Un produs Blogger.

miercuri, august 19, 2015

Haul Oriflame C11/2015

10 comentarii :
Hello ladies!


In sfarsit au trecut caldurile,me happy,happy :D.
Azi mi-am dat seama ca nu v-am aratat ce produse mi-am cumparat din ultimul catalog de la Oriflame (catalog pe care il puteti rasfoi in partea dreapta,dupa cum bine stiti :) ) si a trecut exact o saptamana de cand am primit coletul,asa ca ar cam fi timpul,nu? :)





Mi-am recumparat 2 sticlute din samponul meu minunat HairX  NeoForce,a carui review il puteti citi aici (click) .Samponul l-am comandat in catalogul trecut,dar nu a fost pe stoc,asa ca l-am primit acum,cu pretul din catalogul in care l-am comandat,adica 11,99 lei/buc :


Si pentru ca va spuneam   ca parul meu cam are de suferit de pe urma creponarii,mi-am luat si noul ulei pentru par din noua gama de lux Eleo.Eu mi-am luat uleiul pentru par degradat,mai este unul pentru netezire.A costat cam mult,32,99 lei pentru 50 ml, dar va pot spune ca parul meu il adora <3 .Ii da stralucire si il face matasos,un adevarat rasfat.Si mi-e de ajuns o pompita jumate pentru lungimea parului (chiar daca a parul lung,nu il am des deloc) asa ca o sa ma tina o vreme buna.Si pentru ca in catalogul 11 s-a lansat aceasta gama,la achizitionarea oricarui ulei de par Eleo se primeste o pereche de cercei cu cristale Swarovski,foarte draguti si finuti :) :


Pentru exfolierea corpului mi-am luat si o manusa,de mult voiam sa mi-o achizitionez,numai ca de fiecare data uitam.Pret : 6,99 lei


Si daca suntem la exfoliere,mi-am recumparat si pila pentru calcaie de la Feet Up,care e preferata mea :).Pret :6,99 lei :


Se putea sa apara o noua ADT si eu sa nu mi-o iau?Nu se putea :D ,asa ca am adaugat-o in cos.Am ales varianta Miss Happy ( de data asta fara and Her Nails :D ).Miroase foooarte bine,e super potrivita pentru vara si chiar daca se prezinta ca fiind o apa de toaleta lejera,mie mi se pare ca mirosul tine ca la o apa de toaleta normala,in jur de 4-5 ore :) .Pret : 19,99 lei :


Din sfera make-up mi-am luat 3 produse si anume mult iubitul tus-stilou de la The One,care in acest catalog este la un super pret,de doar 15,99 lei si trebuia sa-mi iau un back-up :D :


Rujul meu rosu preferat for ever and ever si pe care l-au scos din productie :((,dar am avut noroc sa-l gasesc in flayer la un super pret-12,99 lei.Review-ul rujului Colour Drop il puteti citi aici (click) :


Si pentru ca toata lume care si-a luat aceasta pensula pentru fond de ten de la Giordani Gold mi-a spus ca e super buna,mi-am cumparat-o si eu,ca si asa a fost la oferta :) .Pret : 17,99 lei :


Mi-am mai cumparat si un balsam de buze de Essentials,cu nuca de macadamia.Pret : 6,99 lei :


Si pentru ca in ultimele 3 cataloage am avut comenzi de peste 350 de lei,am primit si doua prosoape cu tematica navy.Unul este mare si unul normal,pentru fata :




Gata cumparaturile din acest catalog :) .
Voi v-ati cumparat ceva?
Va face cu ochiul vreun produs cumparat de mine?

Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Ce de cumpărături!
    Şi pe mine mă tentează să încerc noile uleiuri de la ei, deşi am descoperit şi eu unul care să mă mulţumească în sfârşit, de la Garnier.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta mi-am cumparat ceva mai mult produse,dar a fost catalogul plin cu oferte :) .Mie deocamdata imi place uleiul,sa vedem cum va fi dupa mai multe folosiri :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Ma tenteaza uleiul pentru par. ♥ Eu am noroc, ca am parul mai scurt (aproape de umeri) si cu o pompita cred ca rezolv treaba. Mai ales ca este fin si rar. :( Pila de picioare este preferata mamei. :D Eu sunt cam lenesa sa o folosesc.
    Ha! Cat de tare este denumirea parfumului! M-a facut sa zambesc instant. Mi-am adus aminte cum am ales eu nickname-ul asta pentru blog. Aveam o bluza preferata in facultate si pe eticheta scria "Miss Happy". :)) Prosoapele sunt geniale. Imi place imprimeul muult si ca sunt asa fluffy. :D Sa te bucuri de ele!
    Pupici scumpa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,o pompita cred ca ar fi de ajuns,e destul de spornic si hidratant.Si eu cand am vazut parfumul m-a amuzat si am zis ca trebuie sa mi-l iau :) .Imi place numele blogului pentru ca de cate ori il vad imi da asa o stare de bine si imi vine sa zambesc,ca doar e Miss Happy,nu? :D
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  3. Vany, prevad ca vi reveni asupra postarilor tale cu achizitii Oriflame caci in viitorul apropiat voi intalni zilnic o colega ce e reprezentant! :)
    Rujul acela e... de neuitat! Mi-au ramas in minte cercelusii si Miss Happy - as cumpara apa asta de toaleta numai pentru denumire! :D
    Foarte faine si prosoapele!

    Iubita, sa te bucuri de fiecare noutate in parte! :)
    Pupici multi, Vany!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea!Da,rujul chiar e de neuitat si pentru mine e rosul perfect.Imi pare tare rau ca l-au scos din productie,dar nu ma plang,sunt o gramada de game noi care au rujuri la fel de sau poate chiar mai bune :) .Daca vrei o parere asupra unui produs si nu am scris despre el pe nicaieri,intreaba-ma,posibil sa-l fi omis :) .Oriflame-ul asta e foarte tentant,ca mai in fiecare an sarbatoreste ceva si atunci are oferte peste oferte :D .Anul asta are 20 de ani pe piata din Romania,deci oferet sunt cu duiumul :D .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Tusul de ochii ma tenteaza mai tare ,mai ales de cand l-am vazut pe pleoapele tale :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tusul e besty-tresty,asa cum ti-am spus,chiar merita!
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  5. wow, sunt curioasa cum e uleiul ala de par, arata foarte bine!
    Sa te bucuri de noile achizitii! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lore!Deocamdata ma inteleg tare bine cu el,vedem cum va fi pe viitor :D .
      Te pupacesc :*

      Ștergere