Un produs Blogger.

luni, mai 27, 2013

NOTD-Blue and sparkle

13 comentarii :
Hello girls!

Ieri am avut putin mai mult timp liber,dar nu prea am avut chef sa-mi fac unghiutele cu gel :D.
Dupa 3 zile in care am purtat celelalat model si l-am supus la teste care includeau apa si diferite solutii,modelul era intact.Nu stiu ce sa mai cred de ojele astea :D
Am vazut atat de multe modele fain la fetele din blogosfera,incat m-am decis sa adopt manichiura clasica.Pentru cat timp?Inca nu sunt sigura :D.
Mi-am dat gelul jos,mi-am pregatit unghiutele,le-am dat un strat de gel incolor pentru protectie si am purces la treaba :D.
Pentru ca imi doream de mult sa incerc doua nuante de sclipici pe care il am de vreo 7 luni,dar parca nu voiam sa-l port pe unghii 5-6 saptamani,m-am hotarat asupra lor si asupra unei oje albastre de la Golden Rose,pe care o am de vara trecuta,dar inca se mentine :D.
Cam asta a iesit :

                                mana stanga:


                   

                            mana dreapta




                  Produse folosite:




Sclipiciul l-am amestecat cu un strop de base&top coat de la Oriflame.Am dat un strat de base,sclipici si top coat.La fel am procedat si cu unghiutele date cu oja,doar am schimbat sclipiciul cu oja :).
Mi-ar fi placut ca sclipiciul portocaliu sa se vada exact pe unghie cum e in cutiuta.Are mai mul o tenta de galben.
Asteptand ca oja sa se usuce,mi-am adus aminte aminte care e unul dintre principalele motive pentru care prefer unghiile tehnice : NU trebuie sa astept sa se usuce nimic,bag mana in lampa si in 3 minute gata,cand o scot  gelul e uscat,nu trebuie sa astept decenii :D.
Dupa cum se poate observa,mi-am scurtat unghiutele,pentru ca in foarte scurt timp o sa-mi creasca iar si decat sa le rup,mai bine asa :).
O sa va anunt cat timp o sa dureze manichiura facuta cu oje ieftine :).
Va place?
Astept parerile voastre despre manichiura :).


Va pupacesc!

13 comentarii :

  1. Mie imi place mult,mai ales ca ai folosit sclipiciiiiiii! :)) Ai niste unghiute superbe,nici nu ai nevoie de gel.Eu nu mi le pot lasa foarte lungi pentru ca pe masura ce cresc,se ingusteaza,si arata ciudat.:D

    Pupici. :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi Oana :*.Nu stiu de ce,dar acum sunt in perioada in care imi place sclipiciul :D.Folosesc gel ca protectie pe unghiile mele naturale,deoacamdata doar pentru rezistenta :D.Si ale mele sunt ciudate cand sunt lungi,imi cresc in diferite directii :D.
      Pupici :* :*

      Ștergere
  2. ai niste unghii superbe!
    dar incearca sa faci poze macar la lumina naturala, daca nu dispui de un aparat foto, sa intelegem si noi mai bine modelul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andra!Aparatul meu foto s-a pensionat inainte de vreme,de asta fac poze cu telefonul mobil.Mi-am terminat manichiura aseara si nu am mai dispus de lumina naturala :),dar de acum incolo voi incerca sa fac poze la lumina naturala.
      Kisses

      Ștergere
  3. Multumesc Mada :*.Si eu m-am indragostit de sclipiciul verde si am stiut ca trebuie sa fie al meu,doar ca mi-a luat mult timp pana sa ma hotarasc sa-l folosesc :D.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Unghiuta verde e super tare, arta foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Auuu iubita ce unghii mari şi frumoase ai! Eu le'am lăsat să crească, dar nu sunt nici jumătate din ce ai tu. :( Foarte frumoase modelele. Te puuuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multu' iubita!O sa-ti creasca si tie
      unghiutele,doar ca acum nu-ti dai
      seama :D.Ale mele au crescut in 3
      saptamani si toata lumea imi zicea ca
      am unghii foarte lungi,iar eu ma
      uitam la ele si le vedeam asa de
      mici,aveam impresia ca nu
      crescusera nici un mm :D.
      Te pupacesc si astept un post cu
      unghiute si de la tine :P

      Ștergere
  6. Ai un blog tare dragut … si o noua abonata
    http://btl-allysa.blogspot.ro/ te invit pe la mine… as aprecia daca te-ai abona :*

    RăspundețiȘtergere