Un produs Blogger.

marți, aprilie 21, 2015

NOTD- Blue degrade

7 comentarii :
Buna fetelor!

Azi revin cu o noua manichiura :) .
Cand am facut prima mea manichiura degrade reusita ( aici o puteti vedea ) ,am fost ataaaaat de incantata,incat mi-am zis ca o sa mai fac,dar am zis ca mai aman putin,sa nu va plictisesc...si am reusit "performanta" sa aman acest model doar o manichiura (ok,asta nu a sunat bine,dar intelegeti voi :D ),pentru ca atunci cand am primit bunataile de la Madalina am stiut ca trebuie sa le pun la treaba :) .Asa ca azi va arat manichiura mea albastra <3 (culoarea mea preferata all the time and forever and ever :D ),combinata cu noua metoda de nail art preferata :D ( cand imi place ceva,innebunesc pe toata lumea cu acel ceva,asa ca sa va asteptati sa mai vedeti manichiuri degrade la mine :D .Deja ma gandesc la una mai colorata <3 ) :





Singurul lucru de care nu sunt incantata la aceasta manichiura este faptul ca trebuie sa am o baza alba pentru a iesi culorile frumos,iar oja SHC pe care o folosesc nu e tocmai magnifica (ok,a costat 2 lei,deci nu am avut prea mari asteptari),dar voi reveni la oja alba de la GR,ea nu ma dezamageste :D .
Faceti abstractie de modelul nu tocmai reusit de pe unghia degetului mijlociu,chiar nu pot sa-mi dau seama cum am reusit sa nu iau tot modelul de pe stampila :D .
Sa va arat ce am folosit si dupa aceea o sa va mai spun cateva cuvinte ( nu ma mai opresc din scris :)) ) :


-oja alba SHC
-oja GR Paris nr.141
-oja GR Paris nr.53
-oja BPS nr.12
-oja GR Paris nr.132
-placute BPS nr.BP-14 si BP-22
-gel top-coat Farmec 3D Efect

Trebuie sa va spun neaparat cateva cuvinte despre produsele noi pe care le-am folosit :) .
Oja in forma de inghetata (yamy) de la BPS,primita in coletul de la Mada e absolut superba!Va spun sincer ca mi-e mila sa o folosesc,pentru ca e atat de draguta,atat culoarea,care e un albastru ca cerul senin de vara,cat si ambalajul.Ambalajul il voi pastra dupa ce termin oja,am zis :D !
Pana acum am folosit doar placute de la Konad,care sunt foarte bine stantate,dar de cand am vazut placutele  de la BPS cu modele superbe ale Oanei si Madalinei mi-am dorit sa le incerc.Din pacate,coletul de la ei ajunge la posta vamala,cel putin in Arad ,dar in Bucuresti ajunge la Posta normala,lucky girls :) ,asa ca m-am multumit cu privitul,pana cand Mada mi-a facut cadou placutele (multuuu :* ).Ce m-a atras cel mai mult la ele (la placute :D ) a fost faptul ca au modele mari,foarte potrivite pentru unghiile mai lungi decat media,ca sa zic asa :D .Acum sunt super multumita,am placute BPS :D ,care sunt foarte bine stantate,modelul se aplica perfect,sunt tare incantata de ele si daca nu ar fi
Atat Oana cat si Madalina au coduri de reducere de 10% (daca nu ma insel) pe BPS,asa ca daca doriti sa va comandati ceva de pe site,va sfatuiesc sa treceti pe la ele si sa luati codul :) .
Am lasat la final top-coat-ul gel de la Farmec,care e noua mea iubire :D .Am facut o comparatie intre top coat-ul de la Oriflame,The One,si cel de la Farmec,la acoperirea unghiilor cu model stampilat.Am lasat sa treaca o zi de cand am stampilat modelul si pana la aplicarea top-coat-ului,pentru a fi sigura ca s-a uscat modelul si top-coat-ul de la Farmec a iesit invingator la aceasta "proba" .Cu specificarea ca top-coat-ul The One este la jumatatea sticlutei si cel de la Farmec este nou :) ,dar sa dam Cezarului ce-i al Cezarului,nu?Cel The One mi-a "stricat" putin modelul,asa ca de acum top coat-ul Farmec va fi cel folosit peste modelele stampilate :) .Luciul pe care il da unghiei este superb,intr-adevar luciu de unghiute cu gel :) .Despre rezistenta nu stiu ce sa va spun,pentru ca asa cum stiti,eu am protectie din gel pe unghii si ojele tin mai mult timp pe baza de gel,dar consider ca isi face treaba bine si la acest capitol :) .

Uf,gata,ma opresc :) .A fost cea mai lunga postare de tip NOTD pe care am scris-o,dar am vrut sa va spun si primele impresii despre noile produse intrate in colectia mea :) .

Va plac unghiutele mele?
Voi ce parere aveti despre produsele BPS?
Dar despre top-coat-ul Farmec?

Pana data viitoare,va pupacesc!

7 comentarii :

  1. Foarte frumoasa manichiura si albastrul e culoarea mea preferata :D E foarte de vara combinatia :) Eu deja am o multime de placute bps si toate sunt la fel de bune :) Top coat-ul farmec cred ca deja de mai mult de jumatate de an este recumparat si nu cred ca o sa il intreaca altul curand in preferinte, mai ales la pretul foarte bun pe care il are.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca :) .Cred ca top-coat-ul Farmec va deveni si preferatul meu,daca reusesc sa-l gasesc si la mine in zona :) .Sigur il voi recumpara,dar pana cand il vad cu ochii mei in magazine,tin de asta si o sa-l folosesc doar la modelele stampilate :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Uuuuuu ce manichiura frumoasaaaaa,este exact pe placul meu.Top coat-ul Farmec este si preferatul meu sa stii,dar acum mai nou......,trebuie sa-l mai supun la niste teste :))))), imi place si cel incercat de la Essence,este putin mai scumput.....dar e CAM bun :)))).Cu Top coat-ul te pot ajuta sa-ti trimit......cand ai nevoie spui....eu gasesc usor aici.Pupicei multi <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Oana!Cel de la Essence nu l-am incercat,dar l-am vazut la tine :) .E interesant :) .
      Pastram legatura,te anunt daca nu gasesc top-coat-ul :) .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Superba manichiura, draga mea. ♥♥♥
    Asa ma bucur ca ai integrat o parte din produsele de la mine. Me very happy. :*
    Tu ai fost mega harnicuta. Eu inca nu am incercat oja. Astept sa inceapa sezonul inghetatei si sa ma gandesc la un model asa funny. Te puup si inca odata sa le folosesti cu spor pe toate. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea :* .Nu m-am putut abtine in fata ojei,a trebuit sa o incerc,dar sigur o vei mai vedea la mine,pentru ca e superba <3.Abia astept sa vad modelul tau,parca vad cornete de inghetata pe unghiute <3.
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Ma bucur ca-ti plac scumpo :* .Abia astept sa le vad si pe ale tale <3 .
    Te puuuup :*

    RăspundețiȘtergere