Un produs Blogger.

marți, octombrie 13, 2015

Empties #4/2015

14 comentarii :
Buna fetelor!


Septembrie s-a incheiat,asa ca e timpul sa va arat ce produse am mai terminat in ultimele trei luni (deja am vreo 3 produse pentru postarea din decembrie :D ) .Sunt mandra de mine (si modesta :)) ) pentru ca incep sa ma tin de treaba si sa nu mai deschid 'nspe mii de produse care folosesc aceluiasi scop si le termin pe cele pe care le-am deschis (merit aplauze,a? :)) ).
Sa va arat cu ce ma laud :




Par

     Incepem cu parul :) .Am terminat doua sampoane Hair X NeoForce si un fixativ Hair X Strong Hold :


Parerea mea despre sampoanele NeoForce o gasiti aici (click) .Atunci va spuneam ca nu am avut probleme cu sistemul de dozare a samponului,dar de data asta am avut si eu probleme cu unul dintre ele.Pur si simplu dozatorul era blocat,nu l-am putut debloca sub nici o forma,asa ca l-am schimbat cu cel de la samponul vechi,am avut noroc ca nu l-am aruncat :D .De acum o pompita va sta mereu de rezerva,ca nu se stie niciodata :) .
Despre fixativ trebuie sa va spun ca mi-a placut foarte mult.Are 200 ml si nivelul de fixare 3,iar pretul este in jur de 20 de lei si il gasiti in cataloagele Oriflame.De ce mi-a placut?Pe langa faptul ca intr-adevar imi fixa coafura (in mare parte creponelele,clar :D ) dupa ce imi spalam parul acesta nu era incalcit si mi-l pieptanam foarte usor.Am avut ceva emotii prima data,pentru ca am vazut cat de "teapan" imi era parul si m-am gandit : "si-asa n-am mult par pe cap,de data asta sigur jumate imi ramane in pieptan".Si pentru ca dupa ce mi-am samponat parul am observat eu ca nu e "podit",adica peste poate de incalcit :D,mi-am zis sa incerc sa-l pieptan fara a-mi pune balsam sau alte produse care ar ajuta la descalcirea lui si am fost surprinsa placut atunci cand am vazut ca parul meu nu da semne ca ar fi fost saturat de fixativ inainte sa mi-l spal,cum mi s-a intamplat cu orice fixativ pe care l-am folosit pana acum si care imi incalceau parul ceva de groaza.Dupa ce l-am terminat pe acesta,mi-am mai cumparat unul,din aceeasi gama,dar de data asta pentru volum si cu nivel de fixare 4.Sunt curioasa daca si acesta va fi la fel de bun :) .

Fata

Pentru spalarea fetei am terminat mult-iubitul meu gel exfoliant de la Pure Skin :


Review-ul lui il puteti citi aici (click) si nu-mi lipseste niciodata din baie :) .

Arunc cu parere de rau si o crema de fata care nu mi-a placut :( :


Nu mi-a placut mirosul,avea un miros puternic de crema veche.Nu de crema invechita,ci de crema de pe vremea bunicii.Eu stiu sigur ca in copilarie era o crema care mirosea asa,dar nu stiu exact care.In rest crema chiar era ok,avea si SPF,dar mirosul...Din pacate drumurile ni se despart :( .

Later edit : Am terminat,din nou,o "cutiuta-minune" :


De data asta a fost cea cu ciocolata,ultima pe care o aveam :( .Voi stiti cat de mult imi plac mie aceste cutiute,iar pe acestea cu diferite arome le folosesc in special pentru buze,iar pe cele simple in diferite forme: pentru cuticule,pentru arsuri (atunci cand bucataresc si am accidente),uneori pentru zona de contur a ochilor,cand simt ca am nevoie de mai multa hidratare,iar crema nu face fata etc.

Corp

Am terminat si 4 geluri de dus :


Doua exfoliante din gama Discover,unul de la Yves Rocher (Lime from Mexico) si unul de la Oriflame din gama Solar.Cele doua exfoliante mi-au placut si cu siguranta il voi recumpara pe cel Miami,pentru ca cel Mexico nu mai este in catalog.Gelu de dus de la Yves Rocher mi-a placut,a fost perfect pentru vara,facea spuma,mirosea placut,deci yay :) .Pe acesta l-am primit de la draga mea Oana anul trecut,dar...l-am terminat acum si gata cu 'nspe mii de geluri de dus deschise :D.Gelul de dus Solar nu prea a fost pe gustul meu in ceea ce priveste mirosul.Ma asteptam sa aiba acelasi miros placut de pepene cum il au ADT si crema de corp,dar a fost o dezamagire.Avea un miros ciudatel...nu stiu cum sa-l explic altfel,dar sigur nu miroasea a pepene :) .

