Un produs Blogger.

joi, decembrie 04, 2014

Favoritele lunii noiembrie/2014

8 comentarii :
Buna fetelor!

Va spun sincer ca imi e rusine de mine (sa nu mai zic ce rusine imi e de voi) cand vad cum m-am delasat si nu am mai scris pe blog nici macar o postare pe saptamana :( .
Stiu ca am zis ca voi posta un NOTD/saptamana,dar nici asta nu am reusit sa fac,din simplul motiv ca nu am mai avut inspiratie (nu ca pana acum v-as fi aratat cine stie ce modele complicate) ,dar in week-end va voi arata manichiura mea,chiar daca va fi una simpla,vreau sa va arat cat de frumos se "imbina" doua culori :).
Dar azi vorbim despre favorite,cu toate ca nu au fost asa multe in aceasta luna :) .





Parfumul dupa care am intins mana cel mai des a fost Giordani Gold Incontro,perfect pentru acest anotimp si pe care l-am cam uitat,dar luna asta l-am folosit din plin...si imi place muuuult <3 :



Pentru hidratarea corpului am folosit crema din aceeasi gama :



In aceasta luna am folosit foarte mult si sapunul exfoliant Swedish Spa,al carui review il gasiti aici :



Stiu ca v-am mai aratat tusul-stilou de la The One,dar nu puteam sa nu-l includ in aceasta postare pentru ca l-am folosit aproape zilnic.E foarte pigmentat,ma asteptam sa se usuce sau ceva in genul,ca il am cam de mult timp si il folosesc cu regularitate,dar el continua sa "scrie" ca si cand ar fi nou :D :



In combinatia de machiaj pe care am purtat-o luna aceasta am folosit pentru buze rujul din gama Colour Atraction ( care e noua gama The One,cred),in nuanta Baby Beige,un nude superb,foarte hidratant,un fel de 2-in-1 ruj+balsam :) :



Voi ce preferate ati avut in luna care a trecut?
Va doresc un decembrie plin de cadouri :).

Pana data viitoare,va pupacesc!

8 comentarii :

  1. Te iertam, Vany! E Decembrie si trebuie sa fim mai buni. Si eu am absentat mai mult si nu prea am fost activa nici pe blog. Cel mai probabil, din cauza vremii. NOTD-ul abia astept sa-l vad, pentru ca m-ai facut curioasa. Tu stii ca nu ratez nimic in materie de unghiute. ☺
    Din favoritele selectate de tine, sapunul si tusul de ochi imi plac muult. Nu am avut multe favorite luna asta, doar un fard de obraz de la Essence, un balsam de buze Sleek, iar la capitolul unghiute: baza peel off de la Miss Sporty si top coat-ul cu efect de gel de la Farmec.
    Puup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mada,esti o draguta ca de obicei :*.
      NOTD-ul isi asteapta cuminte randul :D.
      Eu nu am mai gasit baza peel off,dar nu ma las,tot trebuie sa o gasesc eu pe undeva :D.
      Te puuup :*

      Ștergere
  2. Ce frumoasa nuanta are rujul.

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca esti multumita de tusul stilou :D
    si rujul e fain :*

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumos rujul, as fi curioasa sa vad cum arata pe buze :)

    RăspundețiȘtergere