Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 10, 2015

Wishlist 2015

12 comentarii :
Buna fetelor!


Pentru ca e week-end,m-am gandit sa fac o postare mai relaxanta,adevaratul motiv fiind ca am uitat sa-mi pun la incarcat bateriile aparatului si pana maine nu pot sa fac poze pentru urmatoarea postare :D.
Am vazut la mai multe fete pe care le urmaresc o astfel de lista de dorinte si mi-am zis sa fac si eu una,mai ales ca pana acum nu am facut o postare de acest fel si tot vreau eu ca anul asta sa fie mai altfel :D.
Wishlist-ul pentru 2015 l-am inceput inca din seara de 31 decembrie 2014,cu aceasta minunatie :



Cele care ma aveti la prieteni pe Facebook cred ca v-ati saturat sa-mi vedeti parul creponat in n'spe poze,dar iubesc aceasta coafura :D ( I'm a little bit obsessed ) .Una dintre prietenele mele si-a achizitionat aceasta placa din Media Galaxy,parca,dar eu probabil mi-o voi cumpara de pe site-ul Remington,de aici <3 .Are un pret foarte bun,si sper ca in curand sa fie a mea ( nu prea curand,ca sarbatorile mi-au lasat portofelul cu lacrimi in ochi :D ),dar sigur mi-o voi cumpara <3 .
Sa va arat si o poza cu parul meu creponat <3 :


Anul asta mi-am propus sa ma joc mai mult cu parul meu,pentru ca e lung si eu alte freze in afara de coada de cal si lasat liber,uneori (de foarte putine ori) ,ii mai fac bucle sau il intind,nu mai fac nimic cu el.Pentru asta,pe langa placa pe care v-am aratat-o mai sus,vreau sa-mi iau neaparat o palarie Fedora,neaparat sa arate asa,daca s-ar putea si nuanta asta ar fi perfect :



Sau neagra,dar ati prins ideea :D .Sigurul inconvenient,ca sa zic asa,e ca nu mi-o pot lua dintr-un magazin online,pentru ca vreau sa vad cum imi sta cu ea inainte.O prietena are una in stilul asta,doar ca difera culoarea,am incercat-o,imi place cum imi sta,dar totusi,nu o pot lua fara sa o incerc.Am cautat prin magazinele de la mine,dar nu am gasit nici una care sa-mi placa,toate au borurile prea mari sau au diferite aplicatii pe care nu le pot da jos,iar eu vreau una simpla si draguta si o sa o caut pana o gasesc :D .

Anul asta imi voi cumpara un ceas cu bratara de silicon :



Nu,cel mai probabil nu-mi voi lua un ceas Fossil,dar ceva in genul imi doresc :D.
Cam astea sunt accesoriile pe care mi le doresc neaparat.Bine,pe langa ele vor mai fi multe perechi de cercei,bratari,inele cu sau fara charm-uri,coliere,dar acestea vi le voi arata pe parcurs :D.
Acum sa trecem la cosmetica,cu toate ca nu am prea multe produse :).
Si incep cu ceva ce am pe lista de un an de zile,si anume apa micelara de la Garnier :


Da,stiu ca are un an de cand a aparut si anul 2014 clar a fost anul lotiunilor/solutiilor/apelor micelare,dar eu nu am incercat nici una pana acum.Folosesc de mult timp doar demachiant sub forma de crema,dar acum sunt hotarata sa-i dau o sansa si apei micelare.Am ales-o pe aceasta pentru ca am citit multe recenzii bune la ea,in care este comparata cu mult-laudata Bioderma Sensibio,asa ca o voi incerca,pentru ca are un pret mult mai mic decat cea de la Bioderma.Nu stiu cum ma voi intelege cu ea si nu vreau sa investesc o suma maricica in ceva ce nu am mai incercat si nu sunt foarte convinsa ca imi va placea :) .

Anul asta vreau sa incerc si un ruj mat,rosu sau nude ( rosu,nude si n'spe mii de alte culori,stati numai sa gasesc ceva care sa-mi placa :)) ) :



Pe lista mea se afla rujurile de la Golden Rose,pentru ca am citit numai de bine despre ele si au un pret foarte bun.Mai multe nuante puteti vedea pe blogul Giei ,mai exact aici .  Ce-mi mai ramane de facut e sa iau la "puricat" site-ul www.cosmania.ro si sa ma hotarasc ce vreau sa-mi achizitionez...asta daca nu dau peste vreun stand Golden Rose intre timp :D .

Si pentru ca eu sunt o intarziata,bineinteles ca in colectia mea de oje nu se gaseste nici o oja texturata :( ,dar anul acesta voi remedia situatia.O sa aleg una ( vorba vine,nu doar una,va dati seama :)) ) de la Golden Rose,pentru ca are un pret bun,iar culorile sunt superbe <3 :



Cam acestea sunt produsele pe care vreau sa le achizitionez si sa le incerc neaparat in acest an .
La final,voi pune si doua produse high-end,pe care nu sunt sigura ca sunt sanse sa le achizitionez anul asta :D:
Primul ar fi FDT Chanel Vitalumiere Aqua :



Recunosc,acest fond de ten e un mare moft :D .N-am nevoie de el,sunt super multumita cu fondul meu de ten care costa pana in 30 de lei,dar pe acesta l-am vrut de cand l-am vazut prima data pe YouTube,la o fata,nu mai stiu la cine :D . Odata si-o data tot mi-l voi cumpara,doar pentru ca sa fiu cu inima impacata ca-i al meu :D .

Al doilea produs,de care va spun sincer ca nu am nevoie :D,este parfumul Fame by Lady Gaga :


Il iubesc!!!Am o miniatura primta de la Ana-Maria (BeautyBarometer) de care tin ca de ochii din cap si il folosesc doar la ocazii super speciale :D .Sunt constienta ca mai am inca 32-33-34... de parfumuri care isi asteapta randul si cand mi-l voi cumpara ( pentru ca la asta sunt cam 50% sigura ca mi-l voi achizitiona anul asta :D ) il voi folosi de jumatate si gata,va fi uitat,ca asta-i "Vany style" :D ,dar il vreau,cu siguranta!Voi fi cuminte,voi vedea cate parfumuri reusesc sa termin si daca voi fi multumita de mine,imi voi face un cadou :D,pentru ca in acest an vreau sa fiu cumpatata si sa nu mai cumpar impulsiv...nu prea impulsiv :D .

Si gata wishlistul meu!Eu zic ca nu sunt multe produse,sunt produse pe care nu le-am incercat si pe care mi le doresc,dar mai ales sunt produse de care am nevoie ( bine,in mare parte :D ).

Voi ce produse vreti sa incercati in 2015?

Pana data viitoare,va pupacesc!

12 comentarii :

  1. Ce wishlist frumos! ♥ Si mie imi place parul creponat. Mai ales ca-l face mai voluminos. Al meu e cam lipsit de volum si cand am descoperit parul creponat am zis "Wow, pare ca am mai mult par!!" :)) Eu momentan am o placa mai veche, cu mai multe accesorii. Sper sa nu isi dea duhul prea curand. :)) Trebuie neaparat sa pui manuta pe o texturata de la GR. Sunt geniale! La fel si rujurile lor din gama Velvet matte. Parfumelul, am tot auzit despre el, dar nu am avut ocazia sa-l miros. Chiar asa demential este? M-ai facut prea curioasa. Chiar nu m-am gandit la un wishlist propriu zis. Momentan, am ochit cateva oje GR din colectia Color expert, dar nu e bani. :))))
    Pup scumpa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact aceeasi reactie am avut-o si eu cand mi-am vazut parul creponat :)).Orasul in care locuiesc e foarte prost aprovizionat cand vine vorba de noile produse lansate.De la GR nu au decat oje din gama nail art si Paris.O sa mai intreb,ca poate,poate o sa aduca si ei ceva mai nou lansat :D.
      Da,parfumul miroase superb <3,m-am indragostit de el de la primul puf.Eram foarte reticenta,pentru ca au fost cateva parfumuri scoase de vedete care m-au dezamagit destul de mult,asa ca nu aveam mari asteptari,mai ales ca o stiam pe Lady Gaga cat e de extravaganta :D,daaaar m-a surprins foarte placut acest parfum <3 .
      Te pupacesc draga mea :*

