Un produs Blogger.

marți, iulie 28, 2015

Empties 3/2015

10 comentarii :
Buna fetelor!


Cu scuzele de rigoare,azi a venit timpul sa va arat ce produse am terminat in lunile aprilie,mai si iunie.Chiar daca mai sunt 3 zile din iulie si aceasta postare trebuia facuta acum o luna,sper ca va fi bine primita si acum.
Printre produsele pe care vi le arat azi nu se numara si cele pe care le-am terminat in iulie,ce-i corect e corect,nu? :) Acelea vor aparea la sfarsitul lunii septembrie,ca doar am zis ca anul asta voi fi constiincioasa si voi posta o data la 3 luni produsele pe care le-am terminat :) .
Si de aceasta data s-au strans cateva (si cateva au ajuns direct la gunoi) :




Par :


-sampon NeoForcereview aici .Am mai terminat inca un sampon de la Hair X pt volum cred,dar nu l-am mai putut salva si a fost aruncat la gunoi :D
-masca Milk&Honey-prima masca pe care o incerc si care mi-a placut la nebunie!Mai vreau sa incerc si alte masti (deocamdata folosesc un balsam leave-in si vreau sa-l termin inainte de a cumpara altceva) sa vad daca toate sunt atat de super-duper.Daca nu o sa ma multumeasca,o sa ma intorc la aceasta.Surprinzator,miroul mi-a placut si nu m-a deranjat deloc (nu-mi plac laptele si mierea sub nici o forma)

Fata


-crema de fata de zi/noapte Optimals pentru ten normal review aici -da,le-am terminat in sfarsit si de acum incerc sa folosesc doar o crema de fata de zi si una de noapte si sa fiu constiincioasa :D

Corp


-gel de dus Floral Oriflame-mirosea taaaaare bine,facea spuma,curata bine,pacat ca a fost editie limitata
-gel de dus Discover Brazilian Adventure for Men-dupa cum v-ati dat seama,in acest tip de postare va arat doar produsele folosite de mine in proportie de 90-100% ,dar asa cum v-am spus si in ultimul haul Oriflame ,cand l-am recumparat, am folosit si eu acest gel de dus chiar daca a fost al fratelui meu.L-am folosit cam "fifty-fifty" amandoi,nu ca si cand eu as avea 'nspe mii de geluri deschise si care asteapta sa fie folosite,a trebuit sa ma spal cu gelul de dus al fratelui meu :D .Urmeaza sa le iau si pe ale tatalui meu "in primire" :)) .
-gel de dus exfoliant Discover Seville-mi-a placut mult,a intrat si in favorite,a fost aproape la fel de exfoliant ca si mult iubitul meu cu zmeura si menta.Deocamdata mai am doua geluri de dus exfoliante de la Discover si sticla de 750 ml de gel de dus cu zmeura si menta si nu stiu daca voi mai cumpara deocamdata geluri de dus exfoliante :D .Oricum,acesta varianta nu mai este disponibila


-unt de corp More by Demi-review aici -mi-a placut extrem de mult,a fost super hidratant,dar cu toate acestea intra repede in piele.Din pacate si pe acesta l-au scos din portofoliu,dar posibil sa-l mai gasiti in flayere.Daca il gasesc eu cu siguranta il recumpar <3 .
-lotiune de corp Sparkle in Paris-a fost absolut minunata!Mirosea super si mai avea si un sclipici discret,care se vedea foarte bine pe piele bronzata.Mi-a placut mult de tot.
-ulei de corp Love Potion-bineinteles ca am uitat sa-l fotografiez,dar l-ati vazut in Finish 7 by Spring (inca un  produs terminat,happy me :D ) .Am reusit sa-l dau gata,finally (am crezut ca ma va tine o vesnicie,pe cuvantul meu) si mi-a fost de mare ajutor in iunie cand,din cauza ca Vanyna,soarele mi-a ars putin pielea de pe umeri si decolteul.Dar am aplicat uleiul imediat dupa ce am ajuns acasa si am facut baie,iar a doua zi pielea mea nu mai era rosie,asa ca m-a salvat si vreau sa-mi mai cumpar un ulei de corp sa-l am pentru cazurile "de urgenta",dar asta va fi probabil anul viitor.


