Un produs Blogger.

vineri, august 28, 2015

Noutati Flormar

4 comentarii :
Buna fetelor!


Dupa cum deja stiti,eu sunt pasionata de unghiute,de culori,de texturi si asa mai departe.Cand am vazut noua gama de oja pe care Flormar au lansat-o,am fost super incantata,va dati seama.




Pentru mine,o manichiura ingrijita e esentiala.Chiar cred cu tarie ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei.
Daca oja imi este "sarita" de pe unghii iar eu trebuie sa merg undeva si nu mai am timp nici macar sa o retusez,ma simt extrem de incomod si nu cred ca sunt singura :) .
Prin aceasta noua gama de oje Full Color Nail Enamel,Flormar ne pune la dispozitie 36 de nuante pigmentate si cu o textura bogata.Datorita tehnologiei Gel IV timpul de uscare este mai scurt,luciul mai intens iar durata de mentinere pe unghie este mai indelungata.
Nuantele le puteti vedea aici (click) ,de unde le si puteti comanda.Mie mi-au atras atentia Over In The Alps,Teddy Always With Me,Neo Love Story,Love is Blushing,Petite Mint,Imaginary World.Denumirile mi se par taaaare dragute <3 .



Pretul unei oje este de 12 lei.
Dar Flormar mai are noutati,nu doar noua gama de oje :) .
Una dintre acestea ar fi Mini Brush set ,un set format din 9 pensule in format mini pentru make-up,potrivite pentru calatorii sau pentru purtat in poseta,pentru retusuri :) .
Pret : 48 lei
Pentru ca tot am vorbit de pensule pentru machiaj,trebuie sa va spun si despre solutia pentru pensule ,o alta noutate Flormar,pentru ca asa cum avem grija de igiena noastra personala,trebuie sa avem grija si de pensulele noastre,pentru ca intra in contact direct cu tenul nostru :) .
Pret : 33 lei/200 ml


Care dintre noile produse Flormar va tenteaza ?

Pana data viitoare,va pupacesc!

4 comentarii :

  1. Chiar frumoase nuantele si denumirile lor! S-au detasat ca favorite cele doua folosite in manichiura din fotografia de promovare! :)
    Iar o solutie pentru pensule e mereu de luat in calcul!

    Pup, draga Vany!
    Multumesc pentru prezentare! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au luat ochii cele doua oje,arata atat de delicat <3 .
      Ma bucur ca ti-a fost de ajutor postarea :) .
      Multi pupici draga Ilda :*

      Ștergere
  2. Vreau ojele, dar incerc sa ma abtin. :)) ♥
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere