Un produs Blogger.

vineri, august 01, 2014

Favoritele lunii iulie 2014

10 comentarii :
Buna fete dragi!

Da,a mai trecut o luna de vara,conform calendarului :D .Nu ca m-as plange,pentru ca stiti ca nu imi place soarele,asa ca vara asta a fost pe placul meu :D.
Nu am fost pe nicaieri prin vacanta,din pacate :( ,dar am fost la prietena mea ce mai buna si am stat vreo 4 zile,timp in care am avut parte si de mici nazbatii,gen : am iesit pe balcon impreuna cu prietena mea sa fotografiem norul de ploaie si am ramas blocate acolo,in timp ce iubitul ei radea de noi si ne facea poze pentru a le pune pe Facebook :)) .Cand suntem impreuna,e imposibil sa nu facem noi ceva :)) (da,cu ea m-am blocat si in lift :)) ). Dar a meritat,uitati si voi ce poza superba :




Sa trecem la produsele ( si nu numai ) folosite si preferate in aceasta luna :) .
Pentru ingrijirea fetei am folosit exfoliantul pentru fata Pure Skin,care are review aici si in sfarsit m-am mobilizat si mi-am aplicat masca hidratanta de la Pure Nature :





Pentru ingrijirea corpului am folosit sapunul exfoliant de la Swedish Spa,care are review aici ,iar ca gel de dus l-am folosit foarte mult pe cel din gama Harmony :) :



Parfumul cel mai folosit in aceasta luna a fost ADT Harmony de la Oriflame :



Pentru machiajul fetei am folosit in aceasta luna FDT Perfect Fusion in nuanta Natural Beige.Stiu ca vi l-am mai aratat si nu vreau sa repet in fiecare luna aceleasi produse,dar luna aceasta a fost foarte folosit si iubit si nu am vrut sa-i rapesc din glorie :D .




Ca si rimel am folosit rimelul The One Volume Blast,care mi-a placut foarte mult :x.



Luna aceasta am redescoperit fardul de la Giordani Gold Dreamy Moments,in nuanta Frosted Vanilla  si l-am folosit pe toata pleoapa,impreuna cu tusul The One,care ramane preferatul meu :x .



Pentru buze am folosit,de cand l-am primit,glossul pentru volum de la e.l.f. ,care e superb ( primit de la scumpa mea Oana ,dar care nu apare in poza de pe FB pentru ca era in portfard :D ) .



Ca si accesorii am purtat cele trei inele de care nu ma despart niciodata ( cel rosu il port de 7 ani,cel mov de 4 ani,iar cel cu pietricele de 1 an :) ) si bratarica mea Shamballa :) :



Si nu am iesit afara fara ochelarii de soare ( pe timp de zi,bineinteles :D ),care au acelasi model ca si cei pe care vi i-am arata aici ,doar ca nu sunt "tarcati" :D .



Luna aceasta am fost mai romanticoasa si m-am uitat la mini seria Madrie si prejudecata ,cu Colin Firth in rolul lui Mr.Darcy ( mi se pare ca e cea mai reusita ecranizare ).Cartea sta in biblioteca de ani de zile si pana acum nu m-am mobilizat sa o citesc,dar cred ca in aceasta luna o voi citi :D :



Ca si melodie am ascultat foarte mult Krem - Cand rasare soarele :


Si gata si favoritele lunii iulie...si gata si luna iulie :) .

Voi ce favorite ati avut in luna care a trecut?

Va urez o luna august asa cum va doriti voi!

Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. bine ca s-a dus si iulie, sa treaca si august si sa vina zapada,ca abia o astept! si mie imi place rimelul The One, am facut o pasiune pentru el si a detronat ScandalEyes. Imi plac ochelarii de soare, chiar as vrea sa imi iau si eu o pereche, dar nu gasesc ceva sa ma avantajeze :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept zapada Gabriela :D.Imi place tare mult si rimelul,nu ma asteptam :D.E pe cale sa detroneze Volume Build :D.Am si ochelari de soare tip aviator,dar nu ma avantajeaza ca si acestia.
      Pupicei :*

      Ștergere
  2. am vazut pe fb poza cand ati ramas blocate :))
    glossul de la elf imi place si mie,si masca de la pure nature o am si eu,dar inca nu am apucat sa o folosesc :D :)). te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai noi am putea sa facem asa ceva :)).De fiecare data cand ne vedem face cate o nazbatie :)).
      Si eu am folosit masca doar de vreo 4 ori de cand o am :D.Alta data foloseam masti de vreo 3 ori pe saptamana,acum m-am lenevit rau :D.
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Romanticoasa de Vany, hihii! :))
    Voi asculta si melodia imediat ce termin de audiat una care ruleaza (Romeo Santos - Proposta indecente :P)...

    Mi-au sclipit ochii la accesorii! Mi-am amintit cu placere de acel gloss elf. Ia sa mai pun si eu la treaba mascara Oriflame, numai catre altele mi-a plecat mana (Lash Accelerator - Rimmel, Sexy Pulp - YR si Scandaleyes waterproof - tot Rimmel).

    Alte favorite...s-au cam adunat, voi posta in august pentru toate lunile de vara caci nu mai tin pasul, m-au ajuns batranetile! :P

    Puuupp, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,luna aceasta am fost tare romanticoasa :D .Pune rimelul la treaba,ca tare bun e :D .Cum ii spuneam si Gabrielei,mai,mai ca vrea sa-l detroneze pe mult iubitul Volume Build :D .De mult n-am mai folosit rimeluri de la alte firme,pentru ca mi-am facut stoc de la Oriflame si chiar daca am o gramada,cu greu ma abtin sa nu-mi iau noutatile :D.
      Abia astept sa vad si favoritele tale.Eh,batranetile...mai degraba "relaxarea de vacanta" :D.
      Te pup Ilda :*

      Ștergere
  4. Haha! M-a amuzat partea cu blocatul pe balcon. De fapt, am vazut pe Facebook pozele. :D Rimelul l-am incercat si eu si imi place foarte mult. ♥ Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D o adevarata epopee :)).Rimelul e besty :D.
      Te pup Mada :*

      Ștergere
  5. Ce de chestii dragute pe aici! Nu am incercat niciunul dintre produsele prezentate de tine, dar mi-as dori sa incerc cateva din cele mentionate de tine.

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ma anunti daca te-ai hotarat asupra unui produs :) .
      Pupici :*

      Ștergere