Un produs Blogger.

vineri, octombrie 04, 2013

Review-Gama Paradise

3 comentarii :
Hello fetelor!

Vremea de afara e numai buna de stat in casa,in fata calculatorului,cu o cana de ceai in mana si vizionat serialele preferate care o data cu venirea toamnei aduc si noi sezoane :x.
Dar pentru ca nu sunt (chiar) lenesa :)),m-am apucat de scris review-uri despre produsele pe care le folosesc in sezoanele reci,pentru ca nu mai poate fi vorba doar despre un sezon,nu-i asa? :D
Cu toate ca pH-ul pielii mele "prefera" aromele dulci,ele imi tin cel mai mult pe piele,nu sunt adepta parfumurilor dulci,dar am cateva parfumuri care imi plac si le folosesc cand e rece.Imi dau senzatia aceea de caldura si comfort,nu stiu cum sa explic altfel senzatia :D.
Azi va voi vorbi despre gama Paradise de la Oriflame,care e preferata mea o data cu venirea frigului.
Gama este alcatuita din apa de parfum Paradise,crema de corp Paradise si  deodorant spray pentru corp Paradise.






Descriere Oriflame : Imbratiseaza frumusetea diversitatii cu aroma ecletica a apei de parfum Paradise.Delicatetea florilor de bujor se combina cu petalele de iasomie si mirosul picant de piper roz,inainte de a evolua intr-o aroma senzuala de cedru si mosc,usoara si aerata precum matasea.




Parerea mea : Imi place de la primul puf pana la ultimul acord.Folosirea acestui parfum imi da o senzatie de eleganta,de femeie puternica,care poate face orice isi propune.Mirosul persista mult,in jur de 6 ore,daca il folosesc singur,si in jur de 8-10 ore daca folosesc si crema din aceeasi gama.
Crema vine ambalata intr-o cutiuta specifica cremelor de corp de la Oriflame,are 250 de ml,e de culoare roz :),intra foarte bine si foarte repede in piele (la fel ca toate cremele pe care le-am incercat de la Oriflame),are acelasi parfum divin ca si parfumul,iar mirosul ei tine pe piele lejer 15-20 de ore.E singura crema pe care am folosit-o pana acum care are un miros asa persistent.Pielea mea e foarte parfumata si catifelata dupa folosirea ei,ador acea senzatie de rasfat pur :).Consistenta cremei este obisnuita,nu este lichida,apoasa sau uleioasa.



Singurul minus ar fi ambalajul cremei (dupa cum puteti observa,se vad urmele lasate de degete in crema :D ),dar daca ar fi un ambalaj gen cele de sampon,probabil nici consistenta nu ar mai fi aceeasi,asa ca ma multumesc cu acest ambalaj :).
Cand folosesc acest parfum,am mereu in geanta si spray-ul Paradise,pe care nu pot sa spun ca-l folosesc foarte des,dar ma simt eu mai bine cand il stiu in geanta :).



Pret :
 ADP Paradise -105 lei (dar de cele maimulte ori se gaseste la reducere,in jur de 55-60 lei)
Crema de corp Paradise -33 de lei (dar si ea e mai mult la reducere,cu un pret undeva la 18 lei)
Deo spray pentru corp Paradise - 24 lei (dar cand e la reducere e undeva la 12 lei)


Si cam aceasta a fost parerea mea despre gama Paradise.
Voi ati folosit aceasta gama?
Va place?

Disclaimer : Aceasta este strict parerea mea despre produs!


P.S: Nu stiu daca ati observat,probabil se va vedea mai bine la NOTD si LOTD,dar mi-a venit celalalt telefon de la reperat (intr-un final) si am poze ceva mai clare :D

Pana data viitoare,va pupacesc!

XOXO
V.

3 comentarii :