-gelul exfoliant pentru fata Pure Skinreview aici -inca un recipient terminat.Mai am putin din cel pe care il folosesc acum,asa ca si in terminatele din septembrie va fi prezent :) .Eu nu am probleme cu tenul,imi apar 3 cosuri in unele zile,dar atat,in rest am un ten normal,sunt o norocoasa in aceasta privinta.Dar totusi nu pot sa traiesc fara acest exfoliant.Probabil ma simt legata de el si pentru ca m-a salvat de la niste monstrii dezgustatori si mai ales pentru ca nu a trebuit sa ma mai duc la dermatolog sa mi arda (mai multe despre povestea mea aflati daca cititi review-ul) .Il voi recumpara for ever and ever!In catalogul asta e la un super pret-doar 11,99 lei!
-exfoliant pentru talpi Feet Up-mi-a placut,era intr-adevar exfoliant si voi continua sa folosesc exfoliante pentru talpi :)


-gel pentru dinti Optifresh Multiaction cu particule de apa de gura-in sfarsit am reusit sa pun mana pe pasta de dinti inainte sa fie aruncata si asta pentru ca pe asta am folosit-o doar eu,ai mei raman fideli Colgate :D .Si mie imi place mult mai mult Colgate,pentru ca este mai mentolata iar eu daca nu simt ca-mi ia gura foc de la mentol mi se pare ca pasta de dinti nu-si face treaba,asa ca aceasta nu a fost tocmai pe placul meu,de asta cred ca mi-a si luat atata timp sa o termin (vreo 3 luni cred),pentru ca am trisat,recunosc :D .Am folosit mai mult Colgate decat pe aceasta.Dar vreau sa va spun ca aceasta a fost mai mentolata decat pastele de dinti incercate de mine de la Oriflame,doar ca nu era super-mentolata.Si pentru ca eu imi fac stocuri,ca asa-s eu,mai am inca una,pe care am inceput deja sa o folosesc si pana nu o termin nu mai folosesc altceva,pinky promise :D .Intr-adevar,nu mi-au sangerat gingiile,curata dintii bine,doar ca nu era super mentolata.Daca va plac pastele de dinti care nu sunt mentolate,atunci vi le recomand pe cele de la Oriflame,dar daca sunteti ca si mine,nu o sa va placa prea tare :D .
-sapun Swedish Spareview aici -imi place la fel de mult,si din el am stocuri,asa ca o sa-l tot vedeti sub diferite culori :D

Make-up


-primer de fata Studio Artist-am terminat si primerul de fata de la Oriflame,mi-a placut,dar parca imi place mult mai mult aceasta de la The One,cred ca i-au schimbat si formula odata cu numele :)
-tus-stilou The One Black-arunc si tus-stiloul de ochi The One,care e cel mai bun tus incercat de mine si pe care mi l-am recumparat,nu poate sa lipseasca din colectia mea <3

Demachiere


-dischete demachiante Izis-preferatele mele,le recumpar mereu.Au un pret bun,nu se "faramiteaza" (nu stiu cum sa zic,dar intelegeti voi :D ),nu zgarie fata,ce sa-ti mai doresti?

Unghii


Am terminat si 4 sticlute de acetona,ca deh,sunt fata harnica :D .Una no name,doua Farmec si una Secret Emotions cu liliac,care e noua mea acetona preferata.Se comporta exact ca si cea Farmec,doar ca gramajul este dublu si costa 3 lei.Am luat-o dintr-un magazin oarecare pentru ca era singura acetona disponibila si aveam nevoie si m-a surprins placut,dovada ca in curand o sa mai termin o sticluta :) .

Parfumuri


-ADT Harmony-mi-a placut,a fost potrivita pentru primavara/vara,avea un miros fresh.Funny fact : intr-o dimineata vreau sa "miros bine" si intind mana dupa aceasta ADT.Mi s-a parut mie ciudat faptul ca o foloseam de mult si sticluta era tot "plina",dar ce sa vezi?!Nu mai iese nici un puf.Hm,vad ca pompita nu e stricata,care ar putea sa fie misterul?Sticluta e de vina,bat-o vina,pentru ca e facuta dintr-un material greu,care iti da impresia ca ai produs inauntru,dar daca o agiti auzi ca de fapt produs nu mai este :) .Nici un bai ca am terminat-o,ci numai bucurie :D .
-ADT FM pour Famme-cred ca asa se numeste :) .Mi-a placut,am folosit-o cu drag,dar acum sunt happy,happy ca am mai terminat doua "parfumuri",deci am liber la cumparaturi :D .

