat preferatele ultimei luni de iarna :)  :





Parfumul preferat si cel mai utilizat in luna care a trecut a fost ADP So Fever de la Oriflame.Imi place,imi place,imi place!Va pregatesc un review la el,asa ca nu va dau mai multe detalii :) .



Pentru ca trebuie sa dau gata uleiul de corp Love Potion,care miroase a ciocolata,cel mai folosit gel de dus din februarie a fost Chocolate Dream,ultimul de acest fel pe care il mai aveam in colectie ( am avut vreo 3-4,dar s-au terminat :( ),dar mai am o spuma de baie din aceeasi gama si probabil o voi folosi si pe ea pe post de gel de dus :D .



Pentru ca va spuneam ca in acest anotimp pielea mea are nevoie de hidratare,am reinceput sa folosesc untul pentru corp More by Demi,care e hidratant si are un miros superb.Review-ul gamei il puteti citi aici .



In februarie nu m-am prea machiat,decat machiaj "basic" -FDT,tus,rimel si lip gloss/ruj nude,dar nu am folosit produse noi.Dar,pentru partea de hidratare a buzelor am folosit balsamul de buze cu SPF 30 ,primit in premiul pe care l-am castigat pe blogul Adelinei ( Ina's Blog ) si care imi place extrem de mult .



Nu foloseam zilnic crema de ochi,dar in ultimul timp mi-am simtit pielea din jurul ochilor foarte uscata,asa ca aliatul meu de nadejde a fost mostra de crema pentru ochi de la Mario Badescu (pe care am si terminat-o,dar refolosesc recipientul pentru mostrele de crem de ochi pe care le mai am in pliculete) .



In aceasta ultima luna de iarna,am acordat atentie si sprancenelor mele,asa ca am folosit intensiv kitul pentru sprancene de la Oriflame :) (ok,unul dintre motive este ca vreau sa termin cat mai mult din el pana la termenul limita-20 martie :D ) :



Ca si accesorii,am purtat cerceii facuti de Zebru si lantisorul de argint pe care l-am primit de ziua mea de la ai mei (lantisorul il port zilnic) :



Am descoperit un nou serial,si anume Stalker,care m-a captat :) .Am vazut toate episoadele care au fost lansate pana acum si abia astept sa apara noul episod ( pentru ca m-a cam lasat in aer :D ) :



Si bineinteles,am vazut si atat de controversatul film 50 Shades of Grey.Am asteptat tare mult lansarea lui si mi-am zis ca dupa cata publicitate i s-a facut,va fi ori un film foarte bun,ori ceva total aiurea ( sa nu zic naspa :D ) .Ei bine,contrar criticilor,mie mi-a placut extrem de mult.Oi fi eu mai anormala,dar mi s-a parut un film foarte bun,amuzant si destul de romantic ( nu acel romantism cu flori si vorbe dulci s.a.m.d ) .Si nu,nu e un film erotic sau porno :)).Si imi plac si actorii :) .



Voi ce favorite ati avut in luna februarie?
Se afla printre preferatele voastre si cateva dintre preferatele mele?

Pana data viitoare,va pupacesc!

15 comentarii :

  1. Chiar sunt curioasa cum e filmul. Am tot vazut ca multora le place si chiar nu inteleg de ce. :))
    Trailer-ul e ok, dar tot nu ma impresioneaza. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand am vazut trailer-ul l-am tot asteptat :D .Mie mi-a placut,mi s-a parut amuzant :D .Daca te hotarasti sa-l vezi,sa ne spui parerea ta :) .
      Pupici :*

      Ștergere
    2. Cu siguranta. :*
      Te pup! :* :*

      Ștergere
  2. Pe mine m-au innebunit reclamele si reactiile din ultima perioada la filmul 50 shades.. si sincer nu mai am nicio curiozitate sa-l vad. :))) Oricum nu cred ca pierd mare lucru. Imi place sticluta parfumelului. ♥ In continuare, kit-ul de sprancene ramane in topul preferintelor mele. In februarie, am descoperit Bioderma Sebium Pore refiner, pe care o ador!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am asteptat prea mult filmul ca sa nu-l vad,chiar daca nu l-am vazut in prima zi si deja criticii isi faceau de cap :)),dar mi-a placut :D .
      Si mie imi place tare mult sticluta parfumului :) .Am citit lucruri bune despre Bioderma Sebium Pore Refiner si ma bucur ca-ti place si tie :) .Eu deocamdata nu am mare nevoie de ea :D .
      Te pupacesc scumpo :*

      Ștergere
  3. Spor la consumat cat mai multe. ;) Filmul l-am vazut pe sarite, nu m-a convins, adevarul e ca nici subiectul lui nu ma fascineaza prea tare.
    Am lasat in schimb sa se adune mai multe episoade din Anatomia lui Grey, abia astept sa le vad.
    Produse in comun nu avem, dar am consumat si eu cateva dar nu-mi gasesc capul sa ma apuc de postare.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela :) .
      Nu m-am mai uitat de mult la Anatomia lui Grey,cred ca reincep sa-l urmaresc,mersi ca mi-ai adus aminte :) .
      Te pup :*

      Ștergere
  4. Abia aștept să citesc review la parfum! Îmi place rău sticluța! :D
    Pe mine nu m-a impresionat filmul, mi s-a părut stupid finalul. Dar într-adevăr, a avut și momente funny, nici chiar un film rău n-a fost.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Review-ul o sa fie pe blog saptamana viitoare,sper :) .
      Pai filmul s-a facut doar dupa prima carte din triologie,de asta s-a terminat asa :D .Eu am cartile in format electronic,dar am zis ca nu le citesc pana nu vad filmul,ca am eu o problema cu cititul cartilor si apoi vazut ecranizarea lor :)) .Dar vreau sa-ti spun ca dupa ce am vazut filmul,a trebuit sa ma apuc sa citesc cartile si aproape am terminat al doilea volum :D .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  5. Frumoase produse,spor la consumat cat mai multe cu drag <.Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  6. filmul mi-a placut si mie. o sa caut mai multe detalii despre serial, posterul pare fain :D am avut si eu un gel de dus chocolate dream, l-am iubit la vremea aia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac filmele politiste,ti-l recomand :) .Chiar e foarte fain :D .Imi pare rau ca nu mai am decat spuma din gama cu ciocolata,dar probabil ca vor scoate ceva fain si in iarna asta :D .
      Te pup

      Ștergere
  7. Am folosit si eu crema More, mi-a placut enorm de mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,si mie imi place tare mult si imi pare rau ca l-au scos din productie :( .
      Pupici :*

      Ștergere