Un produs Blogger.

vineri, martie 20, 2015

Deadline Finish 7 by Spring

9 comentarii :
Buna fetelor!


Da,a venit ziua cea mare,ziua in care va arat daca am reusit...sau nu sa duc la capat proiectul inceput aici .
Eu am ales produse care erau relativ pe ultima suta de metri,ca sa zic asa,din cauza ca le folosisem,imi placusera,dar am descoperit alte produse care imi plac iar pe acestea le-am lasat de izbeliste :) .
Produsele mele,in momentul de fata,arata asa :





Tin sa precizez ca niciodata nu am taiat recipientele cremelor/demachiantelor sau a altor produse care au venit sub forma acestui ambalaj.Dar pentru ca am zis ca macar acum sa fiu constiincioasa,iata ca am facut-o si pe asta,asa ca recipientul demachiantului meu crema de la Essentials este acum in starea in care il vedeti si pot spune cu mana pe inima ca l-am terminat de tot,pana la ultima pictaura,c'est fini :D :



Problema mea consta in faptul ca deocamdata nu mai am decat demachiantul bifazic de la Fiori di Magnolia si servetelele demachiate de la Love Nature,nu mai am nici un demachiant crema (care este preferatul meu),daaaar vreau neaparat sa-mi iau lotiunea micelara de la Garnier (daca printr-o minune o vor aduce si in orasul de unde imi fac cumparaturile pentru ca deocamdata nu am dat de ea...si o caut de 3 luni! ).Deocamdata ma descurc cu ce am si vedem ce si cum fac mai departe :D .

Fondul de ten EverLasting (review) nu l-am terminat,dar totusi am terminat cam jumatate din cantitatea pe care o avea cand am inceput acest proiect,asa ca sunt multumita :) (scuzati ambalajul) :



O sa ma tin de el si o sa-l termin,asta-i sigur,mai ales acum,ca am redescoperit de ce imi placea atat de mult :) .

Balsamul de buze de la Pure Nature cu rodie si fructe de acai l-am dat gata,pana la ultima picatura :D (ma rog,mai e ceva colo,dar chiar nu-l mai pot scoate :D ).



Ca si in cazul demachiantului,nici un alt balsam de buze (sau ruj) nu a primit acest "tratament",dar,din nou,am vrut sa il termin de tot,asa ca atunci cand am ajuns la "plastic" (chiar nu stiu cum sa-i zic :)) ),m-am folosit de pensula pentru ruj pentru a putea folosi restul produsului si am mai "tras" de el inca o saptamana :) .


Rimelul HyperStrech nu pot sa zic ca l-am terminat chiar de tot,pentru ca inca mai are ceva produs,dar asta este,l-am folosit aproape in exclusivitate si e timpul sa ma despart de el :) :



Normal si logic ca nu am reusit sa termin kitul pentru sprancene de la Oriflame,dar macar l-am folosit si voi continua sa-l folosesc chiar daca deja am inceput sa folosesc si culoare cea mai deschis din kitul nou,pentru ca sprancenele mele nu arata bine daca folosesc doar o culoare din acest kit :) :



Da,am terminat si crema de corp Wonderful (yey!!!! ),mi-a placut,mai am inca una noua,dar deocamdata voi folosi cremele pe care le-am inceput deja :) :



Regretul meu cel mai mare din acest proiect este faptul ca nu am reusit sa termin uleiul de corp Love Potion,pentru ca nu l-am folosit regulat si pentru ca mi-a fost lene (shame on me).Am facut un semn pana unde mai am din el,dar sunt hotarata sa-l folosesc intens,incepand din seara aceasta si sper eu sa pot sa-l includ in postarea despre produsele pe care le-am consumat de la sfarsitul lunii acesteia.



Aceastea au fost produsele mele pe care le-am ales pentru proiect.Nu sunt extrem de multumita de mine,dar 4 produse din 7 este ok.
Mi-a placut extrem de mult acest proiect,in special pentru ca m-a determinat sa fiu constiincioasa in folosirea produselor (mai putin uleiul de corp - ce-o fi cu mine? ),sa termin produse si abia apoi sa incep sa folosesc altele noi (am mult de lucrat la partea asta in special cu cremele de corp).
Sper ca de acum inainte sa ma tin de treaba :) .

Pana data viitoare,va pupacesc!

9 comentarii :

  1. Ai fost foarte harnicuta si constiincioasa cu acest proiect. Bravo! Demachiantul si balsamul de buze, claar nu au avut nicio sansa de scapare. :)) Uleiul si kit-ul de sprancene sunt produse care se consuma ceva mai greu asa ca se intelege de la sine.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea!
      Da,demachiantul si balsamul de buze chiar nu au avut nici o sansa :)) .Nu ma las pana nu termin toate produsele :D .Nu stiu daca o sa reusesc sa termin kit-ul pentru sprancene,dar o sa-l mai folosesc macar putin :) .
      Te pupacesc :*

      Ștergere
  2. Te-ai descurcat bine, bravo! Ai ales oricum câteva produse greu de consumat într-un timp așa de scurt, era de așteptat să nu reușești să le consumi, mă refer în special la kit-ul pentru sprâncene. :D
    Eu demachiantele le mănânc pe pâine deși am mereu stoc generos și de bifazice, și de lapte demachiant și de loțiuni micelare. :)) Cam la fel și în cazul cremelor de corp și de mâini.
    Spor în continuare la consumat produse!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ella :) .Kit-ul pentru sprancene nu cred ca o sa-l termin,dar il mai folosesc un timp,macar sa nu mai fie atat produs :D .
      Da,cremele de corp ar merge cam una pe luna,zic eu,daca nu m-ar impiedica lenea asta :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. eu sunt foooooarte lenesa :))) nu prea reusesc sa termin cremele de corp hihi :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceesi problema si la mine Bianca :D .Incerca sa folosesc doar o crema pana o termin,pentru ca am deja prea mute incepute,dar nu te intrec nici pe departe :D .
      Te pup :*

      Ștergere
  4. Felicitari pentru proiectul asta,ai fost harnicuta,<3 pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi -am comandat varianta asta noua de fdt Everlasting, inca nu am inceput recipientul. :)

    RăspundețiȘtergere