Mostre


-3 mostre Vichy Liftactiv Serum 10 pentru ochi-mi-au placut,dar nu intr-atat de mult incat sa vreau sa-mi cumpar produsul full-size.Au fost extrem de sprornice.Eu le-am pus in recipientul de la crema de ochi de la Mario Badescu si mi-au ajuns mult timp,pentru ca era nevoie de putin produs pentru zona ochilor :) .Mai am de terminat mostre cu creme de ochi si apoi o sa-mi iau un produs full size.Gandul mi-a ramas la crema de ochi de la Nivea si daca nu o sa-mi placa ceva mai mult din ce o sa incerc,pe ea o voi recumpara :) .


Huh,am terminat si postarea asta.Nu au fost extrem de multe produse,dar eu ma bucur ca macar pana acum am fost destul de constiincioasa si am mai terminat din produsele pe care le aveam incepute inainte sa deschid altele.

Voi ce ati mai terminat in ultima vreme?


Pana data viitoare,va pupacesc!

10 comentarii :

  1. Hai ca au fost cateva produse, deci harnicuta-harnicuta. Ce bine de tine ca n-ai probleme cu tenul. Mie de la caldura, mai imi apare cate un "monstrulet". Doar asa, sa-mi faca in ciuda. Ma bucur ca nu sunt singura care "imprumuta" gelul de dus al persoanelor de sex masculin din casa. :D Hehe, si eu am rezerve la sticlutele de acetona. Acum daca participi la colaborari, esti nevoita sa stergi unghiutele mai des.
    Luna aceasta, am terminat un gel de dus Balea, un gel exfoliant pentru ten tot Balea, un BB cream si un parfum.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi apar in acele zile 3 cosuri,intotdeauna acelasi numar si mereu in aceleasi locuri :D .Imi amintesc ca mi-ai zis ca si tu "imprumuti" gelul de dus masculin,dar ce sa facem daca miros ataaaat de bine? :D
      In legatura cu acetona,chiar azi am avut o conversatie funny cu fratele meu,care era cu mine cand mi-am luat ultima sticluta de acetona :D .Azi a mers in oras si i-am zis sa-mi ia o sticluta de acetona,sa fie tot mov (ca n-avea rost sa-i zic sa fie cu liliac :D ),la care el ma intreaba : alta?!pai numai ce ti-ai luat una (adica acum o luna :)) ) .Nu intelege de ce am nevoie de atata acetona,nu intelege ce-i cu swatch-urile sau cu manichiurile...posibil sa ma banuiasca ca o beau :)).
      Ai terminat si tu cateva produse,ai liber la cumparaturi :D .
      Te pupacesc! :*

      Ștergere
  2. Vreau si eu sa incerc exfoliantul <3!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu de obicei sunt super happy cand termin un parfum, ca stiu ca astfel am liber la cumparaturi :)) Ma tenteaza mul masca Milk&Honey, trebuie sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa,la fel sunt si eu Andrea :D .Cand termin un parfum parca nu ma mai simt asa vinovata ca imi achizitionez altul :D .Am fost cuminte si la 4 parfumuri terminate mi-am cumparat doar doua,deci merit un premiu :)) .
      Mie mi-a placut mult masca,iti lasa parul asa de fin si usor de descurcat <3 .Iar pretul e destul de mic ( 16-17 lei) pentru 250 ml :) .
      Pupici :*

      Ștergere
  4. ai ceva produse consumate! eu luna asta am trisat si am mai adunat si de la iesirea sotului in delta. zilele astea trebuie sa le postez si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuu,abia astept sa vad ce ai mai terminat si tu <3 .Sunt bune si produsele sotului,ne mai inspiram :D .

      Ștergere
  5. Primita biiine postarea! Mai ales ca-mi amintesti ca eu inca n-am pozat tona de consumate - cine stie ce visez peste noapte??? :)))
    Uite, parul meu nu s-a inteles prea bine cu acea masca de la Oriflame!
    Doamne, ce este la dizolvant acolo, cantitati industriale consumate!

    Harnicuto, bravo! Pentru consum temeinic, pentru consecventa, pentru ca ai pozat si ai si scris pe tema asta! :)

    Esti pupacita, draga Vany!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa vad si muntele tau de produse consumate draga Ilda :D .M-ai ambitionat sa fiu consecventa si sa termin produse,nu sa incep 'nspe mii si sa le uit terminate pe jumatate :D .
      Te pupacesc draga Ilda! :*

      Ștergere