Un produs Blogger.

luni, ianuarie 12, 2015

NOTD-Golden Rose blue

10 comentarii :
Buna fetelor!

Vreau sa incep saptamana in forta,asa ca am ales ca prima postare din aceasta saptamana sa fie o manichiura,prima pe acest an :) .
Brusc si dintr-o data am vrut sa port neaparat albastru pe unghii :D ,asa ca am cautat in "cutia colorata" sa vad ce oje albastre am.Cu toate ca albastru e culoarea mea preferata for ever and ever,nu am atat de multe oje albastre ( trebuie facut ceva in acest sens :D ).Totusi,nuantele pe care le am sunt cele care imi plac,asa ca am ales 3 oje,toate Golden Rose,si am inceput sa ma intreb cum si in ce fel le voi combina :D.
Cam asta a rezultat :









Am folosit :



-Oja Golden Rose Paris nr.53
-Oja Golden Rose Matte Velvet nr.101
-Oja Golden Rose Carnival nr.03
Ideea pentru sedinta foto in zapada am luat-o de la Gia :) .

Tin sa mentionez ca de cand mi-am facut manichiura si pana am reusit sa fac pozele au trecut 3 zile si nu am folosit top coat.Intr-adevar,unghiile mele au protectie din gel pe ele si oja tine mai mult timp daca este data peste gel si nu peste unghia naturala.Folosind aceeasi tehnica,adica aplicarea gelului transparent peste unghiile mele,pentru a avea unghii lungi, am folosit oje mai scumpe,nu ca cea din gama GR Paris,care costa pana in 4 lei,si a doua zi deja erau tocite la varfuri.

Ce ziceti fetelor,va place manichiura mea?
Voi ce purtati pe unghiute?

Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Cea mai inchisa o am si eu. Super faina manichiura! Eu am stat cu ele free. :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu o am in dublu exemplar :D .Am noroc ca-mi tine oja si doua saptamani pe unghii,ca in ultimul timp am devenit foarte lenesa la facut manichiura :( .
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa mani,ojele matte velvet de la GR,imi plac la nebunie.Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu am decat aceasta nuanta de la matte velvet.Ce am mai gasit pe la magazinele de la mine nu erau nuante care sa ma dea pe spate,dar poate se mai aprovizioneza si ei :D .
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Foarte frumoasă combinația! Oja din gama Matte Velvet e bestială!
    Culoarea mea favorită la oje e albastră, ar fi fost imposibil să nu-mi placă! :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albastru e culoarea mea favorita cam la tot,cu toate ca mi-am dat seama ca nu am prea multe articole vestimentare/accesorii sau oje in aceasta culoare :D .
      Ma bucur ca-ti place :).
      Pupicei :*

      Ștergere
  4. Vazusem mani pe Facebook de ieri! ♥
    Tu stii cat imi plac mie postarile NOTD. Si mai ales ca am ocazia sa vad unghiutele tale frumoase si lungi. Toate ojele folosite se vad minunat impreuna. Golden Rose ramane brand-ul meu favorit. De asemenea, ai pozat ojutele intr-un mod superb. Ce bine de voi care stati la curte. :D Imediat profitati de zapada. ♥
    Pupici scumpa mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea :* .Si mie imi plac tare mult ojele Golden Rose,raportul calitate-pret e imbatabil <3 .
      Mi-am propus ca in fiecare saptamana sa postez o manichiura noua.Anul asta,pana acum,am facut tot ce mi-am propus,sper sa continui in acest fel :D .Urmatoarea manichiura va fi sclipicioasa,ma inspir de la tine <3 :D.
      Te puuuuup :*

      Ștergere