      Ștergere
  2. Imi place ceasul ala, poate mai mult cureaua/culoarea. Te inteleg cu probatul palariilor, eu am capul micut si mai toate imi sunt mari, gasisem cateva modele frumusele in magazine.
    Mi-am cumparat la sfarsitul anului lotiunea Garnier, am mai incercat altele, sper sa ne intelegem bine.
    De la Golden Rose m-am cadorisit cu top coat-ul matifiant, mi-as fi luat si un lac sclipicios si una lila, dar m-am oprit. Sa se mai consume dom'le din ele. :))
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fata rotunda si nu mi se potriveste orice tip de palarie.Mereu am avut o problema cand mi-am cumparat caciuli/sepcute/bascute.
      Sunt si eu curioasa de lotiunea micelara,abia astept sa o incerc :).
      Oh,mi-ai mai adaugat un produs pe wishlist,un top coat matifiant :D.
      Ai dreptate cu consumatul,dar cand le vezi asa colorate,parca nu poti sa le rezisti :D.
      Te pup Miha :*

      Ștergere
  3. Ce de minunății ai pe wishlist! Îți doresc să le bifezi pe toate cât mai curând!
    Foarte frumos părul tău, așa îl purtam mereu prin liceu, pierdeam zilnic câteva ore să-l fac, eram la fel de înnebunită. :)) Acum mi-a cam trecut.
    Apa micelară Garnier merită, n-o să regreți! Ojele GR sunt superbe, aș mai vrea și eu câteva noi. La rujuri mate îți recomand Matte Me de la Sleek, e minunat - o să scriu pe blog despre el săptămâna viitoare.
    Eu în afară de ce am trecut deja pe wishlist vreau un ondulator nou, ceva mai bun. :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Miha,sper sa le bifez pe toate :D .
      Eu sunt mai intarziata si doar acum am devenit obsedata de parul creponat :D.
      Abia astept sa incerc micelara,dar inainte am de terminat cateva produse :D .
      O sa urmaresc blogul tau,sa citesc review-ul la rujul Matte Me :) .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  4. Micelara Garnier o am si imi place,placa Remington o am si eu cu toate accesoriile fara placutele de creponat,iar parfumul Lady Gaga nu iti zic ce bine miroase :P
    As dori sa incerc un fdt Mac,dar a trecut ceva timp de cand nu am mai fost la Tm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt tare curioasa si eu de micelara :) ,mai ales ca nu am incercat vreuna pana acum .
      Parfumul stiu ca e besty-trest,de asta trebuie sa fie al meu neaparat :D .
      Nu stiu de ce,dar nu ma atrag prea mult produsele MAC...bine,n-as refuza unul daca mi-ar fi oferit drept cadou :)).
      Pupicei :*

      Ștergere
  5. Pe mine nu ma incanta parul creponat. Sincera sa fiu, nu l-am avut niciodata asa! :))

    Pe wishlist am si eu micelara Garnier, de cand ma tin si tot o aman.

    Te pup. ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea intelegeam de ce toate fetele erau innebunite dupa parul creponat,dar OMG,cat de bine se simte cand il ai creponat :D .Eu am parul cu fir foarte subtire si cand am vazut cat de mult par am in cap atunci cand e creponat,clar m-am indragostit de aceasta coafura :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  6. spor la shopping! eu vreau sa incerc multe micelare sio curling wand :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi,mersi,la fel si tie :D .Pentru mine va fi prima micelara incercata.Daca-mi place,voi mai incerca si altele :D :*

      Ștergere