Un produs Blogger.

joi, noiembrie 14, 2013

Review-Exfoliant Cien

12 comentarii :
Buna fetelor!

Azi va scriu despre un produs pe care l-am primit in dar de la scumpa mea Oana :x,exfoliantul Cien Gold,fara parabeni.





Dupa cum v-am povestit,eu sunt o impatimita a exfolierii,asa ca mi-au sclipit ochii cand am deschis pachetelul si am vazut exfoliantul :D.
Primul punct cu plus este mirosul.Miroase a curat si a jojoba :x,un miros care mie imi place foarte mult.
Va spuneam eu aici ca gelul exfoliant de la Pure Nature este preferatul meu...ei bine,acum are un contra-candidat serios pentru locul intai :D.
Exfoliantul Cien curata foarte bine pielea,o lasa curata si parfumata,exact ceea ce,dupa parerea mea,ar trebui sa faca un exfoliant.
Consistenta lui este cea a unei creme,alba cu mici particule aurii.



Singurul punct in minus,ca sa zic asa,e faptul ca are doar 75 de ml si eu sunt obisnuita cu 200 sau 400 de ml :D,dar trec usor peste acest "minus" :).
Cand voi avea drum in Lidl voi cauta acest exfoliant,sau altul tot de la Cien,pentru ca imi place,place,place :x.Poate il iau pe cel Cien med ,la care Alina i-a facut review :).
Off topic : De ce nu vizitez eu Lidl si DM?Pentru ca am mult prea multe produse pe care trebuie sa le termin si credeti-ma,daca "scap" in magazinele cu cosmetice,imi voi face stoc pe ani intregi :)).
In momentul de fata,chiar incerc sa ma limitez la a mai cumpara compulsiv:)).Sunt intr-un fel de project pan mai lejer :D,adica pot sa-mi iau un lucru daca chiar mi-l doresc cu ardoare,dar nu mai iau doar pentru ca "vreau" :D.




Later edit:
Exfoliantul e de 75 ml pentru ca este destinat fetei,nu corpului :)).
Zapacita de mine :)).Noroc cu scumpa de Oana,ca mi-a spus acum :D.Oricum,cat produs mai am imi mai ajunge pentru cateva spalari...ale fetei de data asta :)).
Multumesc iubita :*

12 comentarii :

  1. Nu l-am incercat pe acesta, insa il am pe cel de corp cu masline. Voiam unu pentru fata, dar nu mai era nimic la raft :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isi face treaba foarte bine,Mada si miroase mirific :x.Eu l-am folosit pentru corp (si acum rad cand imi amintesc :)) ) si a exfoliat foarte bine,pentru fata cred ca e si mai bun ;).
      Te pupacesc

      Ștergere
  2. E tentant :) Nu pot sa-mi imaginez cum tu nu simti nevoia de hidratare a pielii dupa exfoliere, vezi sa nu ai problem mai tarziu din pricina asta draga mea.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar imi hidratez pielea dupa exfoliere,Miha :).De cand a venit frigul folosesc in fiecare zi crema hidratanta,indiferent daca am folosit sau nu exfoliant :).Daca nu mi-as hidrata pielea nu m-as vedea prea bine :D.
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  3. nu am cumparat acest produs tocmai ca incerc sa nu mai cumpar tot ce imi cade in mana :)))
    te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect Ramo :)).Si eu incerc...uneori reusesc...alteori nu :)).
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Nu conteaza cum l-ai folosit,important e ca ti-a placut. :))
    Te pup,draga mea.:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt o impatimita a exfolierii :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat, dar nu se stie.

    P.S. Ma poti ajuta sa fac si eu pe blogul meu buton acela de ,,Aflaţi mai multe »", de pe prima pagina, ca sa nu apara articolul complet?

    :*

    RăspundețiȘtergere