Am terminat si doua creme de corp (me happy :D ) :


Prima pe care am dat-o gata a fost cea din gama Solar,care,spre deosebire de gelul de dus din aceeasi gama,chiar mi-a placut,dovada ca a intrat si in favoritele lunii iunie .Si cea de-a doua crema pe care am terminat-o,cea cu castravete si galbene a intrat in favorite,de data aceasta a lunii iulie .

Am terminat inca un deo din gama Activelle :


Deodorantele sunt din nou o gama de produse din care incerc sa nu mai deschid atatea.Asta era intr-una dintre posete,l-am scos si l-am folosit pana l-am terminat.In momentul de fata am 5 deodorante deschise...e timpul sa le termin pe acelea pana sa deschid altele noi (sper sa-mi si reuseasca :D ) .Deodorantele de la Activelle sunt preferatele mele,momentan cred ca mai am doar cate unul din fiecare varianta :) .

Make-up

Am terminat inca un fond de ten :


Este vorba despre FDT EverLasting,in ambalajul vechi.Acum acest fond de ten se gaseste in gama The One.Mie mi-a placut destul de mult,avea o acoperire buna,si-a facut bine treaba,dar favoritul meu ramane Perfect Fusion :D.

Demachiere 


Am terminat si produse pentru demachiere :


Servetelele demachiante de la Love Nature imi plac,sunt imbibate bine in solutie,pana la ultimul si le voi recumpara :) .Dischetele Izis nu mai au nevoi de nici o introducere,cuprins sau incheiere :D .Demachiantul bifazic Fiori di Magnolia l-am primit de la Ade si mi-a placut tare mult.Din pacate,la noi nu se gaseste aceasta marca :(.

Unghii

Am terminat si doua sticlute de acetona:


Acestea au devenit preferatele mele.Sunt foarte ieftine si foarte bune,se descurca de minune chiar si la oja cu sclipici :) .

Mostre

Am inceput sa folosesc si mostrele,ca s-au adunat cateva :


-2 mostre creme de fata Gerovital H3 Derma
-o mostra crema de fata Elmiplant
-2 mostre crema de fata True Perfection
-2 mostre creme de ochi  Time Reversing
-2 mostre creme de ochi Royal Velvet
-o mostra ser pt fata True Perfection


Pfiu,gata,am terminat :) .
Voi ce produse ati mai terminat?
Ati incercat vreunul dintre produsele pe care le-am incercat eu?


Pana data viitoare,va pupacesc!

14 comentarii :

  1. Uite, de mostre incerc sa scap si eu. dar am noroc ca nu mai am asa multe. la capitolul geluri de dus stau bine: nu mai am deschise mai mult de 1. 1 eu si 1 el :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca mai am vreo 5 sau 6 deschise,sper sa nu mai deschid altele pana nu le termin pe astea :)) .Cu mostrele a fost destul de usor,dupa ce am terminat crema de fata am inceput sa folosesc mostre,pana m-am hotarat si mi-am deschis o noua crema de fata :) .In principal iau mostre de creme cand plec undeva,sa nu ma car cu o mie si-o suta de borcanase :D

      Ștergere
  2. Vaaiiiii ce de produse harnicuta <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa incep cu aplauzele! :-D
    O gramada ai terminat si tu, sa sti ca demachiantul ala era in cos si anu asta ,dar nu l-am mai gasit :-( te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,multumesc Ade :D .Foarte fain a fost demachiantul,pacat ca nu l-ai mai gasit :(.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. O gramada de produse consumate intr-o luna si eu sunt la fel incep o gramada ,imi cumpar altele si tot asa...apoi vad ca expira si le arunc....:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea le-am terminat in 3 luni Vyo :D .Nu reusesc eu sa termin atatea produse intr-o luna :D .Incerc sa nu mai deschid alte produse pana cand nu termin macar unul dintre produsele deschise care servesc aceluiasi scop :) .

      Ștergere
  5. Imi plac mult acest gen de postari! Am incercat si eu gelul de dus cu lime, mmmm :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie Andra,si mie :D .Intr-adevar,gelul de dus cu lime miroase fooooarte bine <3 .

      Ștergere