Un produs Blogger.

marți, octombrie 15, 2013

Review-Idealia Life Serum Vichy

7 comentarii :
Buna fetelor!

Fara scuze,ca v-ati saturat deja de scuzele mele :).Incerc sa-mi fac cat mai mult timp pentru a putea posta pe blog,dar niciodata socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa ...sau invers :)).
Azi va vorbesc despre experienta mea cu Idealia Life Serum Vichy.
Asa cum ati vazut pe pagina de Facebook am participat si eu la procesul de testare a noii creme/ser Vichy.








Am primit luna trecuta mostrele pentru testare si am inceput sa le folosesc,oarecum cu teama,va spun sincer,pentru ca citisem  review-uri in care fetele ziceau ca le-au aparut cosuri,iritatii etc.
Cum eu sunt mai obsedatuta asa de felul meu legat de fata mea,o vreau tot timpul curata,fara monstruleti,mi-am facut totusi curaj si am inceput testarea.
Ce spune Vichy despre acest ser : 
O combinatie unica de ingrediente active brevetate, [LR2412+LHA], pentru a repara impactul stilului de viata asupra tuturor indicatorilor calitatii pielii:
LR2412, derivat al Acidului Iasmonic , este inspirat din procesul de reparare al Iasomiei, care in starea sa naturala raspunde agresiunilor mediului extern secretand un acid reparator. LR2412 accelereaza repararea epidermului si imbunatateste capacitatea pielii de a se auto-apara.
Pentru prima oara, LR2412 este asociat cu LHA, derivat al Acidului Salicilic. Acesta stimuleaza reinnoirea celulara pentru o piele obosita. Permite, de asemenea, reducerea defectelor pigmentare la suprafata pielii, datorita efectului sau exfoliant si imbunatateste  calitatea tenului, prin cresterea capacitatii de a reflecta lumina la suprafata pielii.
Impreuna, aceste doua ingrediente puternice actioneaza asupra tuturor indicatorilor calitatii pielii: imbunatatesc textura tenului actionand asupra parametrilor de la suprafata pielii. In plus, au efect si asupra culorii tenului, iar asocierea dintre LR2412 si LHA actioneaza si asupra indicatorilor care echilibreaza pielea.

Pentru toate tipurile de ten, chiar si cel sensibil.
Formula hipoalergenica, fara parabeni, testata sub control dermatologic pe piele sensibila. Cu apa termala Vichy, calmanta si regeneranta.


IDEALIA LIFE SERUM, cu textura sa ultra-lejera,  invaluie delicat tenul.
Imbogatit cu particule perlate rosii si aurii ce confera un efect imediat de piele ideala, serumul se integreaza perfect, permitand tenului sa obtina o culoare ideala.
Textura sa onctuoasa lasa la suprafata pielii un film protector, non-gras, ce apara tenul impotriva micro-particulelor pe care le colecteaza de-a lungul zilei.

O transformare spectaculoasa a calitatii tenului::
- ten revigorat
- culoare uniforma
- aspect odihnit
- pori micsorati 

Eficacitate dovedita clinic, chiar si pe :
- piele supra- stresata
- piele expusa la poluare/fum de tigara
- piele supra-expusa radiatiilor UV
- piele afectata de o dieta dezechilibrata



Parerea mea: 
Primul lucru pe care l-am observat a fost acela ca intr-un pliculet e mult prea mult produs pentru o singura aplicare,asa ca l-am folosit pentru doua aplicare,dimineata si seara,pe fata curatata in prealabil.Vreo 5 minute dupa aplicare ramanea o pelicula oarecum uleioasa pe fata,dar dupa aceea intra in piele si o simteam foarte catifelata.
Dar,si exista un dar,nu am folosit decat 4 mostre pentru ca mi se pare ca parca mi s-a inrosit fata.Nu am simtit senzatia aceea de iritatie sau inflamare,dar totusi mi se pare ca mi s-a inrosit inclusiv fruntea,care acum e in concordanta cu obrajii mei rosii si asta nu imi place.
Sunt sigura ca sunt fete multumite de aceasta crema si probabil pentru alte tenuri chiar face minuni,dar eu o sa-i spun pas.Si mai e si pretul care nu e deloc de neglijat...


Disclaimer:
ACEASTA ESTE PAREREA MEA SINCERA DESPRE ACEST PRODUS SI MODUL IN CARE A INTERACTIONAT CU TENUL MEU!!!

Voi ati testat acest ser/crema?
Cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,va pupacesc!

XOXO

7 comentarii :

  1. bine ca nu ti-a iesit ceva pe fata..ma referin afara de roseata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca m-am oprit la timp :D.Nu as fi reactionat prea bine daca mi-ar fi iesit ceva mostruozitati :D

      Ștergere
  2. E bine ca te-ai oprit de la primele reactii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand e vorba de fata mea,nu prea fac concesii,Mihaela :D.Bine ca nu mi-au aparut si alte alea pe fata,ca atunci era mai grav :).

      Ștergere
  3. Nici eu nu as da atata pe o crema de fata,pentru ca deocamdata nu am nevoie de creme de fata :).Si in plus,nici nu se potriveste tenului meu :D.Bine ca am ramas cu fata cat de cat ok si nu am avut alte probleme...
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti deja a treia persoana la care citesc ca a incetat sa mai utilizeze produsul din a patra zi. :D
    Eu dupa ce am vazut aproape doar review-uri negative nu am mai avut curaj sa-l folosesc. :)) Ma mai uit din cand in cand la mostrele alea si ma mai bate cate un gand,dar totusinu ma risc.
    Pupici.:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja eram prea rosie scumpa :D.Si cum eu nu folosesc nici macar blush pentru ca nu-mi plac obrajii rosii,iti cam dai seama reactia mea cand mi-au vazut si fruntea in aceeasi culoare :D.Bine ca m-am oprit la timp :D.Poate pe tenul tau reactioneaza altfel...dar parca totusi nu te-as sfatui :D.
      Te pupacesc :* :* :*

      Ștergere