Un produs Blogger.

luni, ianuarie 04, 2016

About last year...

8 comentarii :
Buna fetelor si La multi ani!


Sper ca va mai amintiti de mine :).Am lipsit cam mult de aici,lipsa mea e motivata,ca sa zic asa,dar sper ca odata cu aceasta postare,prima pe acest an :),sa reintru si eu in normal si sa ne citim mai des :) .
Fiind prima postare pe 2016 m-am gandit sa fac un mic rezumat al anului ce tocmai s-a incheiat (sper sa nu ma intind prea mult la povesti :D ).



Incep prin a va spune "rezultatul" primul meu wishlist (click) postat pe blog pe care am reusit sa-l bifez cam in proportie de 90% (lucrusoarele high end si pe care vreau sa mi le achizitionez doar pentru ca mi s-a pus pata pe ele nu mi le-am cumparat..inca :D ),iar pentru asta trebuie sa-i multumesc Madalinei pentru ca se face "vinovata" de bifarea a doua produse din wishlist,deci multu'honey :*.
In 2015 m-am ocupat mai mult de nail art,am participat la colaborari,iar din mai am inceput maratonul unghiutelor impreuna cu fetele din grupul TPA,carora le multumesc pentru ca m-au primit in frumoasa comunitate a pasionatelor de unghiute :) .Din pacate nu am reusit sa duc la final maratonul,am ramas restanta cu 7 manichiuri :( ,asa ca am intrat in noul an cu datorii.
Tot anul trecut le-am cunoscut pe bloggeritele mele dragi Lorena si Adelina ,in sfarsit :) .



A fost o intalnire placuta,sper sa o repetam in curand :).
Anul ce-a trecut am incercat sa termin cat mai multe produse,iar sedinta foto a fost o data la 3 luni :),saptamana asta va arat si ultima "tura" de anul trecut :) .Am observat ca daca imi impun,reusesc sa termin produse si sa nu mai deschid 'nspe produse care folosesc aceluiasi scop (in special geluri de dus si creme de corp).Chiar sunt mandra de mine :D.
Tot in 2015 am reusit,cu ajutor,normal (multu'Ionu :*) sa schimb aspectul blogului,sa fie mai aerisit si mai usor de navigat.Sper ca si voua va place noua fata a blogului :).
Nu am scris extrem de mult pe blog in 2015,se putea muuult mai mult,dar in mare sunt multumita ca am reusit sa ma tin de treaba...pana in noiembrie.
Nu stiu cat timp liber voi avea in 2016,dar am inceput deja sa mi-l gestionez pentru a putea scrie si pe blog,deoarece chiar imi lipseste asta si imi lipseste si interactiunea cu voi.

Anul vostru cum a fost?
Va doresc ca in 2016 sa aveti impliniri pe toate planurile,multa sanatate si acces nelimitat la fericire!



Pana data viitoare,va pupacesc!

8 comentarii :

  1. Hei,uite cine ii in poza! :-)))
    Anu asta am absentat si eu de pe blog,fata de 2014.
    La multi ani! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. super dragut arata blogul asa, succes in 2016 :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti urez tot ce iti doresti pentru acest nou an. Sa ai parte de sanatate si numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes si multa inspiratie iti doresc in 2016!
    Te invit pe blogul meu www.whitecharm.wordpress.com
    Kisses

    RăspundețiȘtergere